- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
Kerevizin de hazır mevsimi gelmiş, senden tarifler bekliyoruz Nisaa.Kesinlikle :)
Zaten verdiğim kilonun yarisi ayran ve kereviz sayesinde oldu diğer yarısı da günde 2 öğün beslenme sayesinde :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kerevizin de hazır mevsimi gelmiş, senden tarifler bekliyoruz Nisaa.Kesinlikle :)
Zaten verdiğim kilonun yarisi ayran ve kereviz sayesinde oldu diğer yarısı da günde 2 öğün beslenme sayesinde :)
Kerevizin de hazır mevsimi gelmiş, senden tarifler bekliyoruz Nisaa.yoğurtlu, cevizli olan çiğ rende kereviz miydi? Başka neler yapıyorsun?
Bugün tartıldım, tatil dönüşü. En son 15 gün önce tartılmıştım. 15 günde 1 kilo vermişim yav. Demek ki tatilde yediğim penkekler kilo vermemde işe yaramış.dermişim. Çok hareketliydik, erittik herhalde. Evdeyim, dikkat ediyorum yine. Penkek devri kapandı.
ben de eti 15 güne 1 yerim . çünkü aram iyi değil . sevmem . tadı bana ağır gelir . 15 güne 1 yerim ve 2 köfte kadar yerim onu da.Kızlar nolmuş foruma yahu el yordamıyla zor buldum burayı da neyse ki geldim
Acil durum naaniinaaniinaanii diye geziyorum birkaç gündür, geçen haftaiçinde kan verdim kötü kolesterol 164 çıktı kızlarhayvansal gıdayı azaltacakmışım bir de tempolu yürüyüş yapacakmışım. İyi de ben aşırı hayvansal gıda yiyen biri değilim ki, eti falan severim ama haftada üç gündür en fazla. Stresten mi dedim stresten değil kötü yağdan dedi dohtor bey. Günde iki yumurta yiyorum ama kötü kolesterolü yumurta yükseltmez dediler yine de günde bire indirdim. İşi bırakıp evden camiye camiden eve geçirmeyi planlıyorum kalan üç ayımı, yanımda bir poşet ilaçla sıkıcı hasta muhabbeti yaparım artık bu saatten sonra nolacak
![]()
yaz yaz . daha etkili olur .Günaydın kızlar, benim iştahım hiç yok. Zoraki bişeyler yiyorum. Midem sürekli bulantı halinde. 8 ay gözümde öyle bir büyüyor ki
Bugünden itibaren ben de yazacağım buraya yediklerimi artık, belki daha dikkatli olurum.
Salam sosis hayatta sevmem, sucuğu bizim tanıdık bir kasap var o yaparsa çok severim ama onu da her zaman almayız evde. Vallahi ben de anlamadım aylardır o kadar salata kemir ldl fırlasın adaletini sevdiğim dünyaben de eti 15 güne 1 yerim . çünkü aram iyi değil . sevmem . tadı bana ağır gelir . 15 güne 1 yerim ve 2 köfte kadar yerim onu da.
acaba salam , sosis, sucuk vs tüketiyor musun .
Canım geçmiş olsun, ilk zamanlar böyle oluyormuş sanırım, inşallah kısa sürer bu dönem de güzel güzel yersin ne istiyorsanGünaydın kızlar, benim iştahım hiç yok. Zoraki bişeyler yiyorum. Midem sürekli bulantı halinde. 8 ay gözümde öyle bir büyüyor ki
Bugünden itibaren ben de yazacağım buraya yediklerimi artık, belki daha dikkatli olurum.
ahhahah. çok garip gerçekten .Salam sosis hayatta sevmem, sucuğu bizim tanıdık bir kasap var o yaparsa çok severim ama onu da her zaman almayız evde. Vallahi ben de anlamadım aylardır o kadar salata kemir ldl fırlasın adaletini sevdiğim dünyakahvaltıda yumurta yağlı peynir epey yiyordum onları azaltıp yerine yoğurt koydum bakalım iki ay böyle deneyeceğim. Yürüyüşe başladım bir de, bu gidişle bende yakında romatizma da çıkar kolesterol ne yahu hala güleceğim tutuyor. Bir de işyerinden birkaç arkadaşla birlikte gittik (yaşlarımız yakın) hepimizde kolesterol çıktı işin garibi
Kilolu da değiliz, ben 1.68 55 KG, arkadaşlar erkek kilolarını da bilmiyorum ama öyle göbekli falan değiller yani. Belki 3-4 kg fazlaları vardır. Bir de aramızda ldl en yüksek çıkan etin yağını falan da yiyemez normaldeahhahah. çok garip gerçekten .
kilonuz var mı . 3 arkadaş da kaç kilo kadar .
zayıf mısınız .
bilemedim . zayıf insanda da kötü kolestrol çıkar mı ki.![]()
yani gayet de normal kilon . ama yediklerine dikkat et bari. dikkatli olmasan 55 kilo olmazdın ama . sonuçları nerede yaptırdınız . araştırma hastanelerine pek güvenemiyorum . sağlık ocağı ve devlet hast. daha iyi.ya da bildiğin özel hastane varsa oraya git .Kilolu da değiliz, ben 1.68 55 KG, arkadaşlar erkek kilolarını da bilmiyorum ama öyle göbekli falan değiller yani. Belki 3-4 kg fazlaları vardır. Bir de aramızda ldl en yüksek çıkan etin yağını falan da yiyemez normaldeen son laboratuara attık suçu, hile var ölçümlerde dedik :)
Liste şeklinde değil de yemem ve az yemem/yememem gerekenleri söyledi. Sebze, zeytin yağını çoğaltıp hayvansal gıdayı azaltmamı söyledi. Tereyağını da abartmayın bakmayın o TV de konuşanlara diye canan hocaya selam çaktı![]()
Kolesterol nasıl düşürülür?
Günümüzde beslenme alışkanlıklarının bozulması, hareketsiz yaşam ve yemeklerde kullanılan kimyasal içerikli yağların insan vücuduna olan en önemli olumsuz etkilerinden olan kolesterol, özellikler kırklı yaşlardan itibaren yetişkinlerde görülen kan yağlanmasıdır. Kolesterolün olumsuz etkilerinden...www.sabah.com.tr
alıntı yaptım . eminim sen de araştırdın netten . her zaman net de doğru olmuyor gerçi. doktorun bi listesi var mı . bunlari ye . bunları yeme diye.
kolestrolün zayıflıkla ilgisi yok kiahhahah. çok garip gerçekten .
kilonuz var mı . 3 arkadaş da kaç kilo kadar .
zayıf mısınız .
bilemedim . zayıf insanda da kötü kolestrol çıkar mı ki.![]()