Sağlıklı beslenirken;

Nisam peki leblebi kavrulmuş bi ürün ya sonuçta kötü karbonhidrat haline gelmiyor değil mi ısıyı gördükten sonra? Ben de arada yiyorum iş yerinde epey tok tutuyor, babam da çok sever leblebi evde bulundururuz

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurtlu kereviz-ayva salatası
10 fındık
10 yeşil zeytin
3-4 hurma

İşe gelince çayla gün kurusu yedim 3-4 tane daha
Yanıma da büyük bi kase salata ve girit ezmesi getirdim. Şu ara mezelerden gideceğim bi süre.

Yok canım, aynen dediğin gibi market raflarında ki abur cubur genelde hiç ilgimi çekmez.

Ama oldum olası naneli çikolatalı dondurmayı çok severim ben. Bir markette sütlü naneli çubuk çikolatalar yapmış, gideri var ne yalan

afiyet olsun .
ben de dondurma severim ama yemem . neden bilmem . elimizin altında yok taze taze . yazın ayvalık a gittikçe yeriz . sakızlı dondurma . karadutlu.
market dondurması oluyor genelde burda. o yüzden yiyesim gelmiyor .

sütlü naneli çubuk çikolata.
hiç görmedim .
bi kez naneli çikolata almıştım. çok keskindi nanesi. 1 tane 1 tane yedim içinden . zor bitirdim . yerken içimi yaktı vallahi.şu aşağıdakinden almıştım.

he he, bunu da severim ama bu değil benim bahsettiğim, ayrı krema şeklinde değil nanesi, sütlü çikolata da nane aroması var, fresh fresh

he he, bunu da severim ama bu değil benim bahsettiğim, ayrı krema şeklinde değil nanesi, sütlü çikolata da nane aroması var, fresh fresh
hımmm. bakayım ben de onu bi .
mesaj tekrarı oldu.

Bu da bahsettiğim dondurma Görsel Google amcadan

Eki Görüntüle 2242324
offf çok güzel ama bu . böyle dondurma severim ben de . paket dondurmalar zaten dondurma değil .
bir kaç arkadaştan güzel dondurma tarifleri almıştım . çok pratik . onları deneyebilirim bu yaz . geçen yaz almıştım tarıfi ama yapmaya üşendim .

Nisa'nın meyveli yoğurt tarifleri var, aynı dondurma gibi. İlk sayfalarda olması lazım.

Makinesiz hakiki dondurma yapmak zor ya, karıştırmak için sıkı bilek gücü istiyor. :)

Nisa'nın meyveli yoğurt tarifleri var, aynı dondurma gibi. İlk sayfalarda olması lazım.

Makinesiz hakiki dondurma yapmak zor ya, karıştırmak için sıkı bilek gücü istiyor. :)
bi inceleyeyim ama, yoğurtlu yaptım yenilmedi bizde.
ben de sevemedim . beceremedim belki.
ikeaaa nın dondurma kalıplarından almıştım .
daha önceki yıllarda da denemelerim olmuştu. ama başarılı olamadım .
bu yaz karpuz suyu ile denemeyi düşünüyorum . mey buz gibi

bi de arkadaşın tarifi . o çok güzel oldu demişti. şeftali ile yapmıştı hatta. sade bile yapılabilir demişti.

evet karıştırmak lazım arada çıkarıp . büyük kaba yaparsak karıştırabiliriz .
hafta sonu evde olduğumuzda olabilir belki. bilemedim .

baktım nisa nın tarifine . aynı kaplardan benim de var hatta aynı renk .
ve çok güzel görünüyor . benim yoğurtlu tarifte meyve yoktu. bence nisa nın tarifi ile olur bu iş . meyve konursa bolca güzelleşir . deneyeceğim

Tabii meyvesiz olmaz. Özellikle muz, şeftali, çilek, kayısı gibi meyvelerle güzel olur bence

Nisam peki leblebi kavrulmuş bi ürün ya sonuçta kötü karbonhidrat haline gelmiyor değil mi ısıyı gördükten sonra? Ben de arada yiyorum iş yerinde epey tok tutuyor, babam da çok sever leblebi evde bulundururuz
Ben kavrulmamış leblebi alırım hep
Sağlıklı karbonhidratlar arasında kabak gibi :) sakıncası yok
Afiyet olsun :)
Yeaa kırkından sonra çöküyor onlar yea klişesini de yazalım tam olsun
Domuz eti ve fazla alkolden o
15 inde 25 gibi duruyorlar 40 da 70 gibi
Genclikleri güzel her milletin ırkının gençliğinde güzel olması gibi :)

Bizim gibi sert koşullarda yaşayıp sağ kalan kim var düşündüm bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…