Evet canım hakiki dondurma keçi sütlü glikoz şurupsuz, burada yerel bir marka var güzel dondurma yapar sezon kapanmadan ne yesem kardır diyorum :) tatlı da haftada bir iki ufak parçaya düşürdüm haftada bi keyfim var onu da alma benden gözünü sevem, iyice alkolik şarapçılar gibi oldum
Mercimek kuru fasulye falan bol ye bari tok tutsun bu hafta epey az yedin ağrıdan, bekliyoruz pasta börek fotolarını :))
Sabah 07:30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates, bir salatalık,
1 avuç çiğ fındık ve ceviz
2 dilim peynir
1 su bardağı kefir
10-15 yeşil zeytin
öğlen ikide yemek için soya soslu tavuk sote ve salata aldım yanıma.
dün evde ekşimeye yakın yoğurt ve yumuşamaya başlayan havuçlar vardı kek yapıp işe getirdim arkadaşlar yesin diye kendim ağzıma koymadım halbuki tarçınlı havuçlu keke hiç dayanamam, kendimi tebrik ediyorum :)
aynen mihail zos un fazla kılosu yokN nscckts Markette denk gelirsen Baltalının keçi kefiri var. Ekşi değil, içimi çok güzel...ama tabi yine en sağlıklısı evde pastorize edilmemiş sütten olandır.
Ya keşkee telefonda deseydin ne kadar sıkıntı çektiğini, haftaya cuma olarak ayarlasaydın. Hala geç değil aslında ama sen hazırlıkları yarılamışsıdır bile. Hanii pasta fotosuuu?
Mihail Zoscenko senin kilo fazlan yok gibi, yanılıyor muyum? Ne yapmaya çalışıyorsun tam olarak?
Ben de akşam sadece biraz kereviz yemeği yedim ve ayran içtim.
Bu sabah da 2 yumurta peynir ve yulaflı omletim, 3 hurma, 3 ceviz.
en guzelını yapıyorsunKilo fazlam yok ama son zamanlarda pek iyi beslenmedim kilom sabit olsa da hacim olarak şişmeye başlamıştım :))) baştan tedbirimi alayım güzel güzel besleneyim dedim :) insan kendini neye alıştırırsa öyle gidiyor
sen dısıplınlı cabuk toparlayan ve sureklı kacamak yapmayan bırı oldugun ıcın sıkıntı yok aslındaEn güzeli yapıyorsun arkadaşım. Benimki latife zatenKilodan çok daha önemlisi, sağlıklı olmak ve o yaşam enerjisini hissetmek.
Tatilde kebaplar, cipsler, asitli içecekler gömen ben, yedikten sonra elimi oynatacak enerjiyi zor buluyor, yatasım geliyordu. 2 gündür seçici yiyorum tekrardan, çok daha iyi hissediyor insan.
Yerken çok güzel halbuki değil mi :) ben de tatlı hamurişi pizzaydı şöyle derisiz dönerdi hamburgerdi falan hiç dayanamam normalde, dedim ya ağustos ayını bunları yiyerek geçirdim, hatta yeni bir hamburgerci keşfetmiştim kendim gittiğim yetmedi kuzeni arkadaşları falan ayrı ayrı götürdümEn güzeli yapıyorsun arkadaşım. Benimki latife zatenKilodan çok daha önemlisi, sağlıklı olmak ve o yaşam enerjisini hissetmek.
Tatilde kebaplar, cipsler, asitli içecekler gömen ben, yedikten sonra elimi oynatacak enerjiyi zor buluyor, yatasım geliyordu. 2 gündür seçici yiyorum tekrardan, çok daha iyi hissediyor insan.
Canın kühnenin soya sosunu tavuğa katıyorum ben, bir porsiyona bir yemek kaşığı ölçüsünde, zaten tuzlu olduğu için yemeğe extra tuz atmıyorum. Severim ben soya sosunu yıllardır kullnırımya ye dondurmayı gıtsın ozaman afıyetler olsun bıseycık olmaz ondan sonucta
soya soslu tavuk sote hıc yemedım soya sosunun tadı nasıl acaba
tavuk soteye bayılırım :)
ellerıne saglık supersın . bu asamadaysan saglıklı yasamı benımsemıs tum hucrecıklerıne doldurmus demek oluyorsun . yemeyıp , yıyenlerın mutlulugundan haz almak en guzelı
aynen mihail zos un fazla kılosu yok
denıcem merak ettımCanın kühnenin soya sosunu tavuğa katıyorum ben, bir porsiyona bir yemek kaşığı ölçüsünde, zaten tuzlu olduğu için yemeğe extra tuz atmıyorum. Severim ben soya sosunu yıllardır kullnırım
Kötü haber tellali gibiyim ama organik yani gdosuz olduğuna emin olmadığınız soya ürünleri asla kullanmayın. Geçen bir belgesel seyrettim, yemeyi bırak aklı olan mısır ve soya tarlasına yakın bile oturmaz minvalinde bir özet yaptı.Canın kühnenin soya sosunu tavuğa katıyorum ben, bir porsiyona bir yemek kaşığı ölçüsünde, zaten tuzlu olduğu için yemeğe extra tuz atmıyorum. Severim ben soya sosunu yıllardır kullnırım
Hadi ya soyada öyle bişey olduğunu bilmiyordumKötü haber tellali gibiyim ama organik yani gdosuz olduğuna emin olmadığınız soya ürünleri asla kullanmayın. Geçen bir belgesel seyrettim, yemeyi bırak aklı olan mısır ve soya tarlasına yakın bile oturmaz minvalinde bir özet yaptı.kaldiki soya .tiroid bezleri içinde sıkıntı.
Severmiyim, hem de çok..tavuk ve sushi ye enfes yakışıyor...ama çok nadir tüketilmesi lazım. Belki de hiç
Yok canım yaa, çoğu sosları falan hikaye o markanın, içinde yok yok...Hadi ya soyada öyle bişey olduğunu bilmiyordumkühne koca marka sonuçta diye alıyordum madem öyle bu şişe bitince almayım, zaten mutfak kültürümüzün olmazsa olmazı değil sonuçta ekerim tavuğuma kimyonumu kekiğimi oh mis
hadı yaaaaaKötü haber tellali gibiyim ama organik yani gdosuz olduğuna emin olmadığınız soya ürünleri asla kullanmayın. Geçen bir belgesel seyrettim, yemeyi bırak aklı olan mısır ve soya tarlasına yakın bile oturmaz minvalinde bir özet yaptı.kaldiki soya .tiroid bezleri içinde sıkıntı.
Severmiyim, hem de çok..tavuk ve sushi ye enfes yakışıyor...ama çok nadir tüketilmesi lazım. Belki de hiç
Nisaa nasıl geçti misafir ağırlaman? hani resimleer?hadı yaaaaatesekkurler bılgı ıcın
bırazdan gelıyor :) 12 de gelıp 4 de kalktılarNisaa nasıl geçti misafir ağırlaman? hani resimleer?
bırazdan gelıyor :) 12 de gelıp 4 de kalktılar
aksama da esımın cok sevdıgım bı kuzenı ve esını cagırdım ogullarıyla benım kız ıyı anlasıyor hem oda tetıkledı :) 3 saat sonra yıne mısafırım var
delisin yaa. Dişin nasıl oldu?
Enfess gözüküyorr..özlü özlüüüEki Görüntüle 2191083
Asuremi süsleyemedim eşim fındık ve nar almayı unutmuş
İçinde Antep fıstığı var bolca
Şeker yok gerçek ev pekmezi ile yapıldı 4 yemek kaşığı kadar yedim
Elinee sağlık Nisa ya!! çok iştah açıcı! o kek gibi duran köfte mi yani?Eki Görüntüle 2191082
Un kurabiyesi
cevizli kofte
peynirli maydanozlu börek
kereviz salatası
muzlu kakaolu yaş pasta
Ben sadece cevizli kofte ve kereviz salatası yedim
Kesti beni çok şekerli geldi pekmeziEnfess gözüküyorr..özlü özlüüüÇok pis canım çekti! 4 kaşık nedir canım ya? Bana verecektin sıcak sıcak böyle 4 tabak yerdim
Bir de doğal , şeker katkısız yapmış. Keşke benim olsaaa
İçinde ceviz olan köfte aynı şeyden bahsediyoruz dimiElinee sağlık Nisa ya!! çok iştah açıcı! o kek gibi duran köfte mi yani?