- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
Evet canım hakiki dondurma keçi sütlü glikoz şurupsuz, burada yerel bir marka var güzel dondurma yapar sezon kapanmadan ne yesem kardır diyorum :) tatlı da haftada bir iki ufak parçaya düşürdüm haftada bi keyfim var onu da alma benden gözünü sevem, iyice alkolik şarapçılar gibi oldum
Mercimek kuru fasulye falan bol ye bari tok tutsun bu hafta epey az yedin ağrıdan, bekliyoruz pasta börek fotolarını :))
Sabah 07:30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates, bir salatalık,
1 avuç çiğ fındık ve ceviz
2 dilim peynir
1 su bardağı kefir
10-15 yeşil zeytin
öğlen ikide yemek için soya soslu tavuk sote ve salata aldım yanıma.
dün evde ekşimeye yakın yoğurt ve yumuşamaya başlayan havuçlar vardı kek yapıp işe getirdim arkadaşlar yesin diye kendim ağzıma koymadım halbuki tarçınlı havuçlu keke hiç dayanamam, kendimi tebrik ediyorum :)
ya ye dondurmayı gıtsın ozaman afıyetler olsun bıseycık olmaz ondan sonucta
soya soslu tavuk sote hıc yemedım soya sosunun tadı nasıl acaba
tavuk soteye bayılırım :)
ellerıne saglık supersın . bu asamadaysan saglıklı yasamı benımsemıs tum hucrecıklerıne doldurmus demek oluyorsun . yemeyıp , yıyenlerın mutlulugundan haz almak en guzelı
aynen mihail zos un fazla kılosu yokN nscckts Markette denk gelirsen Baltalının keçi kefiri var. Ekşi değil, içimi çok güzel...ama tabi yine en sağlıklısı evde pastorize edilmemiş sütten olandır.
Ya keşkee telefonda deseydin ne kadar sıkıntı çektiğini, haftaya cuma olarak ayarlasaydın. Hala geç değil aslında ama sen hazırlıkları yarılamışsıdır bile. Hanii pasta fotosuuu?
Mihail Zoscenko senin kilo fazlan yok gibi, yanılıyor muyum? Ne yapmaya çalışıyorsun tam olarak?
Ben de akşam sadece biraz kereviz yemeği yedim ve ayran içtim.
Bu sabah da 2 yumurta peynir ve yulaflı omletim, 3 hurma, 3 ceviz.