Sağlıklı beslenirken;

bırsey olmaz gırdıgın tatlı krızı ıcın yedıgın 5 hurma topları ıcın hala kardasın
gunluk alman gereken kalorının altında kaldıgın surece verırsın
ıcın rahat olsun pısman olma hıc :)

Günaydınn canlarımm
Dünün menüsü:
Sabah 1 tereyağlı omlet yanına yarım dilim kadar ekmek,
10-15 yeşil zeytin
4-5 ceviz
1 dilim peynir

öğlen görev için ilçeye gitmiştik tereyağlı pide ve tahin helvası yedim, meşhurdu oranın helvası iki üç nesildir aynı işi yapıyorlar :)
Akşam yemek yemedim ve yarın da etliekmek günü diye akşam 5 km yürüdüm

Bugün
15 kadar yeşil zeytin
2 dilim peynir
1 su bardağı kefir
5-6 ceviz

Öğlen etliekmek var, akşam yine yemem büyük ihtimalle

supersın cok guzel dengelıyorsun

12.10.2018 menusu
sabah 10
2 haslanmıs yumurta
1 mandalına
1 dılım peynır
3 zeytın
1 kupa fıltre kahve

aksam
kerevız salatası
etlı karısık sebzelı guvec
sekersız cay
1 avuc cevız

apartmanda bır kızın anneee anneee dıye agladıgını duygum
kıza seslendım annenı mı kaybettın dıye sureklı aglıyor bana cevap vermedı tanımıyorum kızı ama pıjamalı sanırım evden dısarı cıkıp kapıda kalmıs
gorevlıyı aradım bızım katda kız aglıyor bır baksana dıye evıme almayı dogru bulamadım tanımadıgım ıcın kım olduklarını bılmıyorum annesı yanlıs anlayabılır kızabılır
gorevlı geldı mevzuya bakarken elımdekı telı dusurdum ve tel paramparca
bır telın boyle patladıgını gormedım daha once resmen patladı parca parca oldu şaka gıbı yanı

suan pc den yazıyorum ama kızım durdurmuyor bıyerlerıne basıp duruyor

bugun gergınım

amaaaan, tüh yaa! benim de bugün aksiliklerle başladı, ama senin telefon fena olmuş. Mermere mi düştü? şu çok pahalı akıllı telefonlardan değildir inşallah.

ben de hiç iyi bişey demedim, iyice enerji sömürdüm....vasfiye teyze gibi hissetim şu an kendimi..

amaaaaan, boş ver ya, senden mi kıymetli, bu vesile ile daha ciks bi telefonun olur belki di mi?

Grip midir, soğuk algınlığı mıdır, geçmek bilmiyor. Bu sabah hurma ve peynir yedim kahvaltı niyetine.

Arada c vitaminleri, boğaz pastilleri falan alıyorum.

Bizadan öğle yemeği niyetine 2 yumurta ve kuruyemiş yemeyi planlıyorum.

Geçmiş olsun canım, kötü olmuş yaw öyle bom diye patlar mıymış telefon vay canına

Samsonum geçmiş olsunn, kış boyu gece yatarken sarımsağı ikiye bölüm hap gibi yutmayı deneyebilirsin doğal antibiyotik geçen kış sürekli yaptım ben

Samsonum geçmiş olsunn, kış boyu gece yatarken sarımsağı ikiye bölüm hap gibi yutmayı deneyebilirsin doğal antibiyotik geçen kış sürekli yaptım ben
Çok sağol Mihooo. Bunu yapayım inşallah. Gerçi bir kere denedim, 4 e böldüğüm halde 1 parçasını yutamadım, takılıyor bir yerde

Sen iyisin di mi? Tezden kurtuldun artık akşamları keyifli geçiriyor musun?

hadi yaa, maydonoz bastırıyor mu o kokuyu?? süper olur o zaman, mutlaka denicem
dene bak :) bunu bana babam soylemıstı ben oyle yapıyorum koku konusunda cok hassasım da :)

hala taksıdını odedıgımız evlılık yıldonumunde esımın aldıgı pahalı bır telefon bugun bızım gunumuz olmadı samson ustumuzde karabulutlar gezıyor

ay hurmam bıtttııı alayım da yıyeyım bugun tum halsızlıgım hurmasızlıktan
ıyı yapıyorsun canım sıfa olsun zencefılı de unutma sırkelı suyla gargarayı da unutma

Geçmiş olsun canım, kötü olmuş yaw öyle bom diye patlar mıymış telefon vay canına

saol canım benım normal elımden dustu un ufak oldu normal zemın oyle beton da degıl halbukı

bunu bende duymustum cok etkılıymıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…