3 saat normal yuruyus mu? Bir gunde cok fazla degil mi canim?Selamlar bayagidir yazmiyorum buraya.
Bugun bismillah deyip baslayayim.
Simdilik 200 ip 15dk plates 3saat normal yuruyus .
Daha da ip atlarim.
Bugun pazar ya evde durmayiz pek.3 saat normal yuruyus mu? Bir gunde cok fazla degil mi canim?
bu hafta sonu iyıce boşladımn.yemek bol, su az=) dızlerımde artık kaldırmıyor ağrıyor.telefonum bozuldu egzersiz pragramım vardı bı gelsede ona başlasam ıp baya sıktı.aman vala şu omuzlarım bel yağlaqrım olmasa hayatta cekılmez =)Ben de ıpe takılıp durmaktan sıkıldım. Biraz da ipsiz atliyorum.ip için giyin balkona çık spor ayakkabı giy uzun iş. Ayaklar falan alışıyor da gerçekten şu sıkılma işini ne yapacaz. Kilolu olmak da sıkıcı ;p
Gitsin de tek .Ben ac geziyorum yine aynı.bıktım yetmislerden.offokadar uğraş gıde gıde 500gr gtsın.ama suc bende akşam çay yanına bıraz abartıyorum sankı ekmek yemıyorum dıye sılıp supıuruyorum herseyı .cumrt pazar iyice salıyorum zaten.
Diyet siz olmuyor...ekmek yemiyim dersem sınırsız ceviz badem yiyebilirim ben de neymiş öyle çay bardağı ölçüsüokadar uğraş gıde gıde 500gr gtsın.ama suc bende akşam çay yanına bıraz abartıyorum sankı ekmek yemıyorum dıye sılıp supıuruyorum herseyı .cumrt pazar iyice salıyorum zaten.
motıvemız ağır ağır verrsek ağır ağır alırız kılolarıGitsin de tek .Ben ac geziyorum yine aynı.bıktım yetmislerden.off
yemıcem dıyorum gun boyu bişey yok ama akşam eve gıdınce canavarlaşıyom valaDiyet siz olmuyor...ekmek yemiyim dersem sınırsız ceviz badem yiyebilirim ben de neymiş öyle çay bardağı ölçüsü
En de bugün 1000 ip günlerini başlatıyorum..Geçen hafta diyet yalan olfu.spor da yediğimi yakmak üzere yapıldı ama ne mümkün yakmak çok zor
Bugün ARKADAŞLA ayran aşı çorbası yapıyoruz. Diyeti yani o yapacaktı beni de başlattı. Yemişim bi sürü şey zaten haftadonu iyi olfu.
Spor 25 dk koşu bandı +1000 ip ile başladık haftaya :)
Ter atmak zor .Bugün terledim epey yani canım çıktı. SONRASINDA müthiş bir hafiflik oldu. ..
Bol ip atlamali ve hafif yemeli bir hafta olsun inşallah. ..
Benden 600 tamam.ama sizler gibi 1000-2000 yapan pîrleri anca saygıyla selamlarim.
Aaa ben hiç sıkılmam.. Tam tersi ip beni sıkılaştırıyorBen de ıpe takılıp durmaktan sıkıldım. Biraz da ipsiz atliyorum.ip için giyin balkona çık spor ayakkabı giy uzun iş. Ayaklar falan alışıyor da gerçekten şu sıkılma işini ne yapacaz. Kilolu olmak da sıkıcı ;p
Isin sirri kararli olmakta zaten canim. Sen en zor olan kismi halletmissinselam kızlar.. geçen hafta düzenli atlamama rağmen kilom değişmedi ...biraz canım sıkıldı ama ip atlamaktan kendimi alamıyorum, ptesi atlayamadım salı=400 çarş= 400 atladım.... kendimi tanıyorum birşeye kafayı takınca asla pesetmem, bu göbek iple dümdüz olacak ama kaç ayda olur bilmiyorum
İlk zaman sıkılaşırsın o yüzden kilon değişmezselam kızlar.. geçen hafta düzenli atlamama rağmen kilom değişmedi ...biraz canım sıkıldı ama ip atlamaktan kendimi alamıyorum, ptesi atlayamadım salı=400 çarş= 400 atladım.... kendimi tanıyorum birşeye kafayı takınca asla pesetmem, bu göbek iple dümdüz olacak ama kaç ayda olur bilmiyorum