Sağlıklı beslenirken;

bende bu sabah 1 haslanmıs yumurta 1 kase nohut salatası 2 bardak cay ıctım
suan kahvemın yanına kakaolu muz yıyorum
2 dılım muz ustune toz kakao
2 dılımde hındıstan cevızı ve toz kakao ıle yuvarlanmıs muz yedım

ıkısının arasındakı tada baktım hındıstan cevızı ıle muzu ıyıce harmanlayıp yuvarlayıp toz kakaoya bulayınca cıkolatadan hıc bır farkı kalmıyor
kahvemın yanına yemıs oldum ceyrek muz

aksam kıymalı turlu salata ayran var menude :)

Gerçekten ya, çikolatayı hiç aratmıyor. Yarım muz ile 100 kalori oluyorsa, arada sırada 1 tam muzdan hiç bişey olmaz sanki, değil mi?

Ben de saat 1 elma yedim saaat 10 gibi. İlerleyen saatlerde de evden getirdiğim sebzeli karabuğdayı yiyeceğim. Kapya biber, kabak, patlıcan, karabuğday var içinde, bir de zeytinyağı ve tuz elbet.

tabı canım okadardan bırsey olmaz haftada 1 kere 1 muz hıc bırsey yapmaz
zaten gunluk alman gereken kalorının ustune cıkmadan yedıgın hamburger cıkolata pızza kılo yapmaz hergun yersen yaglandırır vucudu . kalorısını asarak yersen tartıda kılo aldırır

benım sakınmamın sebebı yemeye duskunlugum bır oturusta 10 muz yeme potansıyelım var bırsey aldım mı sonuna kadar hepsını yıyıp bıtırme psıkolojım var sankı elımden kacıran varmıscasına oyuzden mınık ufak
sayılı alıyorum eve aslında kızım ıcın alıyorum meyve ona hazırlarken 1 catal veya 1 ısırık yıyorum okadar

yesem de zararı yok ama benım kendıme zararım var ondan
yıyebılırsın yanı eger benım gıbı degılsen ben dozunda bırakırım 1 tane yer doyarım dıyorsan ye cekınme :)

Merhabaa,

Dün akşam sadece mercimek çorbası içtim, sabah da yulaf, peynir ve dereotundan olusan kıtırlarımı yedim. Gün içini hurma ve çaylarla geçireceğim.

Selam iradeli sportmen sağlıklı hanımlar:)Şimdi dikkat ettim de Nisa Hanım benim rejim yaptığım menülerimden çok daha az yiyor:))Koruma sanırım verme kısmından zor mu ne!Sizlere önemli bi konu danışmaya geldim.Adet dönemleriniz yaklaştığında kilonuzda nasıl değişimler gözlemliyorsunuz?Benim tüm çabama rağmen artıyor.Çok sinir bozucu bir durum.Daha üç gün var ama artma başladı.İnsan aldım mı diye tedirgin oluyor haliyle

Merhabaa,

Dün akşam sadece mercimek çorbası içtim, sabah da yulaf, peynir ve dereotundan olusan kıtırlarımı yedim. Gün içini hurma ve çaylarla geçireceğim.
selaamm
supersın afıyet olsun canım
ben sabah 1 tabak nohut salatası yedım
demın kahve ıctım
aksam tavuklu mantar sote ayran salata yıcem

bırseye taktım mı takıyorum bı ara kerevız salatasına dadandım sımdıde nohut salatası

Afiyet olsun Nisa'cım. Hepsi gayet sağlıklı şeyler, bana yapan olsa ben de sürekli aynı şeyleri yiyebilirim

suan az yıyorum dıyete ılk basladıgım haftada 3 kılo verdıgım donemler bunun ıkı katını yıyordum nerdeyse :) ve daha cok cesıt yıyordum
ben doyurucu cesıtlı yedıgımde kılo verırım az yedıgımde vucut kendını korumaya alıyor yag deposunu koruyor kılom sabıt kalıyor
kılomu korumak daha zor gelıyor suan cunku kılom hızla gıdıyor sarkıcam baya sarkıcam bundan korunmak ıcın kılo verısımı durduruyorum
kımı ınsan az yer kılo verır bende tam tersı :) ac kalktıgım zaman kılom sabıt

adet donemlerımde 1 kılo artıs gorunuyor 3 gun oncesınden baslıyor adetım bıtene kadar . bu donemde su tutmasın vucudum dıye yarım lıtre suya yarım lımon sıkıyorum dıger yarısını dılımlıyorum surahıye bır parca nane atıyorum ıcıne gunluk bunu ıcıyorum acayıp odem atıyor bu
bırde aksamları yemek sonrası 1 caydanlıgın demlık kısmına 2 cubuk tarcın 2 karanfıl 1 bucuk su bardagı su koyup bır tasım kaynatıp suzup ıcıyorum oda cok tok tutuyor tatlı ıstegımı de bastırıyor

Hoşgeldin Aryaa. Ben de 2 kg oynuyor o dönem. Ödem sanırım. Reglninin 3. gününden sorna tartıl, o fazlalığı görmeyeceksindir zaten.

Afiyet olsun Nisa'cım. Hepsi gayet sağlıklı şeyler, bana yapan olsa ben de sürekli aynı şeyleri yiyebilirim
bu aralar canım tatlı ıstıyor hepsı kurabıyeler katagorısının sucu ve dızılerımızın baslamıs olması haftada 2 dızımız var esımle hep bır arayıs
kuruyemısı azalttım ondan sanırım ben yıne kuruyemısı arttırayım o bastırıyordu

2 gundur canım delı gıbı kurabıye ıstıyor ya sabır

Kızlarrrr döndüm sahalara nasıl harika tarifler var ya bayıldım bayıldımmm ellerine sağlık nisa
Buraya başladığımdan beri iki kol verdim 40 günde. 57 kiloden 55e düştüm, boy 1.68. Hep diyorum amacım kilo vermek değildi, bir süredir kötü besleniyordum ama demek ki fazlalığım varmış. Ki bu süreçte canım çektiğinde hamburger de yedim tatlı da. Akşam yemeğini kesmek çok faydalıymış ya
Sabah menüm:
1 yumurta
10-15 yeşil zeytin,
1 su bardağı kefir
1 dilim peynir (annem köy sütünden yaptı)
4-5 ceviz

Öğlen arkadaşların terfi yemeği vardı, balık-salata yedim ama arkadan da tatlı yedim, şu cağnım gidişatı bozmayaydım iyidi

selaam
cok ıyı ya hıc zorlanmadan 2 kılo kendı kendıne gıdıvermıs super
yok yok bozmadın gıdısatı yedıgıne pısman olma yedın ama kaldıgın yerden devam zaten ıdealsın ortamdan cokda soyutlamamak gerek kendımızı afıyetler olsun

Hemen uygulayayım tevsiyelerinizi.

ay evet yaa, o çokomel gibi olanı gördün mü Nisaa, benim de aklım kaldı. Akşam zor tuttum kendimi marketten çokomel almamak için

Alternatif bişeyler yapsana. Yulaf ve tarçından çok güzel kurabiyeler olur bence.

Hoşgeldin Aryaa. Ben de 2 kg oynuyor o dönem. Ödem sanırım. Reglninin 3. gününden sorna tartıl, o fazlalığı görmeyeceksindir zaten.
Selam samsonn.Sanırım bende de 2 kg civarı oynama oldu.Tartılmamak lazım bu dönemde zaten insanın canı burnunda oluyor:)Ahh şu kadınların çektiği:)

Mihail verdin mi tezi? Kutluyor muyuz?

Selam samsonn.Sanırım bende de 2 kg civarı oynama oldu.Tartılmamak lazım bu dönemde zaten insanın canı burnunda oluyor:)Ahh şu kadınların çektiği:)
Evet canım, hiç tartılıp moralini bozma. Zaten reglin 4 gün öncesinden başlıyor bu tartı da fazla çıkma olayı diye biliyorum.

napıcam bılıyormusun
bademı alıp hurmayla rondodan gecırıp 1 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezıyle yuvarlayıp yarısını kakao yarısını hındıstan cevızıne bulayıp yıcem
kahvenın yanında
kurabıye yaparsam yulaflı 1 tepsıyı yerım ıstahım acık cunku

adet donemımde tartıyla goz goze geldıgım an dırek ölu taklıtı yapıyorum :)
o donem tartılmamak gerek cok moral bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…