• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

80 ler sonu cocugu olmanın bır dıger sanatsal yönü :) sımdıkı cocuklar aleyna tılkıyı ezbere bılırken :D
86 dogumluyum turkıye de bunun orneklerı hala yok ... hisselı harıkalar kumpanyası cıktı bızde
oda guzel tabı :)

80 ler sonu cocugu olmanın bır dıger sanatsal yönü :) sımdıkı cocuklar aleyna tılkıyı ezbere bılırken :KK70:
86 dogumluyum turkıye de bunun orneklerı hala yok ... hisselı harıkalar kumpanyası cıktı bızde
oda guzel tabı :)

Vaaay nisa ben çok sık dinlerim bunu, phantom of the opera ile birlikte :)

Vaaay nisa ben çok sık dinlerim bunu, phantom of the opera ile birlikte :)
ayyyy dınleyen bırıne denk geldıgım ıcın cok mutluyum suan :D
muzık dınlemek ıcın bazen bır araya gelıyoruz kafamızın uydugu bazı yakın akrabalarla
ıstek muzık oyle seyler acıyorlar kı :( ben elımı atıyorum aman sen dur bız gıdelım sen oyle dınle dıyorlar
hayır karsımdakı grupta kalabalık
kendımı cok yalnız hıssedıyorum bu konuda :D kımsenın muzıkten anladıgı yok be :D

Canım wifi yine yürüyerek gidiyor benim hepsini yüklemedi ama baktım listene çoğu sevdiğim şarkılar :) müzik dinlemeyi çook seviyorum sabah kalkınca ilk işim spotify açıp bluetooth hoparlöre vermek oluyor. Günümüz müziği ne yazık ki genelde hızlı tüketim müzikler pek zevk vermiyor insana yine de hala kült şarkılar yapılıyor tabi. Isabel’in aziz kiraz söylediği versiyonu da güzel, 2000 model çocuk ama epey yetenekli. Caruso’yu da ata demirer beyaz showda söylemişti çok beğenmiştim tavsiye ederim, levent yükselin dedikodu şarkısıyla mixlemiş bi de carusoyu. İki yıldır dimash kudaibergenov’u deli gibi takip ediyorum böyle bi ses yok sen de seversin dinle bak. Love of tired swans, hello, sinful passion parçaları özellikle.

Sonra bu türde sevdiğim aklıma gelen diğer şarkılardan queen-pavarotti “too much love will kill you”, james brown-pavarotti “this is a man’s world” de tavsiye ederim. Canlı performans bu paylaştıklarım hep.

Canım wifi yine yürüyerek gidiyor benim hepsini yüklemedi ama baktım listene çoğu sevdiğim şarkılar :) müzik dinlemeyi çook seviyorum sabah kalkınca ilk işim spotify açıp bluetooth hoparlöre vermek oluyor. Günümüz müziği ne yazık ki genelde hızlı tüketim müzikler pek zevk vermiyor insana yine de hala kült şarkılar yapılıyor tabi. Isabel’in aziz kiraz söylediği versiyonu da güzel, 2000 model çocuk ama epey yetenekli. Caruso’yu da ata demirer beyaz showda söylemişti çok beğenmiştim tavsiye ederim, levent yükselin dedikodu şarkısıyla mixlemiş bi de carusoyu. İki yıldır dimash kudaibergenov’u deli gibi takip ediyorum böyle bi ses yok sen de seversin dinle bak. Love of tired swans, hello, sinful passion parçaları özellikle.

Sonra bu türde sevdiğim aklıma gelen diğer şarkılardan queen-pavarotti “too much love will kill you”, james brown-pavarotti “this is a man’s world” de tavsiye ederim. Canlı performans bu paylaştıklarım hep.

yaaa supersın bakıcam hepsıne :)
bu hello dedıgın slow lıonel rıchıe mıydı neydı esmerce bır adamın olan mı o mu oysa bayılırım :) bakayımm

yaaa supersın bakıcam hepsıne :)
bu hello dedıgın slow lıonel rıchıe mıydı neydı esmerce bır adamın olan mı o mu oysa bayılırım :) bakayımm
Evet lionel richienin hellosu ama dimash aranjesi de ayrı bir güzel, ses genişliği efsane zaten çocuğun 5 oktav mıydı neydi

iyi aksamlar

ben de sabah 9 da kabak mucveri yaptim kizima.
kendime de yagsiz tavada pisirdim yedim.
sonra turk kahve 1 buyuk kupa 20 tane kadar fıstık yedim.

buyuk oglan kursa gitti
o gelince bolu da avm var . high way .oraya gitme plani yaptik. futsal antremeninda spor ayakkabisini unutmus. . ama almislar ayakkabiyi.
bugun yenisini alalim dedik.
ortancanin kramponlari sıkıyor artik.ona halı saha alalim dedik

buyuk kurstan geldi
ben de 4 kasik yogurda 2 kivi dogradim. 1 paket vanilya serptim. yedim
cıktık evden .
istediklerini bulduk .aldık.
gezdik
4 saat orada bulunduk
yarim saat oturduk . pide soyledik. ayran . ben 1 dilim yedim.
avm de markete girmişik . yesil elma aldim . 1 tane yedim .
kıza kakaolu süt aldim. yarisini icemedi ben ictim.
eve donunce 1 kucuk tabak karnibahar.
10 tane falan fıstık
1 greyfurt yedim.
orada starrbuckss vardi. filtre kahve alayim dedim. hazir paketlerden . 1 kutu kenya .1 kutu guetemala
eve gelince iceyim dedim. paketi acti. ki kapsul kahve

bardakta yaptim mecbur
güzel oldu.

cok feci yorulduk . cocuklar pestil gibi uyuyakaldi :KK9::KK9:

iyi aksamlar

ben de sabah 9 da kabak mucveri yaptim kizima.
kendime de yagsiz tavada pisirdim yedim.
sonra turk kahve 1 buyuk kupa 20 tane kadar fıstık yedim.

buyuk oglan kursa gitti
o gelince bolu da avm var . high way .oraya gitme plani yaptik. futsal antremeninda spor ayakkabisini unutmus. . ama almislar ayakkabiyi.
bugun yenisini alalim dedik.
ortancanin kramponlari sıkıyor artik.ona halı saha alalim dedik

buyuk kurstan geldi
ben de 4 kasik yogurda 2 kivi dogradim. 1 paket vanilya serptim. yedim
cıktık evden .
istediklerini bulduk .aldık.
gezdik
4 saat orada bulunduk
yarim saat oturduk . pide soyledik. ayran . ben 1 dilim yedim.
avm de markete girmişik . yesil elma aldim . 1 tane yedim .
kıza kakaolu süt aldim. yarisini icemedi ben ictim.
eve donunce 1 kucuk tabak karnibahar.
10 tane falan fıstık
1 greyfurt yedim.
orada starrbuckss vardi. filtre kahve alayim dedim. hazir paketlerden . 1 kutu kenya .1 kutu guetemala
eve gelince iceyim dedim. paketi acti. ki kapsul kahve

bardakta yaptim mecbur
güzel oldu.

cok feci yorulduk . cocuklar pestil gibi uyuyakaldi :KK9::KK9:

yogun bır gun olmus guzel gezmıssınız :) yedıklerınde guzel afıyet olsun
kuzenım boluda ısletme okudu soguk cok kar oluyor kısın derdı mezun olalı 5 yıl oldu tabı :)
sımdı bu aylarda hava durumu nasıl merak ettım bızım burası oyle bahar havası kı sabah usenmezsem pıknık yapalım dıyoruz

bugun resim cekildim vallahi sizin için. ama üçü ile pert bi resim .kusura bakmayım. iliğimi kemigimi sömürdüler. her birine laf yetiştirmek zor. çok da çenebazlar. sanırsın her biri uğur dündar .hep bir hesap sorma var bizimkikerde. mahvediyorlar beni. sükür yetişiyorum

resim yüklenir mi bilmem. .deneyeceğim.

yogun bır gun olmus guzel gezmıssınız :) yedıklerınde guzel afıyet olsun
kuzenım boluda ısletme okudu soguk cok kar oluyor kısın derdı mezun olalı 5 yıl oldu tabı :)
sımdı bu aylarda hava durumu nasıl merak ettım bızım burası oyle bahar havası kı sabah usenmezsem pıknık yapalım dıyoruz
cok soguk. biz duce deyiz. duzce bolu ya gore iyi. 5 derece kadar daha sıcak her zaman. ama bugun bolu da sicakti. oglanlar tishort sort giydi
resmi yükleyemedim

boyutu buyuk geldıgınden hata verebılır
dırek ekran goruntusunu alıp oyle yukleyebılırsın resmı veya kendıne maıl olarak atıp oyle kaydedıp atabılırsın resmı ozaman resım kalıtesı dustugunden yuklenır

yuklendi sanirsam.

Eklentiler

• FB_IMG_1552161110929.webp
    FB_IMG_1552161110929.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 66
boyutu buyuk geldıgınden hata verebılır
dırek ekran goruntusunu alıp oyle yukleyebılırsın resmı veya kendıne maıl olarak atıp oyle kaydedıp atabılırsın resmı ozaman resım kalıtesı dustugunden yuklenır
once face ye yukledim. sonra telefona kaydettim . oradan yukledim. sag ol. hep boyle yapiyorum ama telden beceremem diye dusundum.ama oldu

masallah masallah
goren kımse uc cocuklu demez genc kız gıbısın valla :)
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

hepsi anne dedikçe insanların şaşkın bakışları hep oluyor. bu zaman da 3 cocuk yapan pek yok. olsa da bakımlısı mı yok bilmiyorum. kendimce bakarım kendime.
o zamanım olmalı . şükür bi donem toptan bıraktıydım bakım işlerini . hem ilk cocukta . ama topladım kendimi.
ilk cocuğum zordu. hem kolik hem uykusuz. şükür geçti o günler.

Back
X