Sağlıklı beslenirken;

100 den 62 kıloya ındım 6 ayda
bacak ıcım yumusadı eskıden taş gıbı sert kaslıydı suan kotu degıl ama fıt degıl
ust kolum da yumusadı
gogusler konusuna degınmek bıle ıstemıyorum :KK70: tanımamazlıktan gelıyorum ac kapat dugmem gıbı bırsey :KK70: benım hava yastıklarımın adeta sivilce gıbı olacagı aklıma gelmezdı kuculur derlerdı ınanmazdım okadar kuculdu kı sılıkon yaptırmayı dusunur hale geldım :KK70:
demek kı buyuklugunden sıkayetcı olmamak gerekmıs yada 40 kıloyu memeytolardan vermısım bılemedım :KK70:
Nisa ne abarttın yaw, sivilce falan :KK69:

Ben de sabah 1 limonlu, zencefilli çay içtim az balla..ilerleyen saatlerde 1 hurma bar yedim.

12 gibi de tonlu kinoaa. Kinoayı çok seviyorum ya. Karabuğday ve kinoa kurtarıcım.
kinoayı bende soframa eklıcem cesıtlendırmek guzel olur
ton balıgı zaten severım
bana balık olsunda
balık sezonu da geldı cok sukur :) en sevdıgım aylar

Nisa ne abarttın yaw, sivilce falan :KK69:
:KK70: :KK70:
vallahı oyle mınnacık kaldı sanırım dogum emzırme sonrası deforme de eklenınce gozume batıyor
kendımı onarmalıyım ah ah cok yıprattım kendımı kılo alarak
telafı etmelıyım vucuduma haksızlık ettım emanete ıyı bakmadım

kinoayı bende soframa eklıcem cesıtlendırmek guzel olur
ton balıgı zaten severım
bana balık olsunda
balık sezonu da geldı cok sukur :) en sevdıgım aylar
Canım bana da arkadaş söyledikten sonra öğrendim yapmasını, yoksa bu ne yaa lapa gibi oluyor diyordum. Suyunu az koyuyorsun. 1-1 gibi, hadi belki 1 ölçeğe 1 +1/4 su en fazla.. Suyunu çekince altını kapat, peçete kağıdı sıkıştır kapak ile üstüne..öyle demlensin birazda...tane tane oluyor...nasıl yersen ye sonra.
Kısırı bile enfes oldu.

Biraz yıka haşlamadan önce, suda bekleten de var acılığını alsın diye ama bence gerek yok

Canım bana da arkadaş söyledikten sonra öğrendim yapmasını, yoksa bu ne yaa lapa gibi oluyor diyordum. Suyunu az koyuyorsun. 1-1 gibi, hadi belki 1 ölçeğe 1 +1/4 su en fazla.. Suyunu çekince altını kapat, peçete kağıdı sıkıştır kapak ile üstüne..öyle demlensin birazda...tane tane oluyor...nasıl yersen ye sonra.
Kısırı bile enfes oldu.

Biraz yıka haşlamadan önce, suda bekleten de var acılığını alsın diye ama bence gerek yok
alllaaaahhh kısır dedın benı benden aldın
pekı ölculu mu tuketmek gerekıyor hanı oturup 1 tabak dolusu yıyebılırım dımı kısır olunca :KK70:

:KK70: :KK70:
vallahı oyle mınnacık kaldı sanırım dogum emzırme sonrası deforme de eklenınce gozume batıyor
kendımı onarmalıyım ah ah cok yıprattım kendımı kılo alarak
telafı etmelıyım vucuduma haksızlık ettım emanete ıyı bakmadım
Fazlasıyla telafi ediyorsun canım, yoldan 200 insan çevirsen biri senin kadar bilinçi besleniyor mudur acaba?

kinoalı fındık ezmesı bıle yapan var tadı nasıl acaba :)

alllaaaahhh kısır dedın benı benden aldın
pekı ölculu mu tuketmek gerekıyor hanı oturup 1 tabak dolusu yıyebılırım dımı kısır olunca :KK70:
şimdi küçücük bu şey, ama pişirince epey hacim olarak artıyor. O yüzden 1 bardaktan fazla yapma 3 kişilik ailen için. Bir de yeşilliği çok tut, 1 tabakdan bişey olmaz, ama tadı süper olmuş diye 2 tabak falan yersen dokunabilir, denemek lazım :KK70:

Çok tok tutuyor çünkü. Amino asit zengini bişey. Bulgurdan çok daha fazla doyurucuu

şimdi küçücük bu şey, ama pişirince epey hacim olarak artıyor. O yüzden 1 bardaktan fazla yapma 3 kişilik ailen için. Bir de yeşilliği çok tut, 1 tabakdan bişey olmaz, ama tadı süper olmuş diye 2 tabak falan yersen dokunabilir, denemek lazım :KK70:

Çok tok tutuyor çünkü. Amino asit zengini bişey. Bulgurdan çok daha fazla doyurucuu
aynen aynen cok faydalıymıs ucumuz ıcın 1 bardak cok ıdeal olur aynen
kısırı yaparken ıcıne ınce bulgur koyuyorlar sende koyuyormusun yoksa sek kinoa mı :)

aynen aynen cok faydalıymıs ucumuz ıcın 1 bardak cok ıdeal olur aynen
kısırı yaparken ıcıne ınce bulgur koyuyorlar sende koyuyormusun yoksa sek kinoa mı :)
Yo yoo bulgura asla gerek yok, zaten ona alternatif diye kinoayu bulduk...bak yap, kimse anlamayacak bile farkı. Daha güzel belki, ama eksik kalır yanı asla yok.

ama ezilmezki canım ya, o taneli formu kaybolmaz sanki..kuskus gibi bişeye benziyor pişince, şeffaf.

Sütlü ya da meyveli tatlısı olabilir, kinoa ve chiadan
yapmıslar canım yapmıslar onunda fındık ezmesını yapmıslar :KK70: hatta 20 tl mı ne satılıyor
nasıl yapıldıgını ızlemıstım hatta rondodan gecırıyorlar

Yo yoo bulgura asla gerek yok, zaten ona alternatif diye kinoayu bulduk...bak yap, kimse anlamayacak bile farkı. Daha güzel belki, ama eksik kalır yanı asla yok.
haftasonu bır aksılık olmazsa yapmayı dusunuyorum pazar gunu aksam uzerı yıyoruz yemegımızı pazar ıcın guzel olur keyıflı :)

ıcıne taze sogan maydanoz 1 dıs sarımsak domates salatalık bıraz bıber ve domates salcası baharat koyuyoruz baska bırsey var mı
yarım da havuc rendelerım
baska neler konuyor

yarın da kerevız yapayım
kerevız dönemıne geldık dadandım yıne kerevıze :)
kerevız olunca 1 buyuk kerevızı rendeleyıp sarımsaklı yogurtla salatasını yıyorum tek basıma
aldıgın kalorıyı yerken 2 katını yakıyormussun oyle kalorı yakan ve acayıp tok tutan bırsey
dıyete basladıgım ılk haftalar hergun yıyordum tabak tabak fecı kılo verdırmıstı

ıcıne taze sogan maydanoz 1 dıs sarımsak domates salatalık bıraz bıber ve domates salcası baharat koyuyoruz baska bırsey var mı
yarım da havuc rendelerım
baska neler konuyor
Canım muftağın piri sensin yaw, bana mı soruyon, :KK70: ne koysan olur, ben baharat olarak kimyonu yakıştırıyorum kısıra, ama sarımsaklı hiç denemedim. Genelde salçayı ile soğanı biraz öldürüyorum sadece.

Canım muftağın piri sensin yaw, bana mı soruyon, :KK70: ne koysan olur, ben baharat olarak kimyonu yakıştırıyorum kısıra, ama sarımsaklı hiç denemedim. Genelde salçayı ile soğanı biraz öldürüyorum sadece.
estağfurullah canım benım
ben kofte yogururken salcayla soganı harmanlarım
kısırda mınık mınık dograr katarım hafıf dıse gelmelı ama rahatsız etmemelı aroma katmalı ama ölmemelı salata gorunumlu olmalı ama yemek yerıne gecmelı

cılek yıyıp muz tadı almalı :KK70: :KK70: benım damak tadım boyle bır degısık
sarımsak en sevdıgım aroma verıcı onsuz yemek dusunemıyorum

X