Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ölçüler efsane azalmış.

Evet canım..

Nasıl?
Başladığından bu yana küçüldümü göbüş?
Evet hem bedenen hem görünür olarak belli oluyor. 44 bedene çıkmıştım. Bu ikindi 42 beden pantolonumun düğmesini kavusturabildim üstelik ilikledim :) tabi kopacak gibiydi o başka. ..İnşallah eskisi gibi rahat rahat olacak. ..40 da oluruz 38 de değil mi kizlaaaarrrr....

Oluruz inşallah..

Ben de bugün olmayan kotumu giydim.. İki gün öncesi avm de üzerime palto denedim. Baktım 40 beden.. Amaan dedim rengine bakarım nasıl duruyor diye.. Önünü iliklemesem de olur dedim.. Üşendim büyük beden aramaya..
Giydimm.. İlikledim.. Hem de rahatlıkla.. Modeli sevmedim çıkarttım
Bugün aklıma kotum geldi. Giydim oldu..
Üst bacaktan çıkmıyordu normalde

Bugün yürüyüşümde vitrinlere bakarken, dedim bekleyin beniii, incecik olup modell beğenmiceemm

Masallah. Sen de bir ivme yakaladın. 40 beden kot giyiyorsun demek.ben 44 giyiyorum yani kot bedenleri farklıydı bilemem benimki normal beden yoksa aynı kiloda ve sen 40 san kıskandım biraz
70 ten 65 e düşünce o kadar çok tunik ve pantolon almıştım ki zayiflafigimda alışveriş yapmaya yüzüm yok
Şu sıralar hevesim olan şeyler hep spor kıyafetleri. Dışarıda sürekli spor ayakkabı giyiyorum.evde ip atlarken ayrı ayakkabım var. Az daha zayıflıyim hem dışarısı için hem de eve spor kıyafetleri alma hayallerim var...tayt,bustiyer vb.en fosforlularindan
Masaah kızlar daha güzel ince günlere inşallah
ben ipsiz atliyorum atliyorum canım Seymasevde
Bugün 3000 yine benden

78kilodan başlayıp 61 olmuş birisin demek.aynen gelecekteki bennn:) nasıl oldu ne kadar surede

Bugün 600 atladim.
Gün aşırı 4-5 tane kol egzersizim var 3×8 yapıyorum. Bugün onu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…