Sağlıklı beslenirken;

Mihail verdin mi tezi? Kutluyor muyuz?
Verdim verdim, kutlayalım valla vur patlasın çal oynasın bundan sonra, öyle rahatladım ki inan
Ya bir de imzalamayı unutup kargolatmış bulundum (imza eksik olunca ankara'ya çağırıp attırmışlar benden önceki bir arkadaşa), akşam kargo kapanmadan bir hışım gittim rica minnet kargoları karıştırdım buldum benimkini nüshaları imzaladım falan teslim anı bile stresliydi :)))

neysekı hatırlamıssın gerı :)
cok sevındım senın adına tebrık ederım

Olsun olsun, taa Ankaraya bir imza için gitmektense. Çok şükür hepsi hallolmuş

Hem hurma hem keçi boynuzu çok tatlı olmaz mı Nisa? Ya organik pazardan karabuğday unuyla yapılmış havuçlu kek alıyordum ben, bak alkında bulunsun o da süper oluyor. Havuc, çeviz falan

Hem hurma hem keçi boynuzu çok tatlı olmaz mı Nisa? Ya organik pazardan karabuğday unuyla yapılmış havuçlu kek alıyordum ben, bak alkında bulunsun o da süper oluyor. Havuc, çeviz falan
tatlı krızındeyım bıldıgın gıbı degıl adetım yakın
o un karısımları ıcınde koruyucu madde var dıyorlar samson sence varmıdır bılemıyorum

tatlı krızındeyım bıldıgın gıbı degıl adetım yakın
o un karısımları ıcınde koruyucu madde var dıyorlar samson sence varmıdır bılemıyorum
Organik pazardı canım ya, hani şu ekmek, kek yapan standlar. O yüzden sanmam. İçindekiler falan hep organik. Elma suyu, karabuğday unu vs.

ama haklısın kimseye de %100 güven olmuyor. Sen böyle diyince ben de şüphe ettim

ben once aktardan alıyordum dedıler karısımlarda koruyucu var hatta unlu yesen daha ıyı cunku bunlarda glutensızlerde bıle gluten var dedıler bır gıda muhendısı soyledı bunu
ınsan kıme guvenecegını bılemıyor yınede nolursa olsun beyaz undan daha ıyıdır koruyucu madde olsa bıle
koruyucu madde sımdı neyde yokkı nerdeyse soludugumuz havada var ve evet hava da cok kırlı :)

işte bu yağ - kas oranını iyi dengelemek lazım
yazdan bu yana 6 kilo verdim, sporda yapıyorum
ama göbeğimde mm oynama yok

hala gibi duruyorum

gunaydıınnn
11.10.2018 menusu
sabah 8:30
2 haslanmıs yumurta
5 zeytın
3 dılım peynır
1 salatalık
1 kase kerevız salatası
1 mandalına

suan kahve ıcıyorum

aksama patlıcan domates sogan bıber kozleme yıcem yanında kıyma kavurucam cevızlı
bırazda kerevız salatası yerım

:) merhaba
yenı mı dogum yaptınız

hayır 2,5 sene oldu
ama öncesinde umursamadım sonra homeofise pc başında sürekli oturarak çalışmak
eşofman tarzı bol rahat giyinmek derken, o göbek öylece kaldı

en son beni her gören
aaaaa canım ikinciye mi hamilesin
ya da aaayyyy hiç haber vermiyorsun hamile olduğunu
ya da gittikçe babaannene benziyorsun diyen
(babaannem yaklaşık 130 kilo falan)

yetti dedim 2 aydır burdan motive olup
6 kilo verdim hedefim 19 kilo daha

supersın
onemlı olan bunu ıstemek buna karar vermektı zaten
ben emınım hedef kılona ulasacagına pes etmemıs bırakmamıssın basarıcaksın

Çok iyi yaa, hayatta 58 demem soldaki fotoyaa.. ne yapmak lazım kasa dönüştürmek için, tek yol düzenli spor sanırım

Azmin daim olsun arkadaş. 2 ayda 6 kilo çok güzel

Çok iyi yaa, hayatta 58 demem soldaki fotoyaa.. ne yapmak lazım kasa dönüştürmek için, tek yol düzenli spor sanırım

Azmin daim olsun arkadaş. 2 ayda 6 kilo çok güzel
proteın agırlıklı beslenmek kıloyu yagdan vermek ve vucut sıkılastırıcı spor yuruyus yuzme gıbı :)

Çok pis hastayım yaa.

Dün akşam şehriye çorbası ve mantar yemeği yedim.

Bu sabah da zencefilli çaylar, erik, mandalina, 1 hurma 3 ceviz şeklinde devam ediyor yemelerim. Birinden birinin faydası dokunur diye yemediğim yok. Şeker ve unlu mamüllerden uzak duruyorum.

canım cok gecmıs olsun tam hasta olunacak havalar dıkkat et ılerlemeden hemencecık gonderelım hastalıgı vucutdan
ıyı yapmıssın yedıklerın ıctıklerın guzel zaten masallah cok ıyı saglıklı gıdıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…