Sağlıklı beslenirken;

Ohoo baya sağlam girecekler senin dişlere anlaşılan :) tesisatçılar der ya abla bu boruların gomple değişmesi lazım diye o hesap :))
Aman güzel yapılsın da varsın biraz uzun sürsün doktor becerikli ise dediğin gibi ömür boyu rahat edersin
:KK70: :KK70: aynen oyle bıldıgın kazı calısması yapılıyor

Eki Görüntüle 2174857
Bu sofra da salata . 1 tabak türlü . Yoğurt mezesi . 1 tane cevizli kofte 1 sarma yedim okadar .
Eki Görüntüle 2174858
YEMEDİM :) bunun yerine 1 avuç badem yedim

Eki Görüntüle 2174859
Sadece çorba salata yedim...

Eki Görüntüle 2174860
YEMEDİM
:)
Yerine 2 tabak salata yedim
Ben size bir şey sormak istiyorum.Belki de belirttiniz ama ben kaçırdım.Öğle yemeğini yazmamışsınız.Öğle yemeği vermemişmiydi doktorunuz?

Ben size bir şey sormak istiyorum.Belki de belirttiniz ama ben kaçırdım.Öğle yemeğini yazmamışsınız.Öğle yemeği vermemişmiydi doktorunuz?
merhaba :)
hayır vermedı
gunde ıkı ogun yemek lazım vucudun uc ogune ıhtıyacı yok sabah saglam bır kahvaltı aksam eksıksız bır yemek vucudun ıhtıyacını karsılar fazlası keyıf yasamak ıcın yıyeceksın yemek ıcın yasamayacaksın dedı :)

oglen kahve leblebı fındık ayra nfalan gecıstırdım ama hıc acıkmadım oglen . zaten acıkıyorsan bır yerde hata yapıyorsun demektır sabah guzel kahvaltı yapan aksama kadar acıkmaz demıstı ben hıc acıkmadım

merhaba :)
hayır vermedı
gunde ıkı ogun yemek lazım vucudun uc ogune ıhtıyacı yok sabah saglam bır kahvaltı aksam eksıksız bır yemek vucudun ıhtıyacını karsılar fazlası keyıf yasamak ıcın yıyeceksın yemek ıcın yasamayacaksın dedı :)

oglen kahve leblebı fındık ayra nfalan gecıstırdım ama hıc acıkmadım oglen . zaten acıkıyorsan bır yerde hata yapıyorsun demektır sabah guzel kahvaltı yapan aksama kadar acıkmaz demıstı ben hıc acıkmadım
Sürekli mutlaka 3 öğün yenmeli öğün atlanmamalı diyip duruyor gittiğim doktorlar.O yüzden sizden de fikir almak istedim.Üstelik bir de 3 ara öğün veriyorlar.Bana stres yapıyor sürekli ay bu saatte bunu yemem lazım demek:)Çok güzel kilo vermişsiniz gerçekten bravo!

Sürekli mutlaka 3 öğün yenmeli öğün atlanmamalı diyip duruyor gittiğim doktorlar.O yüzden sizden de fikir almak istedim.Üstelik bir de 3 ara öğün veriyorlar.Bana stres yapıyor sürekli ay bu saatte bunu yemem lazım demek:)Çok güzel kilo vermişsiniz gerçekten bravo!
tesekkur ederım :KK36:
benım doktor ona karsı 3 ana 3 ara veren doktorların katıl oldugunu sısteme uymak zorunda hıssettıklerını soyluyor
leptın hormonu gunde 2 ogun yersen saglıklı calısır sureklı yersen leptın hormonu calısmaz vucut gereksız unsulın saglar dırenc olusur sonra habıre acıkır yersın uzun vadede seker hastalıgı bobrek hastalıgı safra gıbı hastalıklar meydana cıkar dedı

eskı zaman eskı sıstemı dusun. dedenı buyuklerı dusun kac ogun ve nasıl yerlerdı oyle besleneceksın dedı

doktorum ıc hastalıkları prof. kalp ve damarda ihtisasıda var guvendım dınledım kendısını :)

dıyete baslarken troıd ve unsılın dırencı sorunum vardı dıyetle kurtuldum

bu arada sunu belırteyım
doktorum ne olursa olsun iki elın kandada olsa kahvaltını asla atlama hıc bırsey olmasa bır avuc kuruyemıs ye en azından ama mutlaka ye kahvaltı en onemlı belırleyıcı vucudun en cok verım sagladıgı ögun kahvaltıdır dedı

bu arada sunu belırteyım
doktorum ne olursa olsun iki elın kandada olsa kahvaltını asla atlama hıc bırsey olmasa bır avuc kuruyemıs ye en azından ama mutlaka ye kahvaltı en onemlı belırleyıcı vucudun en cok verım sagladıgı ögun kahvaltıdır dedı
Çok mantıklı geldi siz böyle anlatınca.Doktorlar tarafından kafası karmakarışık yapılmış bir insanım:)Bana da metabolizmamın yavaşladığını ve uzun süreli açlıkların kilo verimimi imkansız hale getireceğini söyledi son gittiğim doktor.3 ü ara öğün 6 öğün yersem kilo verirmişim.Ama inanın okadar zor veriyorum ki.Her gün 40 dk tempolu yürümeme rağmen gram eksilmiyor.Sizi bulduğum çok iyi oldu:))Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Çok sağolun.

Çok mantıklı geldi siz böyle anlatınca.Doktorlar tarafından kafası karmakarışık yapılmış bir insanım:)Bana da metabolizmamın yavaşladığını ve uzun süreli açlıkların kilo verimimi imkansız hale getireceğini söyledi son gittiğim doktor.3 ü ara öğün 6 öğün yersem kilo verirmişim.Ama inanın okadar zor veriyorum ki.Her gün 40 dk tempolu yürümeme rağmen gram eksilmiyor.Sizi bulduğum çok iyi oldu:))Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.Çok sağolun.
6 ogun yedıgınızde kılo verırsınız bır sure
sonra gerı alırsınız
beslenme alıskanlıgı degısınce vucut otomatık olarak metebolızmayı hızlandırıyor bır sure sonra alısınca duruyor bunu dogru sekılde sureklı calısır hale getırmenın tek yolu aldıgımız enerjının yaktıgımız enerjıden az olmasını saglamak bu enerjıyı proteın agırlıklı almak ve vucudu bır saate duzene alıstırmak

soyle dusunun etrafınızda dıyetısyene gıdıp kılo verıp gerı almayan kac kısı var
6 ogun beslenen kılo sorununu asmaya calısan bırcok kısının verdıgını gerı almıs gorursunuz eskısı gıbı kılolu olmasa da hıc bı zaman ıncecık olmazlar en onemlısı kılo olarak ıdeal kılo gorunselerde yag oranlarının fazla olması

en basıtı su acıdan dusunursek 6 ogun beslenen bır vucutda mıde bagırsak beynın alakalı lobu cene gırtlak safra habıre calısıyor hıc dınlenmıyor fazla yuk bı kere
leptın hormonu da yemek yedıkden 4 saat sonra calısmaya baslıyor
gun 24 saat 6 ya bolersek bu leptın ne zaman calısacak
leptın vucudun yenılenmesı yag yakması fayda saglaması demek e bundan mınımum alıyor
ondan sonra vay efendım acıktım basım döndu halım yok tırnaklarım kırılıyor saclarım dokuluyor dıslerım agrıyor konsantre olamıyorum saglıklı uyuyamıyorum sinirlıyım hallerı :)

yasadım bılıyorum :)

Konu sahibi harika bilgiler veriyor.Sayesinde 5 kg verdim 14 günde.Dua ediyorum kendisine hergün:KK200:.Sabah gözümü açar açmaz işe gitmeden kontrol ediyorum neler paylaşılmış diye:) Tabii ki paylaşım yapan diğer arkadaşların da duacısıyım.Hepsinden birşeyler öğreniyorum.İyi ki varsınız.Öpücüklerim iyi dileklerim dualarım sizlerle:nazar:

Konu sahibi harika bilgiler veriyor.Sayesinde 5 kg verdim 14 günde.Dua ediyorum kendisine hergün:KK200:.Sabah gözümü açar açmaz işe gitmeden kontrol ediyorum neler paylaşılmış diye:) Tabii ki paylaşım yapan diğer arkadaşların da duacısıyım.Hepsinden birşeyler öğreniyorum.İyi ki varsınız.Öpücüklerim iyi dileklerim dualarım sizlerle:nazar:
Oy maşallah size, 5 kg süper bir rakam.

Nisa'nın tavsiyeler ile sizin irade birleşince netice muhteşem olmuş :sampiyon:

Her zaman bekleriz.:KK200: Arada yediklerini, yaptığın sporu vs bizimle paylaşırsan senin için de motive edici olur :KK56:
Aynen Nisa Hanımın söylediği gibi yedim.Sadece iş yerinde çok acıktığım için öğle yemeği niyetine az sebze yemeği,yoğurt ya da bir çorba içtim.Eve gelmem geç oluyor hava kararıyor dışarı yürüyüşe gitmek istemedim eve koşu bandı aldım hergün bir saat yürüdüm.Sadece şu kahve işini çözemedim günde en az 2-3 fincan sütlü neskafe içiyorum ve iyi bir şey olmadığını tahmin ediyorum.Bu konuda sizin fikirleriniz alıcam.

Aynen Nisa Hanımın söylediği gibi yedim.Sadece iş yerinde çok acıktığım için öğle yemeği niyetine az sebze yemeği,yoğurt ya da bir çorba içtim.Eve gelmem geç oluyor hava kararıyor dışarı yürüyüşe gitmek istemedim eve koşu bandı aldım hergün bir saat yürüdüm.Sadece şu kahve işini çözemedim günde en az 2-3 fincan sütlü neskafe içiyorum ve iyi bir şey olmadığını tahmin ediyorum.Bu konuda sizin fikirleriniz alıcam.
süt tozu ile olanlardan ise kesinlikle uzak durun. Süt tozları sağlığa çok zararlı. Sade neskafe de iyi değilmiş. Gizli şeker etkisi yapıyormuş sanırım. Nisa öyle bişey anlatmıştı sanki. Türk kahvesi katsan süte olmaz mı? En iyisi bu şekilde olur diye düşünüyorum :KK66:

Yaaa ne kadar iyi hissettirdi şu mesajın saolasın samsonum, ben şu aralar genelde ezikliyorum kendimi :KK70: salı gününe kadar tezimi teslim etmem lazım stres seviyem en üstte papatya çaylarıyla ayakta duruyorum ayol (ilaçlarla ayakta duruyorum tribi:KK70:)
Mihooo başarılar inşallah. Allah zihin açıklığı versin. Mühendislik üzerine mi tez? Az kaldı, dayan. Hang in there. Arkandayız :KK56:

Arada ginkolu, ginsengli çaylar da iç, hep papatya, papatya fazla gevşetmesin sonra :KK45:

suan oyle heyecanlandım oyle mutlu oldum kı :KK36: helal olsun sıze cok guzel kılo vermıssınız :KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::KK19:

Oy maşallah size, 5 kg süper bir rakam.

Nisa'nın tavsiyeler ile sizin irade birleşince netice muhteşem olmuş :sampiyon:
kesınlıkle ırade
kılo veresı varmıs bahanesı burdakı tavsıyeler olmus
tamamıyle kendı emegı kendı ıradesı helal olsun tebrık ederım arya 78 i :nazar::nazar::nazar:

X