• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

teşekkür ederim

ilk kez şehir dışına çıkacağım ailesiz bakalım nasıl olacak :KK70:
ben 12 yasımda ankaraya okumaya gıtmıstım aılemden ayrı :KK70:
hıc zor degıl

ben senın yerınde olsam tek basıma yasarım hıc ev arkadası ıslerıne gırısmem aramam yalnızlıktan sıkıldım deyıp
daha cok zorluk karısıklık ev arkadası ınsanın tum duzenı sasıyor valla eve herkesı getırıyor satlı saatsız buzdolabını komple yıyor faturayı aksatıyor arkasını pis bırakıyor aman ya :KK70:

hangı sehır ?

ben 12 yasımda ankaraya okumaya gıtmıstım aılemden ayrı :KK70:
hıc zor degıl

ben senın yerınde olsam tek basıma yasarım hıc ev arkadası ıslerıne gırısmem aramam yalnızlıktan sıkıldım deyıp
daha cok zorluk karısıklık ev arkadası ınsanın tum duzenı sasıyor valla eve herkesı getırıyor satlı saatsız buzdolabını komple yıyor faturayı aksatıyor arkasını pis bırakıyor aman ya :KK70:

hangı sehır ?

tekirdağ canım
ben istanbula çok alıştım antalya ya gidince 1 haftadan sonra bunalıyorum şuan napıcam bilmiyorum :(
bizimkilerde ev arkadaşı işine girme dediler

tekirdağ canım
ben istanbula çok alıştım antalya ya gidince 1 haftadan sonra bunalıyorum şuan napıcam bilmiyorum :KK43:
bizimkilerde ev arkadaşı işine girme dediler
ooo cok rahat edersın orda :)
çorlu da kuzenım var benım oraya atandı sevıyor oraları

Bugün tartıldım, 1 haftada 820 gram vermişim. Hahaha böyle gram gram hesaplamak da komiğime gidiyor. :)) Aklıma aldığımız yemeklik kıymalar geliyor, diyorum o gördüğüm ufak kıymalar kadar vermişim işte. :)

Geçtiğimiz hafta sebebini anlayamadığım şekilde belim tutuldu, 2 gün koşuya çıkamadım. Sinir oldum. Bugün yine kaldığım yerden devam spora. Yemek olarak gayet az yedim, koşamadığım için telafi olsun dedim.

Karnıbahar yoğurtlaması duydum, onu yaptım dün. 1 tabak yedim, ama tabak bittikten 10 dk sonra tekrar acıktım. Nereye gitti o yemekler bilmiyorum. Ama yapmak isterseniz, karnıbaharları haşlıyorsunuz, tabağa koyup üzerine yoğurt (ben sarımsaklı yaptım), tuz, biber, nane vs artık damak tadınıza göre baharat ekliyorsunuz. Ben zentinyağı da döktüm. Tadı gayet güzel. Kilo yapmaz. Görüntüsü de mantıya benziyor. :)

Bugün tartıldım, 1 haftada 820 gram vermişim. Hahaha böyle gram gram hesaplamak da komiğime gidiyor. :)) Aklıma aldığımız yemeklik kıymalar geliyor, diyorum o gördüğüm ufak kıymalar kadar vermişim işte. :)

Geçtiğimiz hafta sebebini anlayamadığım şekilde belim tutuldu, 2 gün koşuya çıkamadım. Sinir oldum. Bugün yine kaldığım yerden devam spora. Yemek olarak gayet az yedim, koşamadığım için telafi olsun dedim.

Karnıbahar yoğurtlaması duydum, onu yaptım dün. 1 tabak yedim, ama tabak bittikten 10 dk sonra tekrar acıktım. Nereye gitti o yemekler bilmiyorum. Ama yapmak isterseniz, karnıbaharları haşlıyorsunuz, tabağa koyup üzerine yoğurt (ben sarımsaklı yaptım), tuz, biber, nane vs artık damak tadınıza göre baharat ekliyorsunuz. Ben zentinyağı da döktüm. Tadı gayet güzel. Kilo yapmaz. Görüntüsü de mantıya benziyor. :)
supersın !
820 gram yag basıt bırsey degıl cok ıyı vermıssın
bak 2kg yag bu vucutda
BDEvnETCEAAoiqj.webp

1 kg daha versen 1 beden kuculeceksın demektır cunku ıdeal kılodasın senın ıcın bu rakam buyuk guzel bır rakam
tebrık ederım senı
ellerıne saglık sıfa olsun cok severım ben karnabaharı
sutle fırında pısırınce de borek gıbı oluyor

supersın !
820 gram yag basıt bırsey degıl cok ıyı vermıssın
bak 2kg yag bu vucutda Eki Görüntüle 2233581
1 kg daha versen 1 beden kuculeceksın demektır cunku ıdeal kılodasın senın ıcın bu rakam buyuk guzel bır rakam
tebrık ederım senı
ellerıne saglık sıfa olsun cok severım ben karnabaharı
sutle fırında pısırınce de borek gıbı oluyor

E hadi bakalım, inşallah giden yağ olsun.:)
Teşekkürler canım. :)
Ben zaten şu an elimdeki kot bedenimi giyemiyorum, pantolonlar düşüyor. Çünkü 78 kilodan beri aynı kot pantolon. Şu an 66 kiloyum. Boy 1,75. Gelecek hafta evime gidiyorum, zayıfken giydiğim ufak pantolonlarım duruyor. Onları deneyeceğim. Çok heyecanlıyım bu yüzden.

Geçtiğimiz haftalarda sütlü, kremalı, kaşarlı falan fırınlamıştım karnıbaharı. Oyle de güzeldi. :)

E hadi bakalım, inşallah giden yağ olsun.:)
Teşekkürler canım. :)
Ben zaten şu an elimdeki kot bedenimi giyemiyorum, pantolonlar düşüyor. Çünkü 78 kilodan beri aynı kot pantolon. Şu an 66 kiloyum. Boy 1,75. Gelecek hafta evime gidiyorum, zayıfken giydiğim ufak pantolonlarım duruyor. Onları deneyeceğim. Çok heyecanlıyım bu yüzden.

Geçtiğimiz haftalarda sütlü, kremalı, kaşarlı falan fırınlamıştım karnıbaharı. Oyle de güzeldi. :)
cok guzel emınım cok ıyı olacak zayıfken gıydıgın kıyafetler,haftaya denedıgınde mutlaka yaz buraya merakla beklıyorum :)

Gerçek ketojenik diyette %80 yağ mı? :KK57:
Anemm, buna uyan bir insan gün içinde neler yiyor hakkaten merak ettim.
Bu arada ben de erken kahvaltı yaparsam yanında zeytin yağı da içiyorum. %0,2 asitli erken hasat bir yağ aldım. İçimi çok güzel. :)

Gerçek ketojenik diyette %80 yağ mı? :KK57:
Anemm, buna uyan bir insan gün içinde neler yiyor hakkaten merak ettim.
Bu arada ben de erken kahvaltı yaparsam yanında zeytin yağı da içiyorum. %0,2 asitli erken hasat bir yağ aldım. İçimi çok güzel. :)
zeytınyagı tereyagı sadeyag hındıstan cevızı yagı zeytın avokado yararlandıgı yaglar

karnabahar kabak patlıcan lahana brokolı kıvırcık marul pazı ıspanak kerevız roka kuskonmaz mantar avokado sogan sarımsak yararlandıgı sebzeler

nerdeyse herseyı yıyor :)

ben proteın yuzde 20
karbonhıdrat yuzde 5
gerı kalan yag olarak beslenıyorum
malum kuruyemısler :)
Ya ne bileyim %80 yağ diyince sanki bardak bardak içiyor gibi.:D
Ama haklısın gramaj olarak değil de, yağdan gelen kaloriler olarak düşününce mantıklı.

Ya ne bileyim %80 yağ diyince sanki bardak bardak içiyor gibi.:KK70:
Ama haklısın gramaj olarak değil de, yağdan gelen kaloriler olarak düşününce mantıklı.
:D :D
mesela yedıgın zeytın yedıgın badem fıstık fındık cevız yedıgın avakado bunlar dırek yag :)

:KK70: :KK70:
mesela yedıgın zeytın yedıgın badem fıstık fındık cevız yedıgın avakado bunlar dırek yag :)
Evet canım ya, böyle düşününce sonradan idrak ettim durumu. Bugün 2 ceviz, bir sürü zeytin yediğim gibi, 20 ml zeytin yağı içip, akşam yediğim salataya da bol bol koydum. %80 i tamamlamisimdir. :D

Ceviz diyince katı bişey, carb gibi geliyor insana, ama dediğin gibi ne kadar çoğu yağ aslında. Bir kerede marketten soyulmuş ayçekirdeği almıştım. Onun da içindekilere bakınca aslında sadece yağmis bu diye gözlerim portlemisti.:D

Evet canım ya, böyle düşününce sonradan idrak ettim durumu. Bugün 2 ceviz, bir sürü zeytin yediğim gibi, 20 ml zeytin yağı içip, akşam yediğim salataya da bol bol koydum. %80 i tamamlamisimdir. :KK70:

Ceviz diyince katı bişey, carb gibi geliyor insana, ama dediğin gibi ne kadar çoğu yağ aslında. Bir kerede marketten soyulmuş ayçekirdeği almıştım. Onun da içindekilere bakınca aslında sadece yağmis bu diye gözlerim portlemisti.:KK70:
oohh super yapmıssın afıyet olsun mis gibi saglık :) en guzelı

Back
X