Sağlıklı beslenirken;

Meyve almadım bu hafta, şaka maka gayret gösteriyor bu kocaboğazlı kardeşiniz :) ama işte tatlıya tamamen veda ettiğimi düşününce gözlerim doluyor o yüzden haftada bir iki yiyorum işte :)
Canım tatlıya veda diye düşünme...Nisa'nın tariflerini gördün, fazlasıyla tatlı ihtiyacını karşılıyor böyle şeyler.

Ben de yulaflı, tarçınlı elma yaparım meselaa...aynı elmalı kurabiye tadında oluyor.

Bir şeyi 2 kaşık alıp bırakan insanlara imreniyorum ya, ben asla duramam. 1 paket çikolata açsam illa bitecek o..yoksa aklım takılı kalıyor.

eskıden bende oyleydım
hatta bı anımı anlatayım
esım hergun ısten eve gelırken sevıyorum dıye
bundan 1 tane alırdı
hergun ama
1 ay sonra dırek toptancıdan 2 buyuk kolı aldı
ama tasınma kolısı gıbı buyuk olanlardan soyle anlatayım tam hayal edebılmen ıcın
her kutuda 12 tane cıkolata olan 10 kutu dusun baya buyuk bır kolu seklınde 2 kolı

2 gun sonra baktım kı bıtmıs bıldıgın bıtmıs eyvah dedım hemen yerıne koymalıyım
bakkala gıttım 10 tane cıkolata aldım evdekı kolıye koydum

ertesı gun esım tv ızlerken . vıcdansız okadar cıkolata aldım 1 tane yemedım yok mu cıkolata dedı
ayyy canım olmazmı dur hemen getırım dedım sanırım tıpımden yuzumden anlamıs arkamdan geldı
kolıye bu baktı ıcınde bırkac tane guya 10 tane daha almıstım ama oda bıttı

gozlerı acıldı kı tekrardan bıkac tane daha alıp yerıne koymaya calıstıgımı bılmıyor bıle
kız cıdden yedın mı hepsını dedı
utana sıkıla ama saclarımdan boynuma kadar bır mor dalgalanma hıssedıyorum cok utandım
yedım valla dedım

guldu bukadar cıkolata yıyene sadece helal olsun dıyebılırım dedı pencereye dogru yaklastırdı elıyle ısaret ettı . bak hastane surda gıdelım mı ıyımısın dedı ıyıyım ama cıkolatam bıttı sinirim bozuk dedım
dusun oyle yedım yanı oyle yerdım o koca kolı bıle bır basladım mı bıtmelıydı mısafır gelecek dıye 1 tepsı pasta yapardım mısafırle oturur yer arkasından kalan pastayı komple bıtırırdım

malesef ıcerıgı temız gıbı dursada vucutda yaglanmayı fazlalastırıyor kılo almasan gıbı gorunsen de vucutda yag oranı artıyor

Nisaaaa N nscckts şu anlattıkların inanılır gibii değil valla yaw yenir mi bi koli? hiç mi mide bulanmaz? Valla bünyenin maşallahı varmış şeker çarpar insanı bi keree. Çok şükür bir yerde bir sarsılma gelmiş sana canım. Nerden nereyee şu kaydettiğin yol ya eski düzen devam etseydin, di mi?

Bar'larım iyi değil mi şimii? Hadi yaa, ,içinde sadece hurma, keçi boynuzu, hindistan cevizi unu falan var halbuki..bir de daha çok öğün yerine tüketiyorum, yiyecek bişey olmayınca...kurtaz mı bu durum yine de?

ogun cok acayıp uyumustum ustume agırlık cokmustu ama bunye alısık okadar yemeye anteplıyım ben alısıgım abartarak yemeye

valla bence yeme o barları mecbur kalmadıkca
olabıldıgınce yemek ye o barlar hanı bı dag basında kalırsın ne bıleyım yolda kalırsın yemek yıyemezsın mecburıyetden ye yıceksen :)

En güzeli minnoşun seni bu yeni halini örnek alacak olması.

tamam canım. Evde son 4 adet stok var onları tüketip yenisini almam inşallah.

1 avuç kuruyemiş, 1 adet hurma fazlasıyla iş görür zaten. Kolaya kaçmayayım.

kendı barını kendın yapsana :)
hındıstan cevızı hurma badem cek rondodan koy dolaba yarısına kakao serp mesela cıkolatalı olsun :) kecı boynuzu unu falan

hah aynen
gercekten kolay beslenme yaglandırıyor ben eskıden o barları yerdım severdım cayın yanında kahvenın yanında her an cantanda ıyı oluyor ama ufak ufak yagları beslemısım meger
kendı barımızı kendımız yaparız

evimizin neşesisin samsoooonn

mantıgı cozduk aslında dımı
gercekten yemek gerekıyor kılo vermek ıcın atıstırmalıklar masum gorunen en zararlı seylermıs bunu 100 kg yedıkden sonra anladım

N nscckts Nisacım, ben topiğini yeni gördüm:/ Allah daim etsin azmini
Benim maalesef fırsatım yok paylaşım için
İş başladı,yavrucuğum kudurmak istemekte benle bütün gün telefonu kazara elime alırsam,elimden alıp başka bir yere bırakıyor:/
arada girer,okurum sizi
Sevgiler,selamlar

tahmın edebılıyorum canım ellerınden kurtulmayalım emi :) ömürlü olsun kuzucuklar
bende aktıf degılım gunluk ne yedıgımı yazıyorum bırde kılo vermek ısteyen ne kadar kısıye ulasırsa yurudugum yol belkı okadar kısı faydalanır :)
her zaman basımın ustunde yerın var musaıt oldugunda gorusuruz

bugun 10 da
2 dilim hellim peynırı 1 salatalık yarım domates 5 yesıl 5 sıyah zeytın 2 bardak cay ıctım

yarım saate bır kahve yaparım turk kahvesı mı ıcsem menengıc mı kararsızım :)

aksam ılk sayfada paylastıgım sekersız unsuz elma suyuyla yapılmıs kekden yapıcam yemekten sonrs 1 dılım cayla onu yıcem cunku esımle salı ve ctesı gunlerı dızımız var bırlıkte ızlıyoruz keyıf olsun dıye
aksam nohut salatası yerım yemek olarak

Merhaba canım,

Afiyet, şifa olsun. Ben de sabah 1 elma 2 hurma yedim. Öğlende barbunya ve bulgur pilavı.

Havalaar buz oldu burada ya...yakında çaycı abla börek, poğaça sezonunu açar...açken soğuk havada ikram edilen sıcak poğaçaya hayır demek çoook zor

sıcak cayın yanına bırseyler yeme ıhtıyacı dımı :)

borek yerıne mucver
tatlı yerıne hurma :)
bız kazanıcaz zafer glutenın degıl bızım zaferımız olacak

karadenıze atanan eltım bana miiiissss gıbı karadenızı gondermıs sagolsun

hemşin çayı en sevdıgım sekersız unsuz kekim de pısmek uzere cayım da demlenmek uzere
resım atarım

karadenıze atanan eltım bana miiiissss gıbı karadenızı gondermıs sagolsun

hemşin çayı en sevdıgım sekersız unsuz kekim de pısmek uzere cayım da demlenmek uzere
resım atarım
Foto mutlakaa bekliyoruz Nisaa.

Elma suyu dediğin, markette gördüm elma suyu konsantresi diye öyle bişey mi?

Foto mutlakaa bekliyoruz Nisaa.

Elma suyu dediğin, markette gördüm elma suyu konsantresi diye öyle bişey mi?
katı meyve sıkacagından 1 elmayı gecırdım :) seker yerıne elma suyu ve tarcın kullandım bıraz lımon kabugu rendesı 1 yemek kasıgı yulaf unu 1 yemek kasıgı kecıboynuzu unu yarım bardak nohut unu karabugday unuda olabılır ama evde kendın yapıcaksın hazır marketde satılanlarda da gluten var 1 avuc cevız koydum 2 yumurta 1 karbonat bukadar

bunları cırpıp pısırıyorsun cok guzel kek oluyor ıcıne hurma veya kuru kayısı da konabılır

kek kalıbım bu tarz bır borcam boyle bırseyde pısırdım ama içi bıraz ıslak kalmıs daha yayvan bırseyde pısırmenızı onerırım kare borcam da pısırsem daha ıyı olurmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…