- 28 Eylül 2015
- 5.361
- 15.129
kac tane yedın :)bu hurma toplarını istemsizce abarttım
inşallah yarına artı diye dönmezler bana
ooo super ozaman :) afıyet olmus afıyetle saglıkla yerınde kalmıs sıkıntı yok :)https://www.diyetkolik.com/diyet/
sayfasına yediğim için her şeyi milimine yazıyorum
günlük 1600 kalori belirlemiş şu saate kadar 1250 kalori yemişim
Konudaki paylaşımlar çoğaldıkça ne güzel oluyor, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
supersın cok guzel dengelıyorsunGünaydınn canlarımm
Dünün menüsü:
Sabah 1 tereyağlı omlet yanına yarım dilim kadar ekmek,
10-15 yeşil zeytin
4-5 ceviz
1 dilim peynir
öğlen görev için ilçeye gitmiştik tereyağlı pide ve tahin helvası yedim, meşhurdu oranın helvası iki üç nesildir aynı işi yapıyorlar :)
Akşam yemek yemedim ve yarın da etliekmek günü diye akşam 5 km yürüdüm
Bugün
15 kadar yeşil zeytin
2 dilim peynir
1 su bardağı kefir
5-6 ceviz
Öğlen etliekmek var, akşam yine yemem büyük ihtimalle
hadi yaa, maydonoz bastırıyor mu o kokuyu?? süper olur o zaman, mutlaka denicemonun cozumu yemekten sonra 1 tutam maydonoz yemek :)
amaaaan, tüh yaa! benim de bugün aksiliklerle başladı, ama senin telefon fena olmuş. Mermere mi düştü? şu çok pahalı akıllı telefonlardan değildir inşallah.apartmanda bır kızın anneee anneee dıye agladıgını duygum
kıza seslendım annenı mı kaybettın dıye sureklı aglıyor bana cevap vermedı tanımıyorum kızı ama pıjamalı sanırım evden dısarı cıkıp kapıda kalmıs
gorevlıyı aradım bızım katda kız aglıyor bır baksana dıye evıme almayı dogru bulamadım tanımadıgım ıcın kım olduklarını bılmıyorum annesı yanlıs anlayabılır kızabılır
gorevlı geldı mevzuya bakarken elımdekı telı dusurdum ve tel paramparca
bır telın boyle patladıgını gormedım daha once resmen patladı parca parca oldu şaka gıbı yanı
suan pc den yazıyorum ama kızım durdurmuyor bıyerlerıne basıp duruyor
bugun gergınım
Geçmiş olsun canım, kötü olmuş yaw öyle bom diye patlar mıymış telefon vay canınaapartmanda bır kızın anneee anneee dıye agladıgını duygum
kıza seslendım annenı mı kaybettın dıye sureklı aglıyor bana cevap vermedı tanımıyorum kızı ama pıjamalı sanırım evden dısarı cıkıp kapıda kalmıs
gorevlıyı aradım bızım katda kız aglıyor bır baksana dıye evıme almayı dogru bulamadım tanımadıgım ıcın kım olduklarını bılmıyorum annesı yanlıs anlayabılır kızabılır
gorevlı geldı mevzuya bakarken elımdekı telı dusurdum ve tel paramparca
bır telın boyle patladıgını gormedım daha once resmen patladı parca parca oldu şaka gıbı yanı
suan pc den yazıyorum ama kızım durdurmuyor bıyerlerıne basıp duruyor
bugun gergınım
Samsonum geçmiş olsunn, kış boyu gece yatarken sarımsağı ikiye bölüm hap gibi yutmayı deneyebilirsin doğal antibiyotik geçen kış sürekli yaptım benGrip midir, soğuk algınlığı mıdır, geçmek bilmiyor. Bu sabah hurma ve peynir yedim kahvaltı niyetine.
Arada c vitaminleri, boğaz pastilleri falan alıyorum.
Bizadan öğle yemeği niyetine 2 yumurta ve kuruyemiş yemeyi planlıyorum.
Çok sağol Mihooo. Bunu yapayım inşallah. Gerçi bir kere denedim, 4 e böldüğüm halde 1 parçasını yutamadım, takılıyor bir yerdeSamsonum geçmiş olsunn, kış boyu gece yatarken sarımsağı ikiye bölüm hap gibi yutmayı deneyebilirsin doğal antibiyotik geçen kış sürekli yaptım ben
dene bak :) bunu bana babam soylemıstı ben oyle yapıyorum koku konusunda cok hassasım da :)hadi yaa, maydonoz bastırıyor mu o kokuyu?? süper olur o zaman, mutlaka denicem
hala taksıdını odedıgımız evlılık yıldonumunde esımın aldıgı pahalı bır telefonamaaaan, tüh yaa! benim de bugün aksiliklerle başladı, ama senin telefon fena olmuş. Mermere mi düştü? şu çok pahalı akıllı telefonlardan değildir inşallah.
ben de hiç iyi bişey demedim, iyice enerji sömürdüm....vasfiye teyze gibi hissetim şu an kendimi..
amaaaaan, boş ver ya, senden mi kıymetli, bu vesile ile daha ciks bi telefonun olur belki di mi?
ay hurmam bıtttııı alayım da yıyeyım bugun tum halsızlıgım hurmasızlıktanGrip midir, soğuk algınlığı mıdır, geçmek bilmiyor. Bu sabah hurma ve peynir yedim kahvaltı niyetine.
Arada c vitaminleri, boğaz pastilleri falan alıyorum.
Bizadan öğle yemeği niyetine 2 yumurta ve kuruyemiş yemeyi planlıyorum.
Geçmiş olsun canım, kötü olmuş yaw öyle bom diye patlar mıymış telefon vay canına
bunu bende duymustum cok etkılıymıs :)Samsonum geçmiş olsunn, kış boyu gece yatarken sarımsağı ikiye bölüm hap gibi yutmayı deneyebilirsin doğal antibiyotik geçen kış sürekli yaptım ben
Çok sağol Mihooo. Bunu yapayım inşallah. Gerçi bir kere denedim, 4 e böldüğüm halde 1 parçasını yutamadım, takılıyor bir yerde
Sen iyisin di mi? Tezden kurtuldun artık akşamları keyifli geçiriyor musun?