Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Nisa Hanımın söylediği gibi yedim.Sadece iş yerinde çok acıktığım için öğle yemeği niyetine az sebze yemeği,yoğurt ya da bir çorba içtim.Eve gelmem geç oluyor hava kararıyor dışarı yürüyüşe gitmek istemedim eve koşu bandı aldım hergün bir saat yürüdüm.Sadece şu kahve işini çözemedim günde en az 2-3 fincan sütlü neskafe içiyorum ve iyi bir şey olmadığını tahmin ediyorum.Bu konuda sizin fikirleriniz alıcam.
süt tozu ile olanlardan ise kesinlikle uzak durun. Süt tozları sağlığa çok zararlı. Sade neskafe de iyi değilmiş. Gizli şeker etkisi yapıyormuş sanırım. Nisa öyle bişey anlatmıştı sanki. Türk kahvesi katsan süte olmaz mı? En iyisi bu şekilde olur diye düşünüyorum
adı karatay dıye ün salmısKaratay beslenme sekli degil mi bu ?
Bende denedim bu diyeti 10 gunde 1.600 kilo verdim.sonra durdu sporda yapiyordum.. ben cok zor kilo veriyorum sizinde durdugu zamanlar oldu mu tekrar baslamak istiyorum...adı karatay dıye ün salmıs
tum ıc hastalıkları bu beslenme seklını onerıyor bende burda ogrendım karatay dıyetı dıye gectıgını hatta kıtabını bıle aldım tam anlamak ıcın neymıs dıye
karatay asla meyve yeme dıyor
benım doktor zayıfsan meyve yıyebılırsın meyve yersen 1 saat hareket etmelısın meyveyı sabah kahvaltıda yarım en fazla 1 porsıyon yemelısın dıyor
genel olarak karatay beslenme seklıne benzesede ayrıştıgı nokta bu sekılde
karatay havuc da onermıyor ama ben yıyorum havuc :)
bı yerde yanlıs bırseyler yapmıssınız sanırımBende denedim bu diyeti 10 gunde 1.600 kilo verdim.sonra durdu sporda yapiyordum.. ben cok zor kilo veriyorum sizinde durdugu zamanlar oldu mu tekrar baslamak istiyorum...
Birde hic kabizlik yasadiniz mi ? Ben yasadim kabizlik.... birakmamdaki en buyuk sebep bu oldu..
yer fıstıgı cok yaglı degıl mıSabah saat 10.00
2 yumurta tereyağ veya haslanmis
1 salatalik
7 yesil zeytin
Kozlenmis kırmızı biber
Biraz beyaz peynir
10 tane kavrulmamis yer fistigi
Aksam 16.30
Et adana salata ve ya
1 tabak sebze yemegi ( yesil fasulye )
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
Salata
Spor olarakta 45 dakika eliptik ve 1 saat yürüyüş ..haftanin 4 gunu yaptim..
Yok bulgur hergun yemedim haftanin 2 gunu sadece 2 yk yedim...yer fıstıgı cok yaglı degıl mı
anladıgım kadarıyla spor sıze ters etkı edıyor bende spor yaptıgımda kılo veremıyorum kasım sısıyor dumduz sadece yarım saat yurumek veya 1 saat yuzmek ıyı gelıyor squat tarzı kasları şişirici sporlarda ben kılo alıyorum ...
ben ılk 20 kılo verene kadar spor yapmadım sonra sekıllenmek ıcın yurudum en son asamada haftada 1-2 gun 1-2 saat yuzdum
bırde bulguru hergun mu yedınız mesela ben 2 kasık pılav yemek yerıne 1 tabak fazla yemek yedım doktorum oyle dedı o bulgurlar bulgur taklıtı yapıyor pılav yerıne 1 tabak fazla yemek ye daha ıyı dedı oyle yaptım
gıda ıntoleransı testı onerırım sıze endrokrine gorunun bence yoksa beslenmenız gayet normalmıs kılo aldırmaz boyle yemek
Yok vallaha size rastlayana kadar şiştikçe şişiyordum balık batmıştı da çoktan yan gidiyordu:)Bir de tüp bebek tedavisi görüyorum hormonlar vitaminler derken ben benlikten çıkmıştım.Çok üzülüyordum kilo yüzünden bebek işi de iyice sarpa sardığı için.O yüzden çok dua ediyorum size:)Bu kızcağızın bir bildiği var kesin çırpınıyor anlatmak için dedim,derin bir nefes aldım başladım.Durmak yok yola devamkesınlıkle ırade
kılo veresı varmıs bahanesı burdakı tavsıyeler olmus
tamamıyle kendı emegı kendı ıradesı helal olsun tebrık ederım arya 78 i
aynen oyle onemlı olan yagdan gıtmesı gercekten tartıya takılmamak gerekYok bulgur hergun yemedim haftanin 2 gunu sadece 2 yk yedim...
Endokrine gittim 2 yıl once yine ayni kilo vermemekten yakıniyordum...hepsi temiz çıktı...
Dediginiz gibi spor benide ağırlaştırıyor tarti fazla gösteriyor ama inceltiyor bu bi gercek cok topluyor bir beden kucuk giyiniyorum... dr bana tartiya takilma incelmen yeter demişti...
allahım saglıklı sıhhatlı tez zamanda evlat nasıp etsın ınsallahYok vallaha size rastlayana kadar şiştikçe şişiyordum balık batmıştı da çoktan yan gidiyordu:)Bir de tüp bebek tedavisi görüyorum hormonlar vitaminler derken ben benlikten çıkmıştım.Çok üzülüyordum kilo yüzünden bebek işi de iyice sarpa sardığı için.O yüzden çok dua ediyorum size:)Bu kızcağızın bir bildiği var kesin çırpınıyor anlatmak için dedim,derin bir nefes aldım başladım.Durmak yok yola devam
Aminnnnn inşallah.allahım saglıklı sıhhatlı tez zamanda evlat nasıp etsın ınsallah
Vallahi bu çaylardan kafam puding gibi oldu ama bedenim hala stresli mühendislik işletme karıştırdım rekabet üzerine yaptım tezi ama uygulaması da literatürü de canımdan bezdirdi yitip gidecem şu sanayilerde bi günMihooo başarılar inşallah. Allah zihin açıklığı versin. Mühendislik üzerine mi tez? Az kaldı, dayan. Hang in there. Arkandayız
Arada ginkolu, ginsengli çaylar da iç, hep papatya, papatya fazla gevşetmesin sonra
işin rast gıtsın ınsallahVallahi bu çaylardan kafam puding gibi oldu ama bedenim hala stresli mühendislik işletme karıştırdım rekabet üzerine yaptım tezi ama uygulaması da literatürü de canımdan bezdirdi yitip gidecem şu sanayilerde bi gün
Verip kurtulunca dönecem buralara sizi seviyorum kızlar
Amin canımm saolasın yarın bi aksilik olmazsa teslim edeceğim sonra çığlık çığlığa bağırmak istiyorumişin rast gıtsın ınsallah