Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Geçmiş olsun canım.bende neredeyse bir haftadır ip atlayamıyorum.enerjim diplerde.okulda ve evde okadar yoruluyorumki.akşam hiç halim kalmıyor.affedersin kocam yaklaşacak diye de ödüm kopuyor.düşün halimi.inşallah bu durumu çabuk anlatırız.
Tesekkur ederim canim. Amin insaallah cabuk atlatiriz. Ben de bugun okula bile gidemedim. Yorgan dosek yatiyorum

Ellssa Ellssa kaptanım Merhaba!.
Diyet gurubunda izne ayrıldım ama bugün gayri ihtiyarı ip atladım 100+100+100+100= 400 tane . Ayağıma sıkıntısı olmadı şükür .
İnşallah günlük düzenli atlayayım diyorum bakalım :)

Kizlar acayip nezle grip oldum. Benim spor isi bugunlerde yatti. Motivasyonum dusmese bari iyilesinceye kadar:110:o_O:KK43::KK43::silah:

Geçmiş olsun.zencefil zencefil zencefil derim başka bişey demem

Ellssa Ellssa kaptanım Merhaba!.
Diyet gurubunda izne ayrıldım ama bugün gayri ihtiyarı ip atladım 100+100+100+100= 400 tane . Ayağıma sıkıntısı olmadı şükür .
İnşallah günlük düzenli atlayayım diyorum bakalım :)

Hoş geldin.

dun 2000 atladım. bu sabahda kahvaltı oncesı 300 sonrası 200 atladım.ıyı gıdıyor yeşil çay ve suyla destekleyın.hafta başı şasırabılırsınız bır haftadadkı değişimşi :halay::KK55::spor::spor::spor: o zaman daha uzun yazarım:kahve:

dun 2000 atladım. bu sabahda kahvaltı oncesı 300 sonrası 200 atladım.ıyı gıdıyor yeşil çay ve suyla destekleyın.hafta başı şasırabılırsınız bır haftadadkı değişimşi :halay::KK55::spor::spor::spor: o zaman daha uzun yazarım:kahve:
Hoş geldin. Eskiden buradamiydin. Baya tecrübelisin anladığım kadarıyla. Ben şu teras kapanıp ip atlama seanslarıma ara verdim, soğuk, sıkıldım çocukların ödevi gibi bahanelerin var:KK43:

Spor salonunda ve dışarıda yürüyorum. Ilk zaman ortalama 2000 atliyorum. Şimdi yürüyüş sonrası 500 atlamaya çalışıyorum

Hoş geldin. Eskiden buradamiydin. Baya tecrübelisin anladığım kadarıyla. Ben şu teras kapanıp ip atlama seanslarıma ara verdim, soğuk, sıkıldım çocukların ödevi gibi bahanelerin var:KK43:

Spor salonunda ve dışarıda yürüyorum. Ilk zaman ortalama 2000 atliyorum. Şimdi yürüyüş sonrası 500 atlamaya çalışıyorum
kayıtlıydım ama baya ara verdım işe başlayınca nasip oldu .oncesınde ara ara atlıyodum doğum kılosu yuzunden verdım tekrar gerı aldım.simdi hedefıme ulaşmaya çalışıyorum.işe başlayınca kolay oluyor benımde kızım var 28 aylık onla beraber atlıyoruz =) oyuna cevrdık ıyıce =)onun harıcınde telıme uygulama yukledım ıpı azaltıp egzersız yapıyorum oda egzersızın agırlıgına gore.inşallah başarırız =)

Kızlar 73 barajını kırdım.

72.7ye düştüm:)

Yeni hedeeeeeef 69u görmek

Bugün Dışarıda yürüdük 1 saat kadar. Şimdilik 600 ip+100 trambolin

Hoşgeldin canım.

X