• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

afıyet olsun :)
balkabagı tatlısımı o
dun annem yapmıs bırebır aynısını resmını atmıstı bana tahınlı pekmez gezdırmıs ustunde ve boyle cevızlı :)
sifa olsun
Sağol canım iyi tesadüf olmuş:)
Ben de demirlekeden duydum şekersiz yapıyorum dedi denedim ve çok beğendim. Üzerine de bir tatlı kaşığı tahin ve pekmez gezdirdim. Birini eşim yedi diğerini ben:)

Eki Görüntüle 2239991 Eki Görüntüle 2239990
Bunlar da benim bu akşamki sağlıklı yiyeceklerim. Bir kase de sarımsaklı yoğurt vardı:)
ah ne kadar güzel görünüyor.
afiyet olsun.

yarin sabah beyaz lahanalı omlet yapacağım lahana hazırladım.
ıspanak yemeği yaptim. mısır unu koydum içine.
yarın işe götürmek için yarin yogurt ve yesil elma da götürürum.

bu aksam yemegim.
1 bardak süt.
az wafflw. az recel.
tramisu yaptim. biskuvili yapıyorum. onun biskuvisinden 1-2 tane.muhallebisinden tencerede kalanlari yedim. biraz fistik. 1 cay kasigi tahin pekmez. karisik oldu ama o_O

birazdan limonlu soda icecegim. su da katıyorum yalniz .yari yariya su ve soda.

ah ne kadar güzel görünüyor.
afiyet olsun.

yarin sabah beyaz lahanalı omlet yapacağım lahana hazırladım.
ıspanak yemeği yaptim. mısır unu koydum içine.
yarın işe götürmek için yarin yogurt ve yesil elma da götürürum.

bu aksam yemegim.
1 bardak süt.
az wafflw. az recel.
tramisu yaptim. biskuvili yapıyorum. onun biskuvisinden 1-2 tane.muhallebisinden tencerede kalanlari yedim. biraz fistik. 1 cay kasigi tahin pekmez. karisik oldu ama o_O

birazdan limonlu soda icecegim. su da katıyorum yalniz .yari yariya su ve soda.

Sağol canım iyi tesadüf olmuş:)
Ben de demirlekeden duydum şekersiz yapıyorum dedi denedim ve çok beğendim. Üzerine de bir tatlı kaşığı tahin ve pekmez gezdirdim. Birini eşim yedi diğerini ben:)
kırmızı pancarı da denemelısın
duduklude 1 saat haslıyorum 1 buyuk pancar ustunu gececek kadar su 3 karanfıl 3 cubuk tarcın duduklude 1 saat
sonra dılımleyıp yıyorsun bıldıgın ayva tatlısı ıcıne seker koymana gerek yok balkabagı gıbı ustune tatlı da gezdırmene gerek yok bayaa sekerlı kendınden :)
kımle konustuk bunu hatırlamıyorum tursusu yapılıyor nasıl sekerlı olur dıye sasırmıstı tursusu da guzel olur duz haslayınca dırek tatlı olur
ustune 1 kasık has dondurma veya kaymak koyarsan bıldıgın lezzet bombası :)

kırmızı pancarı da denemelısın
duduklude 1 saat haslıyorum 1 buyuk pancar ustunu gececek kadar su 3 karanfıl 3 cubuk tarcın duduklude 1 saat
sonra dılımleyıp yıyorsun bıldıgın ayva tatlısı ıcıne seker koymana gerek yok balkabagı gıbı ustune tatlı da gezdırmene gerek yok bayaa sekerlı kendınden :)
kımle konustuk bunu hatırlamıyorum tursusu yapılıyor nasıl sekerlı olur dıye sasırmıstı tursusu da guzel olur duz haslayınca dırek tatlı olur
ustune 1 kasık has dondurma veya kaymak koyarsan bıldıgın lezzet bombası :)
Bendim o ben:KK70:
Kaydettim tarifi, deneyeceğim inşallah;)

Bugünkü menü
Sabah 2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
5 zeytin
1 avuç karışık kuruyemiş

Akşam zeytin salatası
Mantar sote
Resim atarım :)

bir de ayarlar kısmında hız kısmını 2 ye getirirsen video oldukça hızlı akıyor . ben öyle izliyorum . uzun uzadıya vaktim yok zaar . :KK53:

Bugünkü menü
Sabah 2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
5 zeytin
1 avuç karışık kuruyemiş

Akşam zeytin salatası
Mantar sote
Resim atarım :)
afiyet olsun nisa.

ben de 3 yumurtadan omlet yedim sabah . geç kaldım . omlet akşamdan kalmaydı . otobuse yetişmeden önce onu yemek zorunda kaldım . aç gitmeyeyim diye. :KK75::KK75:
bu sabah alarmı kapattıktan sonra uyumaya devam ettim . bu kalktım ki saat 07.15 .
ve 07,30 otobüsüne biniyorum .
kendim için öğlen mamalarımı akşamdan hazırlayıp buzdolabina koymuştum . çantaya attım .
akşamdan çocuklara bi şeyler hazırlamıştım kahvaltı için . onları koydum masaya ve 1 bardak süt koydum . okula öncelikle giden yesin içsin gitsin diyerek . :KK75::KK75:

koşarak çıktım . biraz geç kaldım durağa ama otobus geçmemiş şükür .
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

öğlen yemeklerim .
2 tabak kadar ıspanak yemeği. içine mısır unu da kattım . sulu yemek . mısır unu suyunu biraz kıvamlıyor .

1 kase yoğurt .
elma da koyacaktım . akşamdan tezgaha koyduydum . ama onu hiç görmedim zati. gözümü açamadan koşturunca . elma yok .
yoğurda rüşeym katarım yine 2 paket .
belki yağmur olmazsa markete geçer meyve alırım . meyvesiz olmuyor o_Oo_O
yeşil elma ya da greyfurt alırım zaten .

afiyet olsun nisa.

ben de 3 yumurtadan omlet yedim sabah . geç kaldım . omlet akşamdan kalmaydı . otobuse yetişmeden önce onu yemek zorunda kaldım . aç gitmeyeyim diye. :KK75::KK75:
bu sabah alarmı kapattıktan sonra uyumaya devam ettim . bu kalktım ki saat 07.15 .
ve 07,30 otobüsüne biniyorum .
kendim için öğlen mamalarımı akşamdan hazırlayıp buzdolabina koymuştum . çantaya attım .
akşamdan çocuklara bi şeyler hazırlamıştım kahvaltı için . onları koydum masaya ve 1 bardak süt koydum . okula öncelikle giden yesin içsin gitsin diyerek . :KK75::KK75:

koşarak çıktım . biraz geç kaldım durağa ama otobus geçmemiş şükür .
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
ıspanak yemegı nasıl bırsey kı oyle sulu ? ben ıspanagı nıyeyse sadece kavururum bazen kıymalı bazen yumurtalı hıc sulu kıvamlı ıspanak gormedım merak ettım :) ıcıne baska neler koyuyorsun

ıspanak yemegı nasıl bırsey kı oyle sulu ? ben ıspanagı nıyeyse sadece kavururum bazen kıymalı bazen yumurtalı hıc sulu kıvamlı ıspanak gormedım merak ettım :) ıcıne baska neler koyuyorsun
ben de ıspanağın yemeğini yaparım . genelde kendi suyu ile pişer . az suyu olur . kavurmayı pek yapmıyorum zor geliyor sanki. yemeği kız da yiyor . ondan yapıyorum .

suyu fazla kattım akşam . çünkü 3 kaşık mısır unu koydum . mısır unu , normal buğday unundan daha fazla ve hızla koyulaşır . o nedenle su katmak zorundaydım . bilerek böyle yaptım gerçi.
güzel oldu. benzer bi tarif buldum . böyle işte.
soğan . zeytin yağı . mısır unu ve ıspanak , tuz . bu yemeğe sarımsak da konulabilir . yemeklere katıyorum genelde ama unutuyorum tabi akşam eve gidince koşturmacadan .
çocuklara başka yemek hazırladığımdan . kendime ayrı evdekilere ayrı pişiriyorum . evdekilerinin mamalarından yemiyorum . onlar da benim sebze yemeklerinden yemez . :KK70:
https://www.nefisyemektarifleri.com/misir-unlu-etli-ispanak-yemegi-429012/

Back
X