Sağlıklı beslenirken;

İçinde ceviz olan köfte aynı şeyden bahsediyoruz dimi
Anca bukadar yaptım tipine ozenemedim tabagin ...birde biliyorsun keyfimi kaçırdı biri neyse bugün iyi geçti ama
evett, kakaolu top kek gibii duruyor, çok merak ettim tadını..

ay neyse, tutmayayım seni. Birazdan maratona yeniden başlıcan, azıcık ayaklarını uzat dinlen.

evett, kakaolu top kek gibii duruyor, çok merak ettim tadını..

ay neyse, tutmayayım seni. Birazdan maratona yeniden başlıcan, azıcık ayaklarını uzat dinlen.
uzanıyorum suan sıkıntı yok asayıs berkemal
bu gelecek olanlar senın gıbı :) kımsenın bırseyını ıncelemez bakmaz eksık kotu yanını gormez
oyuzden kasmıyorum geldıklerınde kapı caldıgında kalksam yıne olur rahatım yanı :)
en sevdıgım mısafır boylesı cok keyıf alıyorum oyle rahat ınsanlar gelınce ben mutlu oluyorum
_Makaron_ da kasım da gelıyor sabaha kadar muhabbet edıcez

ya senin neyin eksik olabilirki zaten?

Evet yaa, pis Makarooon ne kadar kalacak? Kıskandım onu valla. Resimlerinizi bekliyoruz

bu sabah bırsey yemedım oglen cevızlı kofte ve kerevız salatası yanında asure yıcem dıye

aksam da mercımek corbası ıcerım aksam gelen mısafırlerle de cayın yanında kerevız salatası yerım yanında cevız falan
kac gundur yemek yemıyorum dıye mıdem kuculmus sanırım bogazıma kadar tokum mıngıl mıngıl yapıyor mıdem su bıdonu yutmusum gıbı

Ben de sadece yumurta, peynir ve yulaflı omlet yedim, yanında da bol zeytin ve çay sabah. Akşama ne bulursam yicem evde hazır bişey yok tabi. İnşallah aşure bulurum

Filmsiniz yaa sen sormadın, o da söylemedi demek
ınsallah daha fazla kalır da maksımum 2-3 gun kalabılır sanırım konusacak cooook seyımız var yetısmez

Ben de sadece yumurta, peynir ve yulaflı omlet yedim, yanında da bol zeytin ve çay sabah. Akşama ne bulursam yicem evde hazır bişey yok tabi. İnşallah aşure bulurum
yaaa uzuldum sımdı canının asure cekmesıne
kalk gel asure bahanemız olsun

ınsallah daha fazla kalır da maksımum 2-3 gun kalabılır sanırım konusacak cooook seyımız var yetısmez

yaaa uzuldum sımdı canının asure cekmesıne
kalk gel asure bahanemız olsun
Çıkar gelirim bak 29 Ekim tatilinde, Makarona'da kapak olur ( Kız bizi unuttu diye uğraşıyorum onla )

Çıkar gelirim bak 29 Ekim tatilinde, Makarona'da kapak olur ( Kız bizi unuttu diye uğraşıyorum onla )
valla kıme ne olur bılemem de bana mutluluk olur
unutmadı unutmadı cok yogun o bızzat bılıyorum sahıdım :)

ay ellerinize kollarınıza sağlık. ne yetenekli bayansınız. çok teşekkür ederim tatlılar için.

Ya kızlarrr sevincimden hemen buraya damladım
Ben bir sene kadar önce epey spor yaptım basenlerim incelsin diye, armut tipliyim üstüm cılız ama basenlerim fazlaydı, bir arpa boyu yol kat edemeyince pes edip bırakmıştım, spor yaparken beslenme biçimimi değiştirmemiştim ama yorucu bir spordu. Anladım ki asıl iş beslenmede imiş, daha şurada 15 gün oldu düzgün şeyler yemeye başlayalı (ki tatlı kaçamakları da yapıyorum arada biliyosunuz), 1,5 cm incelmişim hiç spor yapmadan

1.5 cm ne ki demeyin inanın benim gibi kilosu ölçüleri zor değişen biri için büyük bir başarı nasıl motive oldum şu an anlatamam
Edit: imla

Ooo 15 günde böyle 2 ay sonra değişimi gör sen o zaman 2 aycik dediğin ne ki? gerçekten öyle,doğru yemek seçimleri en kolay yolu

Son düzenleme:
Kızlarim nasisiniz? Ben yediklerime pek dikkat etmiyorum. Utancimdan siteye bile pek girmiyorum
Seni gördük daha mutlu olduk
Öyle deme ya 2 gün dikkat etmesen 3.gün edersin. Tamamen salmaktan iyidir. Ben de 1 aydır deli gibi yedim, şurada 3 gündür daha seciciyim. Sen de bizi unutma

Ooo 15 günde böyle 2 ay sonra değişimi gör sen o zaman 2 aycik deginin ne ki? gerçekten öyle,doğru yemek seçimleri en kolay yolu
Vallahi şu 15 günde anladım, temiz beslenme olmadan spor yapmak boşa kürek çekmekmiş aksine vücut direnç gösteriyormuş gerçekten de, arabaya benzin yerine çamurlu su koyunca araba yürümüyormuş benzetme biraz garip oldu ama öyle

Okuyayım mesajları geldim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…