Sağlıklı Beslenerek Zayıflama Deneyimlerimiz

yazın için çok teşekkür ederim yıllardır rejim yaparak yaşadım metobolizmamı çalıştırmak için neler yapmadımki yinede kilo almaktan kurtulamadım oysaki etrafımdaki okadar çok kişi yazıdaki gibi beslenip gram kilo almıyorlar buna rağmen ben bu durumu ancak konunuzu okuduktan sonra idrak edebildim ve üç gündür uyguluyorum kendimi hafiflemiş hissediyorum kafam çok rahat inşallah sonuçta güzel olacak

Arkadaşlar diyetsiz kalıcı zayıflama tam olarak nasıl işliyor?

Kendimize diyette olmadığımıza dair telkinde mi bulunuyoruz sadece?

Daha da önemlisi bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu?

Okuduğum zaman bana oldukça ilginç geldi ama bu yöntem işliyor mu işlemiyor mu merak ettim açıkçası.

Eğer sadece acıktığımız zaman yemek yiyorsak benim kilo vermem çok zor çünkü midem dolana kadar ben kalorisi fazla ama ağırlığı hafif bir sürü abur cuburla midemi doldururum. :97:

Arkadaşlar diyetsiz kalıcı zayıflama tam olarak nasıl işliyor?

Kendimize diyette olmadığımıza dair telkinde mi bulunuyoruz sadece?

Daha da önemlisi bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu?

Okuduğum zaman bana oldukça ilginç geldi ama bu yöntem işliyor mu işlemiyor mu merak ettim açıkçası.

Eğer sadece acıktığımız zaman yemek yiyorsak benim kilo vermem çok zor çünkü midem dolana kadar ben kalorisi fazla ama ağırlığı hafif bir sürü abur cuburla midemi doldururum. :97:

kesinlikle işliyor diyebilirm. Sadece kendine istediğimi yiyebilirm ama acıkınca telkinini veriyosun. Benim dkz de en sevdiğim olay kafamda çikolataların uçuşmaması. Ayrıca bu yöntem biraz deneme yanılma ile tam olarak öğreniliyo. o yüzden abur cubur da ye ama acıkınca. ama emin ol birkaç denemeden sonra bünyen abur cuburu reddedicektir.

sevgili dkz ci arkadaşlarım nasıl gidiyorr?? kilo verdinizmi ben merak ediyorum sonuçlarııı:KK3:

merhabalar arkadaşlar
bende diyet listelerine uyamayan ve çabuk sıkılan biriyim.konuyu okuyunca gerçekten denemeye değer buldum.dünden beri uygulamaya çalışıyorum. :KK76:
Birde tokluk hissiyle alakalı bir şey yazmak istiyorum.Beynimize tokluk sinyali yemek yemeye başladığımız andan itibaren 20 dakika sonra ulaşıyormuş.Büyük porsiyonları yiyerek kendimizi şişiriyoruz sanırım sadece..Küçük porsiyonları yavaş yavaş yiyerek tokluk hissini algılayabiliriz diye düşünüyorum.belki de bi yerde kaybettiğimiz tokluk hissini yeniden anlamamıza yardımcı olabilir bu yöntem :KK34:
Derseniz ki sen yapabiliyomusun, hep yemeği yedikten sonra aklıma geliyo yavaş yemek :KK1:
ama bu sabah kahvaltıda aklıma geldi yavaşlattım kendimi :)) normalde yediğimden daha az ekmek yedim :21:

Benim süper gidiyo..Hala tartılmadım ama zayıfladıgıma eminim..kıyafetlerimden bile anlaşılıyo..Ay sonu tartılcaktım ama bu hafta sonu tartılmayı düşünüyorum ..tam 2 hafta olacak çünkü başlayalı..

Bu sistem bence çok başarılı..yemicem diye kendimi kastıgımda daha çok yemek yiyodum..Hatta mutfaktan çıkamıyodum srekli bişeyler atıştırıyodum..Ama şimdi istediğim zaman yiyecegimi bildiğim için yemek yemek aklıma bile gelmiyo nerdeyse..

Benim süper gidiyo..Hala tartılmadım ama zayıfladıgıma eminim..kıyafetlerimden bile anlaşılıyo..Ay sonu tartılcaktım ama bu hafta sonu tartılmayı düşünüyorum ..tam 2 hafta olacak çünkü başlayalı..

Bu sistem bence çok başarılı..yemicem diye kendimi kastıgımda daha çok yemek yiyodum..Hatta mutfaktan çıkamıyodum srekli bişeyler atıştırıyodum..Ama şimdi istediğim zaman yiyecegimi bildiğim için yemek yemek aklıma bile gelmiyo nerdeyse..

çok sevindim cnmm..aynen bende sürekli kendimi kısıtlamaktan tüm yemeklere iştah duyar hale gelmiştim..şimdi çok rahatım çok şükür..2 hafta olmuş bence 1 kilo bile vermiş olsan çok iyi çunku yavaş giden kilo geri alınmıyor..merakla bekliyorum sonucu..sevgilerrrr herkeseee:KK16:

Ewet cnm 1 kilo bile olsa yeterli hızlı vermek gibi bi niyetim yok zaten..Sen hala devam ediyomusun bu uygulamaya..İstediğin kiloya inmiştin sanırım?

Ewet cnm 1 kilo bile olsa yeterli hızlı vermek gibi bi niyetim yok zaten..Sen hala devam ediyomusun bu uygulamaya..İstediğin kiloya inmiştin sanırım?

evet canım ediyorum ben 58 kilodayım böyle kalsam yeter.ama sürekli diyet yapıpta 64 kiloda kalan biri olduğumdan her istediğimi yiyip 58 olmak harika birşey..çevremede anlatmaya çalışıyorumda yok kimse inanmıyor,senin iştahın kesilmiş diyorlar ondan diyorlar ama neden kesildi anlamıyorlar..bu yontemle işteee:KK1:

evet canım ediyorum ben 58 kilodayım böyle kalsam yeter.ama sürekli diyet yapıpta 64 kiloda kalan biri olduğumdan her istediğimi yiyip 58 olmak harika birşey..çevremede anlatmaya çalışıyorumda yok kimse inanmıyor,senin iştahın kesilmiş diyorlar ondan diyorlar ama neden kesildi anlamıyorlar..bu yontemle işteee:KK1:

selam yeni üye oldum sirf bu konu için, dkz benim çok hosuma gitti çünkü düsündümde etrafimdaki insanlar istediklerini yiyipte zayif kaliyorlar ancak doyduktan sonra tek lokma yemiyolar, ben bunu denedim 3-4 gün iyi gitti istahimda kapanmisti ama sonradan tekrardan eskiye döndüm :KK43:
ya bana yardimci olmak için bir gün içinde neler yedigini ve miktarini yazarmisin sakincasi yoksa?
:78:

selam yeni üye oldum sirf bu konu için, dkz benim çok hosuma gitti çünkü düsündümde etrafimdaki insanlar istediklerini yiyipte zayif kaliyorlar ancak doyduktan sonra tek lokma yemiyolar, ben bunu denedim 3-4 gün iyi gitti istahimda kapanmisti ama sonradan tekrardan eskiye döndüm :KK43:
ya bana yardimci olmak için bir gün içinde neler yedigini ve miktarini yazarmisin sakincasi yoksa?
:78:
canım tabikide sakıncası yok.benim ne yediğim çok belli olmuyor ama annem sürekli yaşıycak kadar yiyorsun diyor,anneleri bilirisn:))) kahvaltıda aç olmuyorum en fazla yarım simit yiyorumdur,yumurta hergun yerim.öyle peynir falan doyana kadar miktar belirlemiyorum.ama midem kuculdu galiba..bazen yarım dlim ekmekle doyuyorum kahvaltıda.sonra 3 saate acıkıyorum genelde,dışarda yiceksem idare etmek için ufak tefek ya meyve ya bikaç parça çikolata atıştırıyorum evde.dışarda kokoreç,dürüm hepsi olabilir:))) ama bitane durumu yavaşca yiyorum çok açsam hepsi bitiyorda değilsem azcık kalıyor..akşamda evde ne varsa.mesela 3 kaşık fasulye 2 kaşık pilav ve bir kase yoğurt.bu beni baya doyurur..canım bişi çekerse bikaç avuç çekirdek,bir meyve..mantık basit aslında tokken bişi yiyip midemizi şişirmeye ne gerek var..annem tatlı veriyor ye diye..aç değilim sonra diyip acıkınca yiyorum.sporda yapamıyorum hava soğuk yuruyuşe gidemiyorum..eskiden canım çıkardı kilo vericem diye..inş böyle devam eder..mesela bugun öğlen katmer yemek istedim dışarda gidip yicez annemle=) kilo alcam diye düşünme canım.ama yerken kendine sor doydummu?? doyduysan bırak,peceteye sar kaldır.acıkınca nasılsa yersin.zorlama mideni hiç.destek için hep buralarda olurum bende yazılanları okudukça doğru yolda olduğumu düşünüp çok mutlu oluyorum..başarıcazzz:KK9:

hmmm ya benim bir huyum var oda doyana kadar yemiyorum, ben aslinda yemek yemeyi sevmiyorum bana sadece tatlimi verin baska bir$ey istemem tabi tatliyida öyle çok miktarda yemem mesela her ögünde yanlizca 1 dilim kek yesem baska bi$ey istemem bu yüzdenmine uyamiyorum diyetsiz kalici zayiflamaya :KK53:

hmmm ya benim bir huyum var oda doyana kadar yemiyorum, ben aslinda yemek yemeyi sevmiyorum bana sadece tatlimi verin baska bir$ey istemem tabi tatliyida öyle çok miktarda yemem mesela her ögünde yanlizca 1 dilim kek yesem baska bi$ey istemem bu yüzdenmine uyamiyorum diyetsiz kalici zayiflamaya :KK53:

uyabilirsin canım ozaman sevdiğin şeylerden ye,kahvaltıda kek ye ama yumurtada yeki vitamin al.öğlenle akşam yemeği arasındada kek yiyebilirsin akşam yemeğinde daha az acıkmış olup daha az yiyebilirsin böylece..:KK34:

gerçektende öyle yaptim, bu sabah her zamanki gibi canim tatli bir$ey istedi kahvaltida, herzaman kendime yasaklar koyardim mesela çikolata veya helva yemicem diye ve yemezdim ama kahvaltidan sonra 2 katini yerdim, oysa bugun kendime yasak koymadim, aldim kahve ka$igini, 1.5 ka$ik çokokrem yedim ve doydum! (ekmesiz). sonra bir lokma ekmekle peynir yedim ve dahada birsey yemedim , $a$irdim kaldim, demekki caninin istedigini yerse insan, biraz zaman geçince cani ba$ka $eyler istemicek :)
in$allah yarin kahvaltidada canimin istedigini yerimde diger yiyecekleri abartmam

bilgiler için te$ekkür ederim :KK19: :KK54:

Bu sabah tartıldım 60.9 çıktım..Bu ay sonu hedefim 60 olmaktı..İyi gidiyorum sanırım: )

Bu sabah tartıldım 60.9 çıktım..Bu ay sonu hedefim 60 olmaktı..İyi gidiyorum sanırım: )

Feryal süpersin. Tebrikler. Ben de dkz uyguluyorum ama ben tartılmıyorum kesinlikle. Kıyafetlerimden ve de çevremdekilerin tepkilerinden inceldiğimi anlıyorum.

Feryal süpersin. Tebrikler. Ben de dkz uyguluyorum ama ben tartılmıyorum kesinlikle. Kıyafetlerimden ve de çevremdekilerin tepkilerinden inceldiğimi anlıyorum.

Teşekkür ederim..Ben de ay sonuna kadar tartılmıcaktım ama dayanamadım..Dediğin gibi kıyafetlerdendee fark ediyo zaten hemen..

canımm harikasın zaten manken gibiydin iyice fıstık olmuşundur şimdi..çok sevindim bende 57 oldum ama böyle kalsam iyi daha vermek istemiyorum:)))

gerçektende öyle yaptim, bu sabah her zamanki gibi canim tatli bir$ey istedi kahvaltida, herzaman kendime yasaklar koyardim mesela çikolata veya helva yemicem diye ve yemezdim ama kahvaltidan sonra 2 katini yerdim, oysa bugun kendime yasak koymadim, aldim kahve ka$igini, 1.5 ka$ik çokokrem yedim ve doydum! (ekmesiz). sonra bir lokma ekmekle peynir yedim ve dahada birsey yemedim , $a$irdim kaldim, demekki caninin istedigini yerse insan, biraz zaman geçince cani ba$ka $eyler istemicek :)
in$allah yarin kahvaltidada canimin istedigini yerimde diger yiyecekleri abartmam

bilgiler için te$ekkür ederim :KK19: :KK54:

canım evet iştee öyle,devam et bikaç ay sonra görceksinki o çok sevdiğin yiyeceklerden bazen canın hiç çekmiycek bile..bazende yiceksin ve şaşırcaksın yiyorum ama nasıl kilo veriyorum diye..

canımm harikasın zaten manken gibiydin iyice fıstık olmuşundur şimdi..çok sevindim bende 57 oldum ama böyle kalsam iyi daha vermek istemiyorum:)))

Allah bu yöntemi bulandan razı olsun: ) Bugün teyzeme gittim ve hemen zayıfladıgımı farkettiler: ) Ben bu yönteme başladıgımda aynı gün oğlumuda memeden kestim..Yani aslında kilo almam gereken bi dönemdi ama ben üstüne vermiş oldum.. Bende 58 olsam yeterli..

X