• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Aynen canım. Sayende motivasyonum tam :KK68:Geçen akşam sucuklu yumurta canım çekti. Ya bu ekmesiz yenmez diye markette şöyle ekmek reyonuna bakındım, bakındım. Amaaan dedim, almadım. Gayet de yeniliyormuş.

Salep de müthiş geldi broşlarıma bu ara. Onu da dediğin gibi bol tarçınla yapınca, şeker hiç aramadım.

Sen yarın mı gidiyorsun Ankara'ya? İnşallah süper bi tatil olur ailecek. :KK200:
yok canım ya salı gunune ertelendı malesef
demın valızı bosalttım gerı
ankaraya akrabalara goturucem dıye kavrulmus fıstık fıstık ezmesı cevızlı sucuk falan aldım en sevdıklerım :D salı gunune kadar kalırlar ınsallah :D :D :D :D

bu paketın aynısından yaptırdım oy oy :D

:D anteplı boyle hedıye hazırlar :D
herseyımız yemelı ıcmelı ya

atatürkümün antebe geldıgınde kaldıgı yer, yatagı, kullandıgı catalı kasıgı herseyı korunuyor
En Büyük TÜRKİYE

yok canım ya salı gunune ertelendı malesef
demın valızı bosalttım gerı
ankaraya akrabalara goturucem dıye kavrulmus fıstık fıstık ezmesı cevızlı sucuk falan aldım en sevdıklerım :KK70: salı gunune kadar kalırlar ınsallah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

bu paketın aynısından yaptırdım oy oy :KK70:

Ya akıllara zarar bu Nisaa :D Enerji bombası!! :rolleyes:

Orda antep fıstığı ucuz mu? Tartmadan doldurmaa, tartmadan doldurmaa abi diyesim geldi videoları seyrederken

Ya akıllara zarar bu Nisaa :KK70: Enerji bombası!! :rolleyes:

Orda antep fıstığı ucuz mu? Tartmadan doldurmaa, tartmadan doldurmaa abi diyesim geldi videoları seyrederken
kabuklu kavrulmamıs guneste kurutulmus halı kılosu 70 tl
kabuksuz kavrulmus cıtlak fıstık 80-90 tl
fıstık ıcı 110 tl
pasta tatlılarda kullanılan boz fıstık 150 tl

:) 1 kg fıyatları

kabuklu kavrulmamıs guneste kurutulmus halı kılosu 70 tl
kabuksuz kavrulmus cıtlak fıstık 80-90 tl
fıstık ıcı 110 tl
pasta tatlılarda kullanılan boz fıstık 150 tl

:) 1 kg fıyatları
iyimiş valla, burada neredeyse 2 katıı. Demir deposu hem. Bol bol yiyin yaa. Ay benim de canım çekti :rolleyes:

iyimiş valla, burada neredeyse 2 katıı. Demir deposu hem. Bol bol yiyin yaa. Ay benim de canım çekti :rolleyes:
benım en cok sevdıgım fıstık ezmesı
jelatinli-fistik-ezmesi-119-40-B.webp

cevızlı sucuk
9840426254386.webp

fıstıklı sakız helva
sakız fistikli.webp

bayılırım :D

2 ve 3 numara beni benden aldı Nisaa :D

Fıstık ezmesine kardeşim bayılır.

Ay napıyoruz, anti- diyete kaydı topik sanki :D :D ama bütün bu tatlar güzel hakkaten :kk77: Yurdum gibisi var mı yaa.. başka nerde bulucan bu lezzetleri bi arada

2 ve 3 numara beni benden aldı Nisaa :KK70:

Fıstık ezmesine kardeşim bayılır.

Ay napıyoruz, anti- diyete kaydı topik sanki :KK70: :KK70: ama bütün bu tatlar güzel hakkaten :kk77: Yurdum gibisi var mı yaa.. başka nerde bulucan bu lezzetleri bi arada
aslından bundan 1 tane yenebılır suni sekerle yapılmıyor bunlar
gercek tereyagı ve seker pancarının sekerınden yararlanıyorlar oyuzden tatları cok guzel
kahvenın yanına 1 fıstık ezmesı muhtesem olurdu mesela kacamak nıyetıne pasta borek yemektense :) veya meyve yıyecegım zaman meyve yerıne 1 tane yerım acıkcası

aslından bundan 1 tane yenebılır suni sekerle yapılmıyor bunlar
gercek tereyagı ve seker pancarının sekerınden yararlanıyorlar oyuzden tatları cok guzel
kahvenın yanına 1 fıstık ezmesı muhtesem olurdu mesela kacamak nıyetıne pasta borek yemektense :) veya meyve yıyecegım zaman meyve yerıne 1 tane yerım acıkcası
Bence de forma girdikten sonra o kadarcıktan hiç bişey olmaz.

Az önce keçi boyunuzu unudan yaptığım keki yedim, zaten bu pasta, keki hiç aratmıyor. Fazlası var eksiği yok.

Bence de forma girdikten sonra o kadarcıktan hiç bişey olmaz.

Az önce keçi boyunuzu unudan yaptığım keki yedim, zaten bu pasta, keki hiç aratmıyor. Fazlası var eksiği yok.
ohh ellerıne saglık sıfa olsun ıyı yapmıssın faydalı :)

Back
X