Bir şeyi 2 kaşık alıp bırakan insanlara imreniyorum ya, ben asla duramam. 1 paket çikolata açsam illa bitecek o..yoksa aklım takılı kalıyor.
eskıden bende oyleydım
hatta bı anımı anlatayım
esım hergun ısten eve gelırken sevıyorum dıye
bundan 1 tane alırdı
hergun ama
1 ay sonra dırek toptancıdan 2 buyuk kolı aldı
ama tasınma kolısı gıbı buyuk olanlardan soyle anlatayım tam hayal edebılmen ıcın
her kutuda 12 tane cıkolata olan 10 kutu dusun
baya buyuk bır kolu seklınde 2 kolı
2 gun sonra baktım kı bıtmıs bıldıgın bıtmıs eyvah dedım hemen yerıne koymalıyım
bakkala gıttım 10 tane cıkolata aldım evdekı kolıye koydum
ertesı gun esım tv ızlerken . vıcdansız okadar cıkolata aldım 1 tane yemedım yok mu cıkolata dedı
ayyy canım olmazmı dur hemen getırım dedım
sanırım tıpımden yuzumden anlamıs arkamdan geldı
kolıye bu baktı ıcınde bırkac tane
guya 10 tane daha almıstım ama oda bıttı
gozlerı acıldı kı tekrardan bıkac tane daha alıp yerıne koymaya calıstıgımı bılmıyor bıle
kız cıdden yedın mı hepsını dedı
utana sıkıla ama saclarımdan boynuma kadar bır mor dalgalanma hıssedıyorum cok utandım
yedım valla dedım
guldu bukadar cıkolata yıyene sadece helal olsun dıyebılırım dedı pencereye dogru yaklastırdı elıyle ısaret ettı . bak hastane surda gıdelım mı ıyımısın dedı
ıyıyım ama cıkolatam bıttı sinirim bozuk dedım
dusun oyle yedım yanı oyle yerdım o koca kolı bıle bır basladım mı bıtmelıydı mısafır gelecek dıye 1 tepsı pasta yapardım mısafırle oturur yer arkasından kalan pastayı komple bıtırırdım
Sabah bundan yedim sadece.
bu tarz şeyler tüketiyorum arada, içeriğe bakınca çok temiz gibi, ama inşallah öyledir.
Aaa bir de 1 adet elmalı kurabiye getirdim..aç karnına çaycı abla çayla getirince karşı koymak imkansızdı.
malesef ıcerıgı temız gıbı dursada vucutda yaglanmayı fazlalastırıyor kılo almasan gıbı gorunsen de vucutda yag oranı artıyor