Dr kontrolünüz var mı Burçin ? Bi tedavi alıyor musun ? Ben ovülasyon yapmıyorum dr takip ediyor yumurtlamamı. Takviyeye gelince kendimce araştırıp Q10 aldım ama doktorum kullanmama izin vermedi gerek yok diyerek ama siz bi araştırıp danışın doktorunuza istersenizBende bu aydan başladim vitaminler takviyeler hala arastirmaya devam ediyorum ovulasyon bende yine kullanacağım bakalim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerimizi buraya yazariz
Acikcasi doktor kontrolum olucakti ama nasip olmadi bi tedavi görmüyorum en on 4 ay once amh degerimin 1.01 olduğunu acele etmem gerektiğini ve bu yüzden İnfertilite bölümüne yönlendirildim gitmedim gitmekte istemiyorum acikcasi yaşim 29 diger ay 1 yillik evli olacagim 4 ay sonra ben özel hastanedeki doktoruma gittim oda bana yasimin erken olduğunu amh degerinin her ay değişebileceğini ve 2 ay sonra tekrar amh'a baktirip ovulasyon testinde yumurtlama gorunce bana gel dedi malesef ki ailevi dolayi kendi tedavime gidemedim nasipse eylul ayinda düşünüyorum bende arastirdim bu yumurta kalitesi icin inositol iceren takviye almaya kafam o kadar karisik ki napicam bilmiyorum ama bildigim tek sey olursa da dogal yoldan olmasindan yanayimDr kontrolünüz var mı Burçin ? Bi tedavi alıyor musun ? Ben ovülasyon yapmıyorum dr takip ediyor yumurtlamamı. Takviyeye gelince kendimce araştırıp Q10 aldım ama doktorum kullanmama izin vermedi gerek yok diyerek ama siz bi araştırıp danışın doktorunuza isterseniz
Tabii ki canım inşallah doğal yollarla olur yoksa bu ilaç tedavileri maddi manevi insanı çok ama çok yıpratıyor. Amh 1 üzeri normal kabul ediliyor yaşında da bişey yok çok düşük amh larla doğal yolla gebelikler elde edilmiş bak bak siteye. Ama tavsiyem bi bilene danışman yani dr kontrolünde ilerlemen inşallah hakkında hayırlısı olurAcikcasi doktor kontrolum olucakti ama nasip olmadi bi tedavi görmüyorum en on 4 ay once amh degerimin 1.01 olduğunu acele etmem gerektiğini ve bu yüzden İnfertilite bölümüne yönlendirildim gitmedim gitmekte istemiyorum acikcasi yaşim 29 diger ay 1 yillik evli olacagim 4 ay sonra ben özel hastanedeki doktoruma gittim oda bana yasimin erken olduğunu amh degerinin her ay değişebileceğini ve 2 ay sonra tekrar amh'a baktirip ovulasyon testinde yumurtlama gorunce bana gel dedi malesef ki ailevi dolayi kendi tedavime gidemedim nasipse eylul ayinda düşünüyorum bende arastirdim bu yumurta kalitesi icin inositol iceren takviye almaya kafam o kadar karisik ki napicam bilmiyorum ama bildigim tek sey olursa da dogal yoldan olmasindan yanayim
Merhaba biz de 8 aydır fln deniyoruz olmadı stres oldum çok şuan köydeyiz Eylül ayına sakladım kendimi avokado keçiboynuzu pekmezi havuç ceviz bitter çikolata muz iyi geliyormuş omega 3 desteği propolis hayıt macunu hünnap arı Sütü bal poleni diyet yürüyüş plates düşünüyorum önümüzdeki ay bütün tuşlara basacağım bakalımE bende katılayım aranıza madem havuçtan bir haberdim ama bu ay dolapta gördükçe kemirdimbu arada sanırım en kilolunuzda benim 64 kg ile evlendim şuan 82 83 kg yum hormonlarım temiz sadece fsh 11.39 eşiminde sperm testi iyi dedi doktor sadece ileri hareketlilik %2 düşük keçiboynuzu ye yada iç dedi rahim filmi istemedi dr. Bunu dikkate alacağım.
Avakado çok duydum markete gider gitmez alacağım onun haricinde zayıflamak çok istiyorum ama okadar boğazına düşkün biriyim ki yemekten geri kalamıyorum spor yapmak çok istiyorum evde ama asla motivasyonum yokbu 10 aydır deniyoruz ama olmuyor şuanda da ben istemiyorum sanırım hem çok yoruldum hemde ailevi problemlerden kaynaklı ay bilmiyorum rüyamda ikidir şakır şakır süt akıyo memitolardan ve aynı rüya içindede çok tatlı tavşan görüyorum kafayı sıyırdım iyice inşallah hepiniz kısmetse bende hamiş kalırız bu ay
Sen yinede hepsine yükselme mazallah düz duvara tırmanırsın bacım djsjskakMerhaba biz de 8 aydır fln deniyoruz olmadı stres oldum çok şuan köydeyiz Eylül ayına sakladım kendimi avokado keçiboynuzu pekmezi havuç ceviz bitter çikolata muz iyi geliyormuş omega 3 desteği propolis hayıt macunu hünnap arı Sütü bal poleni diyet yürüyüş plates düşünüyorum önümüzdeki ay bütün tuşlara basacağım bakalım
Tek başıma değil ya bunların bazıları eşim bazıları benim için artık önemli olan sağlıklı olmak öncelikle tabiSen yinede hepsine yükselme mazallah düz duvara tırmanırsın bacım djsjskak
MerhabaaKızlar selam. Güzel bir topik olmuş. İki üç gün içinde regl olcam. 2 yıla yakın zamandır deniyoruz. İkimizde de sorun yok ama maalesef sadece Ocak ayında kimyasal geçirdim. Onun dışında herşey normal. Bu ay için ise yine Umutlarım tükendiği için yeni ay yeni umutlar deyip araştırmalara devam ediyorum. Şuan kafamda üç şey var.
1. Ankara’da ünlü bir aktar varmış ve karşım hazırlıyormuş kanser hastalarına bile ürünlerle şifa bulduruyormuş.
2. Nihalin bahçesi hayıt macunu ve erkekler için olan macunu
3. Arı sütü-bal-polen-propolis karışımı
O kadar yoruldum ki artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Yediklerime içtiklerime de dikkat ediyorum bilmiyorum artık ne yapacağımı. Sizin bir fikriniz var mı
Hayırlısı olsun hakkında Allahım en kolayından nasip etsin hepimizeTek başıma değil ya bunların bazıları eşim bazıları benim için artık önemli olan sağlıklı olmak öncelikle tabi
Astaksantin ne işe yarıyorMerhabaa
Bizimde 1 yilimiz olucak amh 1.01 disinda Allaha şükür bi problemim yok daha once hic gebelik yaşamadım bende bi arkadasimin yardimiyla eşimle kendime
Maxijuno ve maxigo birde ek olarak balik yagi alicam astaksantinli olanindan arastirdim baktim erkek icinde kadin icinde cok iyiymiş onun dışında bende ari poleni ari sütü ve propolis karışımı almayi düşünüyorum bu ay ve önümüzdeki aylar oldukça sıkı calisicaz sanırım hepimize başarılarRabbim dualarımızı kabul etsin
Astaksantin bileşenlerinin, embriyonik gelişim sürecinde metabolik olaylarda önemli rol oynadığını ve yumurta kalitesi üzerine olumlu bir etkiye sahip olduğunu tespit etmişlerdir.Astaksantin ne işe yarıyor
Merhaba, ben de varımSelam canım kızlar ,
38 yaşındayım 15 aydır gebelik deniyorum henüz nasip olmadı. Doktora gittik eşimle şükür bir sorun görünmedi. Aylardır araştırma yaptım okudum dinledim.. Kendimce önemli bir kaç şeyi not ettim ve bu ay denemeye karar verdim. Paylaşmak isterim. Dilerseniz siz de ekleyin bildiklerinizi ve beraber yapıp takip edelim elimizden geldiğince bu arada benim adetimin bugün ilk günü ( 20 Ağustos);
Öncelikle gittiğim doktor yazı doğal geçir olmazsa yumurta takibi yaparız dedi folikasit verdi yolladı . Aldım ona başlayacağım.
Ben hareketsiz ve su içmeyen biriyim. Mutlaka 2 lt su içip günde en az 10 bin adım atacağım
Beslenmeme Akdeniz tarzı ( ne yapabilirsem kar) devam edip , ekmeği azaltıp et ve salata türü şeklinde devam edeceğim, yapabilirsem pilates çok iyi seçenekmiş gevşeme açısından çünkü çoğumuzun kendini sıkma huyu var.
Bugün yani adetin ilk günü havuç kemirmeye başlayacağım kolay yumurta büyütücü olduğunu yine burada duydum
Adet bittiği gün mutlaka her gün avakado ( tutunmayı kolaylaştırıcı) tüketeceğim. Üzerine ceviz ve zeytinyağı ile ve basit şekerle ekmeği kısarak.
Adet bittiği günün ertesinde ovulasyon testi alıp yumurtlamamı takip edip şanslı günleri değerlendireceğim
Kafamı gereksiz şeylere takmayıp inancıma göre günlük ibadetimi edip her gün Meryem süresine devam edeceğim
Bir arkadaşım 2 yılın ardından Meryem ana otu diye bir bitki suyunu kullandığını 2 ay sonrada gebe kaldığını söyledi , bitkiyi alıp yapıp yapamayacağıma bir karar vereceğim midem vs rahatsız olmazsa yumurtlama zamanı 3 gün onu içeceğim
D vitaminim var dolapta haftada 2 kez kullanılması gerek onu da artık kullanayım diyorum.
2 ay bunları yapıp en azından yaşamamı bir şekle sokayım diyorum sonrasında sonuç değişmezse yumurta takibi ve aşılama gelecek.
Sizlere de bildiklerimi aktarmak istedim inşallah işimize yarar , siz de ekleme yapmak isterseniz çok sevinirim . Hepimize hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Amin inşallahMerhabaa
Bizimde 1 yilimiz olucak amh 1.01 disinda Allaha şükür bi problemim yok daha once hic gebelik yaşamadım bende bi arkadasimin yardimiyla eşimle kendime
Maxijuno ve maxigo birde ek olarak balik yagi alicam astaksantinli olanindan arastirdim baktim erkek icinde kadin icinde cok iyiymiş onun dışında bende ari poleni ari sütü ve propolis karışımı almayi düşünüyorum bu ay ve önümüzdeki aylar oldukça sıkı calisicaz sanırım hepimize başarılarRabbim dualarımızı kabul etsin