Ahahahahahah:))Ben de öyle yapıcam bundan sonra.adet donemımde tartıyla goz goze geldıgım an dırek ölu taklıtı yapıyorum :)
o donem tartılmamak gerek cok moral bozucu
Çok doğru dünden başladı kilom artmaya.Evet canım, hiç tartılıp moralini bozma. Zaten reglin 4 gün öncesinden başlıyor bu tartı da fazla çıkma olayı diye biliyorum.
Verdim verdim, kutlayalım valla vur patlasın çal oynasın bundan sonra, öyle rahatladım ki inanMihail verdin mi tezi? Kutluyor muyuz?
neysekı hatırlamıssın gerı :)Verdim verdim, kutlayalım valla vur patlasın çal oynasın bundan sonra, öyle rahatladım ki inan
Ya bir de imzalamayı unutup kargolatmış bulundum (imza eksik olunca ankara'ya çağırıp attırmışlar benden önceki bir arkadaşa), akşam kargo kapanmadan bir hışım gittim rica minnet kargoları karıştırdım buldum benimkini nüshaları imzaladım falan teslim anı bile stresliydi :)))
Olsun olsun, taa Ankaraya bir imza için gitmektense. Çok şükür hepsi hallolmuşVerdim verdim, kutlayalım valla vur patlasın çal oynasın bundan sonra, öyle rahatladım ki inan
Ya bir de imzalamayı unutup kargolatmış bulundum (imza eksik olunca ankara'ya çağırıp attırmışlar benden önceki bir arkadaşa), akşam kargo kapanmadan bir hışım gittim rica minnet kargoları karıştırdım buldum benimkini nüshaları imzaladım falan teslim anı bile stresliydi :)))
Hem hurma hem keçi boynuzu çok tatlı olmaz mı Nisa? Ya organik pazardan karabuğday unuyla yapılmış havuçlu kek alıyordum ben, bak alkında bulunsun o da süper oluyor. Havuc, çeviz falannapıcam bılıyormusun
bademı alıp hurmayla rondodan gecırıp 1 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezıyle yuvarlayıp yarısını kakao yarısını hındıstan cevızıne bulayıp yıcem
kahvenın yanında
kurabıye yaparsam yulaflı 1 tepsıyı yerım ıstahım acık cunku
tatlı krızındeyım bıldıgın gıbı degıl adetım yakınHem hurma hem keçi boynuzu çok tatlı olmaz mı Nisa? Ya organik pazardan karabuğday unuyla yapılmış havuçlu kek alıyordum ben, bak alkında bulunsun o da süper oluyor. Havuc, çeviz falan
Organik pazardı canım ya, hani şu ekmek, kek yapan standlar. O yüzden sanmam. İçindekiler falan hep organik. Elma suyu, karabuğday unu vs.tatlı krızındeyım bıldıgın gıbı degıl adetım yakın
o un karısımları ıcınde koruyucu madde var dıyorlar samsonsence varmıdır bılemıyorum
ben once aktardan alıyordum dedıler karısımlarda koruyucu var hatta unlu yesen daha ıyı cunku bunlarda glutensızlerde bıle gluten var dedıler bır gıda muhendısı soyledı bunuOrganik pazardı canım ya, hani şu ekmek, kek yapan standlar. O yüzden sanmam. İçindekiler falan hep organik. Elma suyu, karabuğday unu vs.
ama haklısın kimseye de %100 güven olmuyor. Sen böyle diyince ben de şüphe ettim
:) merhabaişte bu yağ - kas oranını iyi dengelemek lazım
yazdan bu yana 6 kilo verdim, sporda yapıyorum
ama göbeğimde mm oynama yok
halagibi duruyorum
:) merhaba
yenı mı dogum yaptınız
supersınhayır 2,5 sene oldu
ama öncesinde umursamadım sonra homeofise pc başında sürekli oturarak çalışmak
eşofman tarzı bol rahat giyinmek derken, o göbek öylece kaldı
en son beni her gören
aaaaa canım ikinciye mi hamilesin
ya da aaayyyy hiç haber vermiyorsun hamile olduğunu
ya da gittikçe babaannene benziyorsun diyen
(babaannem yaklaşık 130 kilo falan)
yetti dedim 2 aydır burdan motive olup
6 kilo verdim hedefim 19 kilo daha
hayır 2,5 sene oldu
ama öncesinde umursamadım sonra homeofise pc başında sürekli oturarak çalışmak
eşofman tarzı bol rahat giyinmek derken, o göbek öylece kaldı
en son beni her gören
aaaaa canım ikinciye mi hamilesin
ya da aaayyyy hiç haber vermiyorsun hamile olduğunu
ya da gittikçe babaannene benziyorsun diyen
(babaannem yaklaşık 130 kilo falan)
yetti dedim 2 aydır burdan motive olup
6 kilo verdim hedefim 19 kilo daha
proteın agırlıklı beslenmek kıloyu yagdan vermek ve vucut sıkılastırıcı spor yuruyus yuzme gıbı :)Çok iyi yaa, hayatta 58 demem soldaki fotoyaa.. ne yapmak lazım kasa dönüştürmek için, tek yol düzenli spor sanırım
Azmin daim olsun arkadaş. 2 ayda 6 kilo çok güzel
Akşam fırın sebzenin yanına anneciğimin kavurmasından yiyeyim o zamanproteın agırlıklı beslenmek kıloyu yagdan vermek ve vucut sıkılastırıcı spor yuruyus yuzme gıbı :)
canım cok gecmıs olsun tam hasta olunacak havalar dıkkat et ılerlemeden hemencecık gonderelım hastalıgı vucutdanÇok pis hastayım yaa.
Dün akşam şehriye çorbası ve mantar yemeği yedim.
Bu sabah da zencefilli çaylar, erik, mandalina, 1 hurma 3 ceviz şeklinde devam ediyor yemelerim. Birinden birinin faydası dokunur diye yemediğim yok.Şeker ve unlu mamüllerden uzak duruyorum.