Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ne güzel topikmiş bu, akrep seni hatırladım cnm :)
Benimde en sevdiğim spor ip atlamaydı, bel fıtığımdan ötürü başka hiçbi spor yapamıyorum çünkü,, yarın bende atlıycam hihoooytt, ölçülerimi almıştım sabah yazayım hemen..
göğüs 86
bel 72
kalça 94
Kilo 57.9
Boy 168

Haftalıkmı ölçü alıyosunuz aylıkmı,,
Yalnız 3000atlayanlara helal olsun ben sanırım en fazla 500atlarım tek seferde, acaba siz tek seferdemi 3000atlıyosunuz yoksa gün içinde taksit taksitmi merak ettim. :))

Kredi kartına 3 taksit canim:))))
Bir defada en fazla 1200 atladim daha .
3000 henüz günlük rekorumuz ve şu an fark ettim ki topik rekorumuz bakalım kim 3000 ı geçecek

Hoşgeldin canım
Ölçüleri aylık alıyoruz..

3000 i tek seferde atlıyor cimbomlukiz bildiğim kadarıyla..

Ben de 1000 i tek seferde atlıyorum.. Zaten yapabildiğimizce tek seferde atlarsak daha etkili yağ yakımına..
Ben 1000 i gördüğümde nasıl ter içinde kalıyorum anlatamam.. 3000 i hiç düşünemiyorum zaten benden fazla atlayabilenlere hayranım
@MiuLego da güzel atlıyodu ama beni görünce tırtstı

Kredi kartına 3 taksit canim:))))
Bir defada en fazla 1200 atladim daha .
3000 henüz günlük rekorumuz ve şu an fark ettim ki topik rekorumuz bakalım kim 3000 ı geçecek
10 000 atlıyan da vardı canım.. Haftanın birincisi olmuştu.
Zaten ip atlamaya o arkadaş yüzüne başladım ve bu topiği açtım..
Bilmiyorum 10 000 i yapabilirmiyim.. Kimbilir

Yarım saat ve 1 saat ip atlama nasıl olabilir yaa.. Biz de ip atladığımızı sanıyomuşuz..
Maşallah sana canım. Tebrik ediyorum.

Burada sohbet yasak bildigi kadariyla ama once yag yakmk lazim diyorsunuz ya nasil,olacak birde evde en cok ka liri g aktiran spor,hangisidir . Ip atlayarak tup vucutku zayiflar yagli bolgelr mi erir . Benim vucudum halter tipi de

Yağ yakan egzersizleri yapacaksın canım
Misal
Cardio
Zumba
Oryantal
İp atlama
Ben hep bunları yaptım
Bunlardan birini yap yağların püf olsun gitsin:)
hedef56 işte getirdim canım..
Alıntılarken hatırladım, 10 000 atlıyan Sguat girls arkadaşımızdı..

Evet :) ama.biraktim sıklaştırma calisiyorum :)
Tebrikler e şu an kilon kaç? Almadın değil mi kilonu geri.
Sıkilastirma programı ne çalışıyorsun jillan mi?o çok etkili diyorlar. Arada ip atlamaları vardı onun en çok da ona sinir olduğumdan bırakmıştım yıllar yillaaaaar once:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…