Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

kızlar nasılsınız ses yok gibi ip 3 gundur yok bugun başyacaktım dızlerım ve ayaklarım ağrıyor ayakkabı gıymemek baya kotu yapıyormuş sakın ayakkabısız atlamayın ayakkabılarımı çıkarmam lazım altını sılmem lazım uzun iş ne zaman başlarım hiç haberim yok burdada cuma dıyetıne katıldım yaza kadar gitsın şu 6 kılo

Slm 6 kilo ne ki canım biraz dikkat etsen gider. Benim en az 10 kilom var doğumdan sonra aldım başımı gittim ben. 73 kiloyum hedefim 60 ama ilk etapta 65 e düşüp doğumdan önceki kıyafetlerimi giymek. Atmaya kıyamıyorum çevremde 65 kilo ayarında arkadaşta yok vereyim... Ben ayakkabı ile atlayamam aşağı kata daha çok ses gitmez mi ? Gündüz çalışıyorum akşamları yapabiliyorum.

D
Merhaba kizlar. Tam bir haftadir hic spor yapamamistim. Bugun baslayabildim tekrar. 2500 + bacak egzersizleri . Insaallah devami gelir...

2500 ip atlamamı Nasıl gücünüz yetiyor. Maşallah ben 200 atladım diye mutlu oluyorum. 2. günümdeyim birden vücudum tutulmaması için yüklenmiyorum birde 2 yaşında kızım var ne kadar fırsat verirse bana .

inanki gtmıyor kaldı oyle dıkkat etmezsem dahada alıyorum.bol bol emzır doğum kılolarını bol su ve emzırmeyle verdım.baya düştüm sonra aldım tekrar.ben en ust kattayım ama komşuların olmadığı oturmadığı salonda atlıyorum.sıkayet gelmedı hiç.ayyakkabı mecbur bılek ve dızler ağrı yapıyor malesef=/

Cok ses gitmiyor. 78.4 u görmüş biri olarak 71.2 yi gördüm. Malesef zaten son 10 kilo 3 ayda aldığım kiloydu. 68 den 58 e düşeyim derken bir baktım ki 78 oluvermişim.
65 nedir ki oluruz be yaa

300 ip atladım. Güya çoğaltırım yatana kadar dedim ama hiç fırsatım olmadı.

Kayitlarima bir baktim da kizlar... Bu sene ip atlamaya 15 ocak pazartesi baslamisim 66.800 kg ile. Iki ay olmak uzere. Bu surede her gun atlamamama ragmen hatta 14 gun hic atlamadigim olmus. Gecen hafta 7 gun hic atlayamadim. Hasta oldum atlayamadim vs. Duzenli atladigim gunlerde en fazla haftanin 4 gunu atlayabildim. Sonuc 63.400 kg. Ortalama 3 kilo gitmis ama daha fazla gitmis gibi. Gercekten sikilastigimi cok rahat farkedebiliyorum. Bu arada diyet de yapmadim. Her seyden yiyorum sadece spor yaparken zorlandigim icin eski halime gore daha dikkatliyim ve en cok salata yesillik yogurt gibi gidalardan destek aliyorum.
Ip atlamak gercekten cok ise yariyor. Ramazana kadar yani mayis 16 ya kadar hedef 60kg olmak. Malum son kilolar inatci oluyor

15 ocak pazartesi ve 08 mart persembe arasinda sadece 17 gun ip atlamisim. Boyle soyleyince daha iyi anlasiliyor galiba ip atlamanin cok etkili bir zayiflama ve sikilasma yontemi oldugu

Merhaba hanımlar. Dün akşam 300 e yakın ip atladım inanılmaz terledim. Bugün kızıma da bir ip alıcam inşallah benim ipime gelmezDiyet yapmaya çalışıyorum ama kendimi diyette gb hissetmiyorum. doğumda 84 kiloydum 70 düşmüştüm sonra yine 74 e çıktım diyet yapıyorum diye kendimi kandırırken 4 kilo aldım.

15 ocak pazartesi ve 08 mart persembe arasinda sadece 17 gun ip atlamisim. Boyle soyleyince daha iyi anlasiliyor galiba ip atlamanin cok etkili bir zayiflama ve sikilasma yontemi oldugu
Bu söylediğin çok motive edici .ben de 2000 atlarken çok fark ediyordu.simdilik ara verdim diyelim. Bacağımda biraz kasılma oldu .ayakkabılarının altı kirli vs. Spora da gidiyorum ya çok durmuyoruz koşu bandında yürüyüp 20'30 ağırlık çalışıp cikiyorum

Kızlar buraya geldiğimde ilk kilom (29 ocak) 77.6 idi şimdi ise 70.9:)

40 günde ip atlama spor diyet...birini bıraksam diğer 2si devam!

selam kızlar....1 saatlik öğlen arasına hem yemek hem az yürüyüş hem de 550 ipi sığdırdım.....2 gün dinlenme haftaya devam... ben de kendime bir tablo oluşturdum ... günlere göre atladığım ip sayısını yazıyorum atlamadığım günlere X koyuyorum... tablom temmuza kadar gidecek... ipince bir hatun olurmuyum yaaaaaa

Gevmis olsun. Insaallah bir an once iyilesir ayagin ve baslarsin ip atlamaya. Ben yuruyus ayakkabilarimdan ayri fitness ayakkabisi aldim. Onlari sadece evde ip atlarken kullaniyorum, rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…