Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

13 gün ara vermişim kızlar .... düzenim misafirden ve misafirlikten bozuldu .... bugün başladım 500 :spor::spor:
.....yavaş yavaş tempoyu arttıracağım ...en çok merak ettiğimde ramazan da atlayabilecekmiyim... atlarsam süper olur....

13 gün ara vermişim kızlar .... düzenim misafirden ve misafirlikten bozuldu .... bugün başladım 500 :spor::spor:
.....yavaş yavaş tempoyu arttıracağım ...en çok merak ettiğimde ramazan da atlayabilecekmiyim... atlarsam süper olur....
Mısafır durumu biraz duzenı bozuyor canım maalesef ınsallah atlarız bırlıkte

ramazanda saatler kısıtlı ıftardan sonra dersek ama ıstersek yaparız bence

İstersek atlarız canım

Seve seve katılırım

Kaptan ben bu grubada ip atlayıp yaza bilir miyim :KK49:

Ellssa Ellssa Bizim takıma uğradığında gördümm ben de geldim ben de yazayım bugun 200 ip atladım :KK200:

HEllööööö:eğlence::eğlence::eğlence:

Planım yarın spora başlamaktı. Eğer başlamış olursa hergün ip var sporumda. Bildirimlere gelirim:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Hoşgeldiniz güzeller :KK200:
Ölçülerimizle, kilolarımızla ve ip sayımızla yarın hepbirlikte burdayıızzz:spor:

X