Sağlıklı beslenirken;

hu huuu canlar ben geldım :)
sabah 2 bardak ayran

sımdı kahve ıctım

stresden bırsey yıyemedım sinirim bozuk yıne dişten aynı seylerı yasıcam dıye :KK70:

dıscıye gıtmeden kecı sutuyle yapılmıs hakıkı maras dondurmasından yerım yarım porsıyon :KK70:
doya doya yerım dıyordum ama mıdeme kramplar gırıyor
Canım selam naptın çektirdin mi dişi? İyi misin şimdi?

Benim iki erkek kardeşim var, biri bugün doğudan geldi askerliği bitirip öteki perşembe günü yolcu, ataması doğuya çıktı 6 sene görev yapacak. Perşembeye kadar yemeklere falan çağırabilirler yarın sabah da akşam da rezerve şimdiden :KK70: yine de temiz beslenmeye çalışacağım :)

Canım selam naptın çektirdin mi dişi? İyi misin şimdi?

ah ah ıltıhaplanmıs antıbıyotık verdı salı sabah 10 da cekım olacak ertelendı bosuna stresden ac kaldım bugun :KK70:

Benim iki erkek kardeşim var, biri bugün doğudan geldi askerliği bitirip öteki perşembe günü yolcu, ataması doğuya çıktı 6 sene görev yapacak. Perşembeye kadar yemeklere falan çağırabilirler yarın sabah da akşam da rezerve şimdiden :KK70: yine de temiz beslenmeye çalışacağım :)
oooo super gozunuz aydın canım aıle sofrası ev yemegı . sevgıyle yapılan hıc bırseyın zararı olmaz :KK200:

Bu arada arkadaş kefir mayası vermişti ilk kez direk mayadan kefiri mayaladım ve tuttu :KK5: bunun tadı da ayran gibi büyün kış kefiri çalar çalar içerim artık :)
oooooohhhh super ellerıne saglık :nazar: yaşasın probıyotıkler prebıyotıkler :) sen ıctıkce hucrelerın balonlar ucuruyor

Çoook geçmiş olsun şimdiden :) sen stresten yiyemiyormuşsun ben de tam tersi böyle durumlarda gıdasız kalacam korkusuna ne var ne yok yiyorum :KK70:
ben üzülünce yerım hıc doymam
bır keresınde oyle bır yemıstım kı hastanelık oldum :KK70: catlıyordum

Screenshot_2018-09-30-10-33-02-475.jpeg

Tostu eşimle kızım yiyor
Ev yapımı sucuk
Nohut salatası

Salatalık domatesin yanındaki kızartma gibi duran şey biber . Kızartma en son 1 sene önce yedim :KK70:

Salatalık domatesin yanındaki kızartma gibi duran şey biber . Kızartma en son 1 sene önce yedim :KK70:
Nisaa bütün fotolar da birbirinden enfess.. Patateslere de ayrı sulanmıştım halbuki :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun bu arada canım, inşallah yarın hemencecik kurtulurusun şu sorunlu dişten :dua:

Nisaa bütün fotolar da birbirinden enfess.. Patateslere de ayrı sulanmıştım halbuki :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun bu arada canım, inşallah yarın hemencecik kurtulurusun şu sorunlu dişten :dua:
:KK200::KK36: saol canım benım yarın buraya gece gelebılırım buyuk ıhtımal

Screenshot_2018-10-01-19-25-51-590.jpeg

Yogurtlu sarimsakli Kereviz salatası üstüne cevizli ve soğanlı kavurdum kıymalı bu yemeği yedim

Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 mandalina yedim

Selam kızlarımm :KK19:
İki günlük davet koşturmacasını hafif hasarla atlattım abartmadan yedim gururluyum :deli:

Askerden kardeşim de geldi diye haftasonu ailemle birlikteydim evde yoktum, bugün iş çıkışı bi geldim buzluğun kapısı aralık kalmış:bicak: ön taraftaki etler kışlık sebzeler falan çözülmeye başlamış sabah beri nusret gibi et doğrayıp haşlıyorum kalanı da dolaba koydum yarın kasapta kıyma çektireceğim, şu anda tez yazmam gerekirken çıkardıklarım boşa gitmesin diye bütün haftanın yemeğini yaptım, oturdum sinirimden ağladım bir de kollarım koptu onu doğra bunu karıştır :KK11: allahtan ön taraftakiler çözülmeye başlamış arkadakilerde bişey yoktu ayh akşam akşam ne ekşın yaptım ya :halay:

İki günlük davet koşturmacasını hafif hasarla atlattım abartmadan yedim gururluyum :deli:

Askerden kardeşim de geldi diye haftasonu ailemle birlikteydim evde yoktum, bugün iş çıkışı bi geldim buzluğun kapısı aralık kalmış:bicak: ön taraftaki etler kışlık sebzeler falan çözülmeye başlamış sabah beri nusret gibi et doğrayıp haşlıyorum kalanı da dolaba koydum yarın kasapta kıyma çektireceğim, şu anda tez yazmam gerekirken çıkardıklarım boşa gitmesin diye bütün haftanın yemeğini yaptım, oturdum sinirimden ağladım bir de kollarım koptu onu doğra bunu karıştır :KK11: allahtan ön taraftakiler çözülmeye başlamış arkadakilerde bişey yoktu ayh akşam akşam ne ekşın yaptım ya :halay:
aaaa aksilige bak yaaa
sıkma canını gozyasına yazık saglık olsun cozumu var sonucta hepsı hallolur :)
davetın ıyı gecmesıne cook sevındım :)

Benim burada gördüğüm hem kariyer, hem iyi bir eğitim yapan üstelik çok da hamarat bir bayan. Helal valla, hiç sıkma canını.

Doğuya gönderdiğin kardeşine de Allah kavuştursun :)

Nisa'nın diş işlemi bitti mi acaba?

Ben bu sabah 8 de 2 yumurta yedim.

Öğlen 1 gibi Nohut ve yayla çorbası.

Akşam 5'e doğru da ton balıklı kinoa yiyeceğim inşallah

Nisa'nın diş işlemi bitti mi acaba?

Ben bu sabah 8 de 2 yumurta yedim.

Öğlen 1 gibi Nohut ve yayla çorbası.

Akşam 5'e doğru da ton balıklı kinoa yiyeceğim inşallah
afıyet olsun canım
bıttı dısım cekıldı
agzımı acamıyorum suan 2 saat oldu cekılelı
bu dıscı cok aklıma yatmadı benım ya
esımın en yakın arkadası bu dişçi
karısı da eczacı
karı koca aılece gorusuruz cok samımıyız cok ıyı dost arkadasız doguma gıderken bıle yanımdaydı okadar yakınız
ama meslege yenı atıldı kendıne klınık acalı 6 ay oldu daha tecrubesız mı anlamadım soru ısaretlerım oldu ne yalan soyleyeyım :KK70: ya da ben cok yakınıyım dıye benım yanımda mı bu kadar rahat bılemedım
odeme konusunda cok rahatım dıye tercıh ettım kendısını benım aslında bır dıs doktorum var bu arkadas sadece kaplama yapılacaksa onun parasını alıyor tamamen ucretsız yapıyor tum dısımı ve odemeyı sonra ver taksıt taksıt onemlı degıl dıyor ondan da cazıp gelmıstı ama bılemıyorum sanırım artık kendı dıs doktoruma gıderım

2 yırmılık gomulu dıs cekımı oldu
6 tane azı dısı zırkon kaplama 4 kanal tedavı yapılacak

benım dıslerde soyle bı sorun var
gulumsedıgımde ıncı gıbı bembeyaz puruzsuz bır dıs gorursunuz dıslerımın seklı rengı guzeldır
curudugunde dırek ıcten kokten curur
curudugunu oyuzden anlamam... ponza tası gıbı curuk ıcten ıcten delınerek dısı erıtır dıs sallanır apse olur ve cekımlık duruma gelır
boyle 2 azı dısımı kaybettım yerıne ımplant yaptırmak zorunda kaldım
yanı gorunurde guzel ama kişiliksiz bır dişim var :KK70: guclu degıl yanı
halıyle boyle bır dıste rıske gırmeden kaplama yapılacaksa kanal tedavısı yapılması gerekır . kaplamanın altında kalan dısten hıc haberım olmuyor cunku .

dıslerımı kestı kanal tedavı yapmadı
neden dedım gerek gormedım dedı
kesmıs curugu temızlemıs ama curukten kucuk parca gordum aynada
kalmıs curuk dedım
yarın gecıcı dıs takıcam ozaman tekrar temızlerım dedı
ıcten ıcten dusundum ıyıde be adam suan ıgneyle uyusturdun yapmaya yapıyorsun yap bıtır
sonrasında hemen dısımı cekıcen yarın agzımı acamayacagım yarın tekrarmı ıgne vuracaksın kesmeye devam etmek ıcın yanı
velhasıl yuz felcı gecırmısım gıbı agzım uyusuk oldugundan konusup anlasamadım sinir olmus sekılde kalktım

suan 1 cekım 2 diş kesım oldu yanı yarında kesılen dıslerıme gecıcı dıs takılacak zirkonyum ıcın 2 hafta bekleyeceksın 2 hafta gecıcılerle ıdare edeceksın dedı

bılmıyorum kafam karıstı benım

X