Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Canım ayda 1 al ölçümü

Aaa rose hoşgeldinn..

Şu aralar ben de öyleyimm
İlk köşe başını dönmüşüm gibi yine yeni yeniden başlıyorum yoluma

Insaallah guzel haberlerini bekliyorum canim. Aksam yemegini gec birakma, bol suyunu icmeyi de unutma. 72.900 u gorsen bile kardir,moral olur.
Malesef dün çok zorlandım. Bol kuruyemis ve tavuk kanat yemek suretiyle bozdum detoksu. 73.1 kilo sabah yani aynı. Farklı olan yağ oranım fırlamış. Karatay a inanmayın geberene kadar kuruyemis yemeyin

EVET atladım ama sadece 100 tane

Yani basladin. Bence bu en onemli adim. Yarin en az 200 atlamaya calis

Ben de dün 500 atlamıştım. Hadi dedim yatmadan 200 daha zipliyim. İpsiz DAHA mı zor ne.bacaklarim ağrıdı lavanta yağı sürdüm bacaklarıma rahatlatsin diye

Aaa rose hoşgeldinn..

Ben bu Rosebud u nereden tanıyorum 2. Takımdan mi

Canim bosver diyeti ve detoksu. Sporuna odaklan ve ana yemegin bol salata olsun . onun yaninda bir kac kasik biseyler tuket. Ben gecen hafta pazartesi 66.1 cikmistim hatirla. Bugun 64.5 bir haftada -1.5 kilo .

Canim bosver diyeti ve detoksu. Sporuna odaklan ve ana yemegin bol salata olsun . onun yaninda bir kac kasik biseyler tuket. Ben gecen hafta pazartesi 66.1 cikmistim hatirla. Bugun 64.5 bir haftada -1.5 kilo .

Teşekkürler haklısın. Detoksa şimdilik hazır olmadığımı fark ettim ben de.
Gecen sefer iyi kilo verince bir daha olur mu diye heveslenmistim.
Evde haslanmis karnabahar,pişmeye haxir ıspanagim falan var bugün onlarla geçecek bol sebze -yoğurt biraz meyve yani
Spor Gene 3000e çıkmaya çalışırım.evde tadilat işleri var usta bekliyorum. Salona da gidemedim. Trambolinde 200 -200 zıplayarak 1300 yaptım hedef bugün 3000 insallah

semra_aa nerelerdesin

Iste bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…