Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

1100 de bendendi dun kaptanim.

Dün 500 ip atladım

Göğüs 93
Bel 81
Basen 108
Ölçülerimi 8 inde alıcam ben
Kimse ip atlamadımı
Burdadamı kaytariyorsunuz
1000 ip benden gelsin
Sayfada yukarda kalsın

bende geldım bende uzun ara oldu atlamayalı .akşama başlıyorum.
Başladınmı pekii
Selamlar

sonunda bir türlü başlayamadığm ip maratonumu açıyorum

bugünkü ip hedefim: akşam 5000 ip atlamak

hadi inşallah atlayınca bildiririm
Oooo hoşgeldin bebiş
Merhaba Kizlar,
Yarın sezeryan olalı 2 hafta olacak. Sizce bende ip atlayabilir miyim.
93 kg ile sszeryana girdim, şu an 84 kiloyum.
Boyum 159 cm.
Hayır canım.. 1 yılın dolsun sezeryanda ve o süreye kadar sağlıklı beslenme ile kilon da iner.. Sonra sen de atlarsın.
Pazartesi: 2500 ip

bugün daha fazlasını hedefliyorum bakalım kaç olacak

arkadaşlar bende ip atmak istiyorum ama bişey sorayım size. ayak bilekleri şişen var mı benim spor yapınca şişiyo ve kemiklerim acıyo biraz yüklenmiştim bi ara spora yürümekte zorlandım.

Selam kızlar uzun zamandır yoktum ama artık kısmetse burdayım diyet yapmaya da çalışıcam ama yapamasamda spor şart malum yaz geldi hareket lazım kendime dişli ben seni geçerim diyen arkadaşları bekliyorum

arkadaşlar bende ip atmak istiyorum ama bişey sorayım size. ayak bilekleri şişen var mı benim spor yapınca şişiyo ve kemiklerim acıyo biraz yüklenmiştim bi ara spora yürümekte zorlandım.
Çok zorladığında şişer canım. Uygun sayılarda artır.
Yüklenme kendine.
Selam kızlar uzun zamandır yoktum ama artık kısmetse burdayım diyet yapmaya da çalışıcam ama yapamasamda spor şart malum yaz geldi hareket lazım kendime dişli ben seni geçerim diyen arkadaşları bekliyorum
Beeenn
Uzun zaman aradan sonra anca 1000 atlayabildim

Bugün 1000 i bulmam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…