Bu aralar guzel spor yapiyorsun canim. Masaallah sana. Darisi basimaİpi 1200 e tamamlamış bulunmaktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar guzel spor yapiyorsun canim. Masaallah sana. Darisi basimaİpi 1200 e tamamlamış bulunmaktayım
EvetSende mi hasta oldun canim? Cok gecmis olsun.
Yaparsın.samırım bu hafta sen başardım oldu bıttı durumunu yasıyorsun.2000 iyi sayı.hep yapabılsekBu aralar guzel spor yapiyorsun canim. Masaallah sana. Darisi basima
Yok kuzum hastaliktan spor yapamadim bu hafta salidan beri. Bugun basladim bakalim. 2000 ip ve biraz da bacak egzersizleriYaparsın.samırım bu hafta sen başardım oldu bıttı durumunu yasıyorsun.2000 iyi sayı.hep yapabılsek
Wu huuuuu supersin2300+ bacak egzersizleri
Di mi canim. Annelerin depresyona girmeye bile vakti yok ama sonradan iyi toparlamissin. Su yesil cay isine bi turlu ben baslayamiyorum yaaa. Asiri siyah cay icip duruyorum. Eve kadar yaklastirdim yesil cayi ama daha demleyemedimBen de düne göre 100 gram azalmusim.:)
Bugün saçma sapan şeyler yedim depresyona ve yatağa girdim 2 gün çıkmamak üzere...sonra mecbur çıktım. Attım kendimi dışarı. Çok vaktim yok malum çocukların banyo ve okula hazırlık günü. Madem zamanım az yokuş yukarı yürüyeyim dedim.kosu bandı yokuşta 2 kat fazla kalori gösteriyor doğruysa. Açık havada 20 dk yavas tempo yokuş 20 dk da düz yolda ve inişte yürüdüm. Az vicdanım rahatladı. 280 de ip atladim. Yeşil çay form cay karışımı içiyorum az da ödem atayım. Haftasonundan kilo artışı ile çıkmak istemiyorum
1 yil sonra benim yazacaklarım ı yazmışsın :) En rahat ettiğim kilolar 52-54 arası ama malesef bekarlık zamanımda kaldı o kilolar.55 olunca basenin çıkmış derlerdi bana.omrumde ikinci defa 58 kilo olduğumda evlenmiştim. İlki üniversitenin ilk yılı idi çay kupasına attığım 12 şekeri 4e düşürünce geri 54 olmustum:) ikinci 58 le evlendim. Düğün kosturmacadinda kilom azalsa da evliliğin ilk aylarında 61 oldum.spor salonuna başladım ve o ara hamile olduğumu anladım. Hep bir kilo verme mücadelem oldu bundan sonra. Doğumdan sonra 68 .emxiklilik de kilo vereyim derken 74 oldum. Şükürler olsun ikinci gebelik öncesi ilk doğum öncesi kiloma yani 61 e hatta 60.5e düştüm ve öyle hamile kaldım. Kk forum a üyeliğim o zamanlardan başlar. 14. Takımla vermiştim kilomu. İkincilerim 6 yaşında. Doğumdan sonra 65 e düşmüştüm. Defalarca diyetler ve spor ile 64lere düşüp 70e çıktım. Son 6 yıldır alışılmış kilom 67. YAŞAM daha zor oldu 3 çocukla. Geçtiğimiz Kasım ayında 78 kilo oldum.oncwsinde ilaç kullanmıştım. İlacı kullanırken değil de bırakınca aldım kiloyu.3 ayda 10 kilo aldım. En ufak sıkıntıda ilaca muhtaç kalmamak için yedim. Baktım kilo aldı başını gidiyor 29 ocakta diyete ve ip atlamaya başladım. 5 kilo gitti:)kızlar cumartesi pazar bıraz aksıyor kahvaltı yeme içme derken tatıl ılan ettim ıkı gunu=D aşırı şişkinliğim vardı benim gobek aldı başı gıdıyordu .gunde 4 lıtre su ise sabah gelınce yeşil çay .sabahları 300 dü artırdım 500 yapıyorum,öğlen y.ö 300 y.s 300.akşam gidince 2000 e tamamlıyorum.egzersiz yapıyorum yanında.şişkinlik gitti.gobeğin yok dıyolar ama egzersizle toparlanacak yemek yıyınce çıkıyor demekkı gobek var =) gelelım sadede doğum kılom 76 di 62 oldum sonra .66 oldum.emzırme donemınde her ay bır kılom gittı çok yavaş verdim.53 e kadar dustum.memlekete gıdınce 55 oldum.29 aylık olcak bebeğim emzırıyorum dıye baya yedım tartıda bısey yoktu.emzırme azalınca tartıya bır cıktım 58,5 tekrar ıpe başladım son bır haftada uyguladıklarımla 56,5 oldum. 50 olana kadar devam.birde şu var 55 ıken tam olanlar 56,5 ken daha bol gelıyor. uzun oldu bıraz bılgı olsun dedım.yansın yağlar =D =D
Yine yeni bir pazartesi hayırlı olsun hepimize :) ben de hırslı baslafim bu haftaya. 40 dk kendim 40 dk da arkadaşla yürüdük. Yokuş çıkmaya çalıştık ama nefes nefese kalmadan. Diyet de iyi bu hafta 69 olmaliyimGünaydın canlar.bugün acayip gaza geldim ve yine yeniden spor ve diyete başlıyorum.hedefim 8 kilo vermek(5'de raziyim).
Hadi inşallah bakalım canım.. Darısı başıma olsun 69 u göreyim..Yine yeni bir pazartesi hayırlı olsun hepimize :) ben de hırslı baslafim bu haftaya. 40 dk kendim 40 dk da arkadaşla yürüdük. Yokuş çıkmaya çalıştık ama nefes nefese kalmadan. Diyet de iyi bu hafta 69 olmaliyim
Ben içeceğim bitki çayını sabahtan cam demlige demliyorum gece yatana kadar bitirmeyi hedefliyorum yoksa ihmal ediyorum. Mesela ilk hafta detoks çayı rezene ıhlamur ve yeşil çay karıştırdım. Gecen hafta adacayi ve 2 yeşil çay 1 tarçın demledim. Soğuk gelirse sıcak su ekliyorum. Haftasonu formcay yeşil çay karışımı yaptım. Genelde başka çaylar içmezsem 4 yeşil çay, içersem 2 başka çay 2 de yeşil çay içmeye çalıyorum.Di mi canim. Annelerin depresyona girmeye bile vakti yok ama sonradan iyi toparlamissin. Su yesil cay isine bi turlu ben baslayamiyorum yaaa. Asiri siyah cay icip duruyorum. Eve kadar yaklastirdim yesil cayi ama daha demleyemedim
inşallah .sizinki daha zor biz bir çocukta tasalanırken sızin üç çocukla çok normal ve çabanız bıze gore daha maşallahlık.inşaallah verirsiniz.ben 50 kg ile evlendım 56 ıle hamıle kaldım.eşim kızıyor eskı halınle şimdiki halın bır olmaz dıye ama ınsan zayıf gunlerını ozluyor yınede =)1 yil sonra benim yazacaklarım ı yazmışsın :) En rahat ettiğim kilolar 52-54 arası ama malesef bekarlık zamanımda kaldı o kilolar.55 olunca basenin çıkmış derlerdi bana.omrumde ikinci defa 58 kilo olduğumda evlenmiştim. İlki üniversitenin ilk yılı idi çay kupasına attığım 12 şekeri 4e düşürünce geri 54 olmustum:) ikinci 58 le evlendim. Düğün kosturmacadinda kilom azalsa da evliliğin ilk aylarında 61 oldum.spor salonuna başladım ve o ara hamile olduğumu anladım. Hep bir kilo verme mücadelem oldu bundan sonra. Doğumdan sonra 68 .emxiklilik de kilo vereyim derken 74 oldum. Şükürler olsun ikinci gebelik öncesi ilk doğum öncesi kiloma yani 61 e hatta 60.5e düştüm ve öyle hamile kaldım. Kk forum a üyeliğim o zamanlardan başlar. 14. Takımla vermiştim kilomu. İkincilerim 6 yaşında. Doğumdan sonra 65 e düşmüştüm. Defalarca diyetler ve spor ile 64lere düşüp 70e çıktım. Son 6 yıldır alışılmış kilom 67. YAŞAM daha zor oldu 3 çocukla. Geçtiğimiz Kasım ayında 78 kilo oldum.oncwsinde ilaç kullanmıştım. İlacı kullanırken değil de bırakınca aldım kiloyu.3 ayda 10 kilo aldım. En ufak sıkıntıda ilaca muhtaç kalmamak için yedim. Baktım kilo aldı başını gidiyor 29 ocakta diyete ve ip atlamaya başladım. 5 kilo gitti:)
Bi 5 kilo daha gitse alıştığım kiloda olucam.
Sonra da senin gibi beni rahatsız eden her gramdan kurtulucam:)
Wayyyyyyy super. Nerdeyse 1,5 saat yurumussunBugün 80 dakika yürüyüş yapmıştım 500 de zipladim.