sımdıden afıyet olsunAkşam fırın sebzenin yanına anneciğimin kavurmasından yiyeyim o zaman
Sorma canım ya, ofiste herkes hapşuruyor tıksırıyor 2 haftadır, sonunda bana da bulaştırdılar.canım cok gecmıs olsun tam hasta olunacak havalar dıkkat et ılerlemeden hemencecık gonderelım hastalıgı vucutdan
ıyı yapmıssın yedıklerın ıctıklerın guzel zaten masallah cok ıyı saglıklı gıdıyorsun
tedavım bıtmedı dahaSorma canım ya, ofiste herkes hapşuruyor tıksırıyor 2 haftadır, sonunda bana da bulaştırdılar.
Siz de dikkat edin ailecek inşallah. Diş tedavin şimdilik bitti mi? Bi sıkıntı yok di mi?
Oy oyy kolay gelsin Nisacım. Tez zamanda kurtul, kusursuz olsun dişlerin inşallah.tedavım bıtmedı daha
gecıcı dıslerım takıldı zırkonyumda yarın sabıt zırkonyum takılacak
2 hafta sonra cekılecek son 1 dısım kaldı gomulu yırmılık o cekılecek
o cekıldıkden sonra 2 kaplama zırkonyum daha yapılacak
sonra 1 ay dınlenme sonra dolgular
bıldıgın ınsaat kazı calısması
İnşAllah çok istiyorum evlendiğim kiloya gelmeyisupersın
onemlı olan bunu ıstemek buna karar vermektı zaten
ben emınım hedef kılona ulasacagına pes etmemıs bırakmamıssın basarıcaksın
ooo ellerıne saglıkAy bende dün yaptım
Kakao u biraz fazla girmiş benimkisi
Ama tatlı krizine çok güzel oldu
evlendıgın kıloya gelırsınİnşAllah çok istiyorum evlendiğim kiloya gelmeyi
En çokta şu göbek muhabbetinden kurtulmak istiyorum :)
saol canım benımOy oyy kolay gelsin Nisacım. Tez zamanda kurtul, kusursuz olsun dişlerin inşallah.
Paylaşımlar çok güzel yine. Ben de öğle yemeği olarak, domates ve tonlu karabuğday yedim.
En büyük motivasyon kaynağımsın Nisaasaol canım benım
super gıdıyorsun valla :) dönüşün muhtesem oldu afıyet olsun
İnan bana motivasyona bile ihtiyacın yokEn büyük motivasyon kaynağımsın Nisaa
oh oh oh afıyetler olsun sıfa olsun mis gıbı yemekDumanı tüten fırın sebzem ve kavurma Eki Görüntüle 2197068
Süper gider canım yaa. Sarımsak ve yoğurt ikilisin yakışmadığı şey yok, ama ertesi gün bile işte kokuyor.samson bu yemegın yanına suzme sarımsaklı yogurtda ıyı gıder he :)