- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Nisam peki leblebi kavrulmuş bi ürün ya sonuçta kötü karbonhidrat haline gelmiyor değil mi ısıyı gördükten sonra? Ben de arada yiyorum iş yerinde epey tok tutuyor, babam da çok sever leblebi evde bulundururuzmıdene en ıyı gelen sey elma ve leblebı olacak :) dene bak
bırde bol ayran ıcebılırsın
kılo vermeye devam etmıyorum kuzu koruma donemındeyım yaklasık 6 aydır
omur boyu ekmek ve seker tuketmeyecegım hıc faydası yok cunku :) o tarz besınlerın faydası yoksa zararı var demektır onu yıyecegıme hıc yemem 1 tabak fazladan yemek yerım tercıh meselesı :)
meyve yemeye basladım ama nadır haftada 1 sabah kahvaltısında falan . onun sekerı sarsıyor benı ne zaman meyve yesem uyku bastırıyor ne zaman unlu mamul tadına baksam cıldım sıvılce basıyor en ıyısı benden uzak dursunlar :)
bu yola baslarken kendıme hep sunu dedım
farzetkı çölyak veya seker hastasıyım onlar en saglıklı sekılde beslendıklerı ıcın uzun ve saglıklı yasıyorlar ben ardımda cocugumu nasıl bırakıcam cocugum ıcın dedım basladım :)
hıc canım ıstemıyor bıle :)
Yeaa kırkından sonra çöküyor onlar yea klişesini de yazalım tam olsunrus kız . sebze kivi.
ve senin yavaşça çikolatayı bırakışın
hahahahah. niye çöksün . bence öyle olmuyorYeaa kırkından sonra çöküyor onlar yea klişesini de yazalım tam olsun
Yok canım, aynen dediğin gibi market raflarında ki abur cubur genelde hiç ilgimi çekmez.Helal ossun samsonum öyle günah yuvalarından uzak dur çikolata reyonları falan :) ya şaka bi yana marketlerdeki çikolatalar sana güzel geliyor mu samsonum ben hiç zevk almıyorum onları yerkenbi tane butik çikolatacı keşfettim ufacık dükkan ama hanselle gratelin evi gibi sağım solum çikolata, ayda bir falan gidip oradan alıyorum böyle bişey yok ya, zaten kilosu 200 lira falan olduğundan istesem de abartamıyorum üç beş lokma alıp çıkıyorum :)
afiyet olsun .Yok canım, aynen dediğin gibi market raflarında ki abur cubur genelde hiç ilgimi çekmez.
Ama oldum olası naneli çikolatalı dondurmayı çok severim ben. Bir markette sütlü naneli çubuk çikolatalar yapmış, gideri var ne yalan
he he, bunu da severim ama bu değil benim bahsettiğim, ayrı krema şeklinde değil nanesi, sütlü çikolata da nane aroması var, fresh freshafiyet olsun .
ben de dondurma severim ama yemem . neden bilmem . elimizin altında yok taze taze . yazın ayvalık a gittikçe yeriz . sakızlı dondurma . karadutlu.
market dondurması oluyor genelde burda. o yüzden yiyesim gelmiyor .
sütlü naneli çubuk çikolata.
hiç görmedim .
bi kez naneli çikolata almıştım. çok keskindi nanesi. 1 tane 1 tane yedim içinden . zor bitirdim . yerken içimi yaktı vallahi.şu aşağıdakinden almıştım.
Eki Görüntüle 2242318
hımmm. bakayım ben de onu bi .he he, bunu da severim ama bu değil benim bahsettiğim, ayrı krema şeklinde değil nanesi, sütlü çikolata da nane aroması var, fresh fresh
offf çok güzel ama bu . böyle dondurma severim ben de . paket dondurmalar zaten dondurma değil .
Nisa'nın meyveli yoğurt tarifleri var, aynı dondurma gibi. İlk sayfalarda olması lazım.hımmm. bakayım ben de onu bi .
offf çok güzel ama bu . böyle dondurma severim ben de . paket dondurmalar zaten dondurma değil .
bir kaç arkadaştan güzel dondurma tarifleri almıştım . çok pratik . onları deneyebilirim bu yaz . geçen yaz almıştım tarıfi ama yapmaya üşendim .
bi inceleyeyim ama, yoğurtlu yaptım yenilmedi bizde.Nisa'nın meyveli yoğurt tarifleri var, aynı dondurma gibi. İlk sayfalarda olması lazım.
Makinesiz hakiki dondurma yapmak zor ya, karıştırmak için sıkı bilek gücü istiyor. :)
evet karıştırmak lazım arada çıkarıp . büyük kaba yaparsak karıştırabiliriz .Nisa'nın meyveli yoğurt tarifleri var, aynı dondurma gibi. İlk sayfalarda olması lazım.
Makinesiz hakiki dondurma yapmak zor ya, karıştırmak için sıkı bilek gücü istiyor. :)
Tabii meyvesiz olmaz. Özellikle muz, şeftali, çilek, kayısı gibi meyvelerle güzel olur bencebaktım nisa nın tarifine . aynı kaplardan benim de var hatta aynı renk .
ve çok güzel görünüyor . benim yoğurtlu tarifte meyve yoktu. bence nisa nın tarifi ile olur bu iş . meyve konursa bolca güzelleşir . deneyeceğim
of bak canım çekti. zaten yoğurtu meyve çok yerim .Tabii meyvesiz olmaz. Özellikle muz, şeftali, çilek, kayısı gibi meyvelerle güzel olur bence
Ben kavrulmamış leblebi alırım hepNisam peki leblebi kavrulmuş bi ürün ya sonuçta kötü karbonhidrat haline gelmiyor değil mi ısıyı gördükten sonra? Ben de arada yiyorum iş yerinde epey tok tutuyor, babam da çok sever leblebi evde bulundururuz
Afiyet olsun :)Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurtlu kereviz-ayva salatası
10 fındık
10 yeşil zeytin
3-4 hurma
İşe gelince çayla gün kurusu yedim 3-4 tane daha
Yanıma da büyük bi kase salata ve girit ezmesi getirdim. Şu ara mezelerden gideceğim bi süre.
Domuz eti ve fazla alkolden oYeaa kırkından sonra çöküyor onlar yea klişesini de yazalım tam olsun
kızlar 42 yaşındayım . 40 yaş üstüne atıf yapmayalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?