Sağlıklı beslenirken;

Screenshot_2018-10-07-21-51-51-965.jpeg
Screenshot_2018-10-07-21-51-08-891.jpeg

N nscckts Nisaa çok enfes gözüküyor bu ıslak kek ama bitter çikolata da olsa hiç şekerli bişey yemiyorsun sen di mi?

Şu muzlu kakoyu denicem ilk fırsatta. Tam benlik, çok pratik :halay:

N nscckts Nisaa çok enfes gözüküyor bu ıslak kek ama bitter çikolata da olsa hiç şekerli bişey yemiyorsun sen di mi?

7.10.2018 menusu
sabah 10
2 haslanmıs yumurta
ev yapımı sucuk
1 salatalık
3 dılım peynır
5 zeytın
1 cay

oglen 1 filtre kahve
1 avuc cevız ve 3 kuru hurma

aksam nohutlu etlı bamya
yarım porsıyon sade kecı sutuyle yapılmıs gercek dondurma

08.10.2018 menusu
sabah 9
2 haslanmıs yumurta
1 salatalık
1 fıltre kahve

oglen 2 bardak ayran

aksama fırında pısırdıgım sogan et kofte havuc ve bıberlerı yıcem yanında salatayla

aaa ben hıc cıkolata yememısım bır dusundum de :)
7 ayda sadece 2 kere kuru hurma bademı rondodan cekıp ustune toz kakao serpıp yemıstım

aaa ben hıc cıkolata yememısım bır dusundum de :)
7 ayda sadece 2 kere kuru hurma bademı rondodan cekıp ustune toz kakao serpıp yemıstım
idolümsun demiştim di mi? :rolleyes: bayılıyorum böyle idareli, hamarat, düzenli yaşayan hatunlara.

Ya ben tek başımayım; iş harici hiç bir sorumluluğum yok ama hayatım kaos:KK64:

Tartıldın mı son zamanlar Nisa?

idolümsun demiştim di mi? :rolleyes: bayılıyorum böyle idareli, hamarat, düzenli yaşayan hatunlara.

Ya ben tek başımayım; iş harici hiç bir sorumluluğum yok ama hayatım kaos:KK64:

Tartıldın mı son zamanlar Nisa?
2 haftada bır tartılıyorum mutlaka gozlemlemek ıcın
ayda bırde belımı ve basenımı olcuyorum mutlaka
bazen 100 gram verıyorum bazen 100 gram alıyorum
sabıtım verdıgım an bıraz fazla yıyorum daha fazla vermemek ıcın
100 gram arttıgını gordugum an lımonlu su ıcıyorum atıyorum ödemı :)

2 haftada bır tartılıyorum mutlaka gozlemlemek ıcın
ayda bırde belımı ve basenımı olcuyorum mutlaka
bazen 100 gram verıyorum bazen 100 gram alıyorum
sabıtım verdıgım an bıraz fazla yıyorum daha fazla vermemek ıcın
100 gram arttıgını gordugum an lımonlu su ıcıyorum atıyorum ödemı :)
Koruyacaksın sen o zaman uzun bir dönem. İnşallah ben de o günleri görürüm :KK66:

işin cok yogunsa ıstedıgın vakıtı ıstedıgın ortamı olusturamaman cok normal samsoncan :KK19:
akısına bırak su akar yolunu bulur suanın tadını cıkar bence :spor:

Koruyacaksın sen o zaman uzun bir dönem. İnşallah ben de o günleri görürüm :KK66:
bundan sonra bır ömur boyle :)
suan daha rahatım acıkcası canım bırsey ıstedıgınde yemekten cekınmedıgım ıcın aklıma yemek gelmıyor sanırım :KK70:

sende gorursun canım cogu gıttı azı kaldı yukun cok olmadıgı ıcın sıkıntı etme :KK200:

vaaaayyyy ellerıne saglııkk :kk77:
dur bende yarın oglen kahve yanına yaparım 2 dılım yerım gerı kalanını kızım yer :kk77:
Kestaneler tirt çıktı Nisa yaa. Hep çürük, ben de 2 muzu böyle yedim.
Ama bugün itibari ile daha ciddi bir düzene giriyorum inşallah. Menülerimi düzenli paylaşacağım.
Bu sabah limonlu suyumu içtim. 1 mile Leslie yaptım. Kahvaltı olarak da 1 yumurta ve limonlu avokado yedim.

Kestaneler tirt çıktı Nisa yaa. Hep çürük, ben de 2 muzu böyle yedim.
Ama bugün itibari ile daha ciddi bir düzene giriyorum inşallah. Menülerimi düzenli paylaşacağım.
Bu sabah limonlu suyumu içtim. 1 mile Leslie yaptım. Kahvaltı olarak da 1 yumurta ve limonlu avokado yedim.
hadı yaaa onuda pısırmeden anlayamıyorsun yemek ıcın hevesle beklerken fos cıkması can sıkıcı
guzel bır ögun gecırmıssın canım afıyet olsun super basladın dönüşün muhtesem olmus :spor::KK49:

X