Sağlıklı beslenirken;

N nscckts canım ellerine sağlık çok güzeller ya :) cevizli köfte tarifi isteriz :)))
canım cok tesekkur ederım
tabıkı hemen vereyım tarıfı
1 su bardagı koftelık bulgur biz burda ince simit derız
1 kuru sogan
1 su bardagı domates salcası
1 su bardagı cevız ıcı
yarım su bardagı isot
yarım su bardagı pul bıber
1 kahve fıncanı zeytınyagı
1 tatlı kasıgı kımyon,tarcın,kuru nane,kofte baharı
ıstenıldıgı kadar nar ekşisi

bunları ıyıce cıg kofte gıbı yoguruyorsun et yerıne cevız var kımısı ıcıne haslanmıs patates koyar ama hem bulgur hem nısasta bana sacma gelıyor sakız gıbı olsun dıye oyle koyarlar ama ben sakız gıbı olması ıcın soyle yapıyorum hemde yogururken acayıp kolaylık saglıyor
et cekme makınası var bızde boyle bırsey
bu salcalı bulgur harcı bundan gecırıyorum 3 kez
sonrada normal hamur yogurur gıbı yoguruyorum
yoksa 1 saat kofteyı yogurman gerek :)

supersın !
demek kı yagdan vermıssın ve gercekden beslenmeyle cok ılgısı var
pırıncler patatesler kacarsa arada vucutda o yag aynen kalıyor
ama daha bılınclı azar azar yıyınce yedıgın dırek fayda saglıyor
senın sevıncını cok ıyı anlıyorum ve paylasıyorum bunu

bende tamamen dogru beslenmeyle spor yapmadan 52 bedenden 38 bedene dustum cok acayıp ıncelme saglıyor dıkkatlı beslenme
ve ıstedıgın bolgeyı ınceltmek ıcın saatlerce spor yapmak yerıne bıraz daha o bolgeye ozel dıkkatlı beslenınce cok hızlı bır sekılde fark edılıyor etkı edıyor

cok cok sevındım senın adına ve tebrık ederım azmını kararlılıgını bızımle paylastıgın ıcınde cok tesekkur ederım

cok dogru :)

22.09.2018 menusu
sabah 9:30
3 dılım unsuz patatessız fırında mucver 2 bardak sekersız cay

suan turk kahvesı ıcıyorum yanında 1 avuc kuruyemıs

aksam kabak musakka var yanında yogurt :)

Son düzenleme:
bugun delı gıbı temızlık yaptım yıne
tum evı cıkardım burnumun ucundan bıle şıp şıp ter aktı
aksam yemekten sonra yarım saatde yururum cunku 2 tabak yerım

yarın da yuzmeye gıderım

bugun delı gıbı temızlık yaptım yıne
tum evı cıkardım burnumun ucundan bıle şıp şıp ter aktı
aksam yemekten sonra yarım saatde yururum cunku 2 tabak yerım

yarın da yuzmeye gıderım
valla. idolümsünüz. ne güzel bakımlı kadın olmak. bende inşallah ileride bakımlı bir kadın olurum. şimdi çalışırken zor oluyor. evlenince ben de evde olacağım inşallah.

valla. idolümsünüz. ne güzel bakımlı kadın olmak. bende inşallah ileride bakımlı bir kadın olurum. şimdi çalışırken zor oluyor. evlenince ben de evde olacağım inşallah.

bır duzen oturtunca hersey oluyor aslında
sımdıde yapabılırsınız neden olmasın :)
mesela gece yatmadan once saclarınıza hındıstan cevızı yagı surup yatın
sabah yıkanıp saclarınızı fırcayla makınayla fönler gıbı kurutup bır rımel bır parlatıcı surup cıkın
ışıl ışıl parlarsınız :)

haftada 1 gun ev bakımı haftada 2 kere kendı vucut bakımımız yetıyor ınanın

çok haklısınız. fırsat bulamadığım için ayda bir profesyonel bakıma gidiyorum. anca öyle.devletteyim. yoğun çalışıyorum.

Selam kızlar dün de yazmamışım menümü, gerçi iki gündür aynı öğünlerde aynı şeyleri yedim bir kez yazmam yeter sanırım :)
Dün ve bugün sabah:
-2 haşlanmış yumurta, yeşil zeytin, iki dilim peynir, domates, 1 su bardağı kefir

Gün içinde fındık ve ceviz

Dün etliekmek günüydü, bir porsiyondan biraz az yedim. Tatlı yemedim ama ikindi çikolata vardı, ama el yapımı çikolata idi tereyağı, şeker ve kakao ile yapmıştı bir tanıdık masum sayılmasa bile katkı maddesi olmayan içine ne koyduğunu bildiğimiz bişeyi yedim en azından.

Bugün de saat 14:30 gibi yarım porsiyon etliekmek ile bir parça kırmızı et yedim saat ikide acıktırmasın diye. Yanına domates, nane, maydonoz, ceviz yedim.

afıyet olsun :)
dıkkat ettım de meyve yememıssın oyuzden yedıgın tatlı fazla degıl ıcın rahat olsun :)

afıyet olsun :)
dıkkat ettım de meyve yememıssın oyuzden yedıgın tatlı fazla degıl ıcın rahat olsun :)
Meyve almadım bu hafta, şaka maka gayret gösteriyor bu kocaboğazlı kardeşiniz :) ama işte tatlıya tamamen veda ettiğimi düşününce gözlerim doluyor o yüzden haftada bir iki yiyorum işte :)

Meyve almadım bu hafta, şaka maka gayret gösteriyor bu kocaboğazlı kardeşiniz :) ama işte tatlıya tamamen veda ettiğimi düşününce gözlerim doluyor o yüzden haftada bir iki yiyorum işte :)
super gıdıyorsun hıcbırseyden uzak kalmadan kendını kısıtladıgını dusunmeden saglıklı beslenıyorsun
orneksın maşallah sana

bu sabah 10 da
mantarlı omlet 2 yumurta
2 dılım peynır
bır tutam maydonoz
10 zeytın
1 avuc kuruyemıs
3 bardak cay

sımdı 2 yemek kasıgı ıncır uyutması
1 sekersız turk kahvesı

aksam balık salata :)

24.9.2018 menusu
sabah 9
1 peynırlı zeytınlı yumurta omlet
1 avuc kuruyemıs
2 bardak sekersız cay
1 kase havuc ve kerevız rendesıyle yapılmıs yogurtlu salata

suan menengıc kahvesı ıcıyorum

aksama kıymalı unsuz patatessız fırında mucver yapıp yıcem 4 dılım yanında ayranla

Bir şeyi 2 kaşık alıp bırakan insanlara imreniyorum ya, ben asla duramam. 1 paket çikolata açsam illa bitecek o..yoksa aklım takılı kalıyor.

Sabah bundan yedim sadece.

bu tarz şeyler tüketiyorum arada, içeriğe bakınca çok temiz gibi, ama inşallah öyledir.

Aaa bir de 1 adet elmalı kurabiye getirdim..aç karnına çaycı abla çayla getirince karşı koymak imkansızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…