canım cok tesekkur ederım
cok tesekkur ederımay ellerinize kollarınıza sağlık. ne yetenekli bayansınız. çok teşekkür ederim tatlılar için.
supersın !Ya kızlarrr sevincimden hemen buraya damladım
Ben bir sene kadar önce epey spor yaptım basenlerim incelsin diye, armut tipliyim üstüm cılız ama basenlerim fazlaydı, bir arpa boyu yol kat edemeyince pes edip bırakmıştım, spor yaparken beslenme biçimimi değiştirmemiştim ama yorucu bir spordu. Anladım ki asıl iş beslenmede imiş, daha şurada 15 gün oldu düzgün şeyler yemeye başlayalı (ki tatlı kaçamakları da yapıyorum arada biliyosunuz), 1,5 cm incelmişim hiç spor yapmadan
1.5 cm ne ki demeyin inanın benim gibi kilosu ölçüleri zor değişen biri için büyük bir başarı nasıl motive oldum şu an anlatamam
Edit: imla
cok dogru :)Vallahi şu 15 günde anladım, temiz beslenme olmadan spor yapmak boşa kürek çekmekmiş aksine vücut direnç gösteriyormuş gerçekten de, arabaya benzin yerine çamurlu su koyunca araba yürümüyormuş benzetme biraz garip oldu ama öyle
cok tesekkur ederım
tariflerin devamını beklerim.
valla. idolümsünüz. ne güzel bakımlı kadın olmak. bende inşallah ileride bakımlı bir kadın olurum. şimdi çalışırken zor oluyor. evlenince ben de evde olacağım inşallah.bugun delı gıbı temızlık yaptım yıne
tum evı cıkardım burnumun ucundan bıle şıp şıp ter aktı
aksam yemekten sonra yarım saatde yururum cunku 2 tabak yerım
yarın da yuzmeye gıderım
valla. idolümsünüz. ne güzel bakımlı kadın olmak. bende inşallah ileride bakımlı bir kadın olurum. şimdi çalışırken zor oluyor. evlenince ben de evde olacağım inşallah.
çok haklısınız. fırsat bulamadığım için ayda bir profesyonel bakıma gidiyorum. anca öyle.devletteyim. yoğun çalışıyorum.
bır duzen oturtunca hersey oluyor aslında
sımdıde yapabılırsınız neden olmasın :)
mesela gece yatmadan once saclarınıza hındıstan cevızı yagı surup yatın
sabah yıkanıp saclarınızı fırcayla makınayla fönler gıbı kurutup bır rımel bır parlatıcı surup cıkın
ışıl ışıl parlarsınız :)
haftada 1 gun ev bakımı haftada 2 kere kendı vucut bakımımız yetıyor ınanın
afıyet olsun :)Selam kızlar dün de yazmamışım menümü, gerçi iki gündür aynı öğünlerde aynı şeyleri yedim bir kez yazmam yeter sanırım :)
Dün ve bugün sabah:
-2 haşlanmış yumurta, yeşil zeytin, iki dilim peynir, domates, 1 su bardağı kefir
Gün içinde fındık ve ceviz
Dün etliekmek günüydü, bir porsiyondan biraz az yedim. Tatlı yemedim ama ikindi çikolata vardı, ama el yapımı çikolata idi tereyağı, şeker ve kakao ile yapmıştı bir tanıdık masum sayılmasa bile katkı maddesi olmayan içine ne koyduğunu bildiğimiz bişeyi yedim en azından.
Bugün de saat 14:30 gibi yarım porsiyon etliekmek ile bir parça kırmızı et yedim saat ikide acıktırmasın diye. Yanına domates, nane, maydonoz, ceviz yedim.
Meyve almadım bu hafta, şaka maka gayret gösteriyor bu kocaboğazlı kardeşiniz :) ama işte tatlıya tamamen veda ettiğimi düşününce gözlerim doluyor o yüzden haftada bir iki yiyorum işte :)afıyet olsun :)
dıkkat ettım de meyve yememıssın oyuzden yedıgın tatlı fazla degıl ıcın rahat olsun :)
super gıdıyorsunMeyve almadım bu hafta, şaka maka gayret gösteriyor bu kocaboğazlı kardeşiniz :) ama işte tatlıya tamamen veda ettiğimi düşününce gözlerim doluyor o yüzden haftada bir iki yiyorum işte :)
Bir şeyi 2 kaşık alıp bırakan insanlara imreniyorum ya, ben asla duramam. 1 paket çikolata açsam illa bitecek o..yoksa aklım takılı kalıyor.bu sabah 10 da
mantarlı omlet 2 yumurta
2 dılım peynır
bır tutam maydonoz
10 zeytın
1 avuc kuruyemıs
3 bardak cay
sımdı 2 yemek kasıgı ıncır uyutması
1 sekersız turk kahvesı
aksam balık salata :)