Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

bu hafta sonu iyıce boşladımn.yemek bol, su az=) dızlerımde artık kaldırmıyor ağrıyor.telefonum bozuldu egzersiz pragramım vardı bı gelsede ona başlasam ıp baya sıktı.aman vala şu omuzlarım bel yağlaqrım olmasa hayatta cekılmez =)

okadar uğraş gıde gıde 500 gr gtsın.ama suc bende akşam çay yanına bıraz abartıyorum sankı ekmek yemıyorum dıye sılıp supıuruyorum herseyı.cumrt pazar iyice salıyorum zaten.

okadar uğraş gıde gıde 500 gr gtsın.ama suc bende akşam çay yanına bıraz abartıyorum sankı ekmek yemıyorum dıye sılıp supıuruyorum herseyı.cumrt pazar iyice salıyorum zaten.
Gitsin de tek .Ben ac geziyorum yine aynı.bıktım yetmislerden.off

Geçen hafta diyet yalan olfu.spor da yediğimi yakmak üzere yapıldı ama ne mümkün yakmak çok zor

Bugün ARKADAŞLA ayran aşı çorbası yapıyoruz. Diyeti yani o yapacaktı beni de başlattı. Yemişim bi sürü şey zaten haftadonu iyi olfu.
Spor 25 dk koşu bandı +1000 ip ile başladık haftaya :)
Ter atmak zor .Bugün terledim epey yani canım çıktı. SONRASINDA müthiş bir hafiflik oldu. ..
Bol ip atlamali ve hafif yemeli bir hafta olsun inşallah. ..

Diyet siz olmuyor...ekmek yemiyim dersem sınırsız ceviz badem yiyebilirim ben de neymiş öyle çay bardağı ölçüsü

Diyet siz olmuyor...ekmek yemiyim dersem sınırsız ceviz badem yiyebilirim ben de neymiş öyle çay bardağı ölçüsü
yemıcem dıyorum gun boyu bişey yok ama akşam eve gıdınce canavarlaşıyom vala kıloyla yenmelı bence

B
En de bugün 1000 ip günlerini başlatıyorum..

Günlük atladım ama ya 100 ya da 500 ip

Aaa ben hiç sıkılmam.. Tam tersi ip beni sıkılaştırıyor

Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Geçen hafta diyete başladım spor yapamıyorum 2 yaşında kızım var çalışıyorum havada soğuk olunca yürüyüş yapamıyorum. Bende ip atlamaya başladım 200 atlıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz 500-1000ler havada uçuşuyor inşallah sizlere uyum sağlarım.

selam kızlar.. geçen hafta düzenli atlamama rağmen kilom değişmedi ...biraz canım sıkıldı ama ip atlamaktan kendimi alamıyorum, ptesi atlayamadım salı=400 çarş= 400 atladım.... kendimi tanıyorum birşeye kafayı takınca asla pesetmem, bu göbek iple dümdüz olacak ama kaç ayda olur bilmiyorum

Isin sirri kararli olmakta zaten canim. Sen en zor olan kismi halletmissin

İlk zaman sıkılaşırsın o yüzden kilon değişmez

Ben arkadaşa uyuyorum bu sıralar spor SALONUNA devam ediyoruz. Dün ip atlamadim. Bugün 100 ip 200 trambolin oldu. Günlük 20-25 dk da koşu bandında yürüyüş yapıyoruz. Öyle hafif bir yürüyüş değil 200 kalori 20 dakikada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…