Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Selam günaydın. ...
Proteinli kahvaltımı şimdibitirdim çay içiyorum. Ardından kahve veeee

Kaç oldun kuzu?
Bugün ip atlayamadım. Trambolin almistim İnternetten o geldi.Onu kurdum.2000 zipladim.
Sanki ip kadar etkili olmazmış gibime geliyordu ,evin sıcak ortamın kaptirmiyim kendimi gideyim balkona 1000ip atliyim dedim ama olmadı. İnşallah yarina

Merhaba kizlar. Ip atlayarak zayiflamaya calisan benim gibi birilerini bulmak cok mutlu etti beni. Gecen yil bu zamanlar evde haftanin uc veya dort gunu ortalama 1200 ip atlayarak ve ardindan yaptigim fitness hareketleriyle 2 ayda ortalama 7 kilo vermistim. 1 yil boyunca sagliksiz ve sporsuz beslenmeme ragmen 3 kilo aldim. Yasim da 33. Yani sporla verilen kilo cabuk da alinmiyor. Aman aman bir diyet de yapmamistim. Sadece ip atlayip emek sarfediyorum diye eskisine gore daha dikkatli yiyip icmeye baslamistim. Ama ara verince gevsemistim. Bu aralar yeniden basladim. Yine 10 gun kadar ara vermistim. Ama bugun kararli bi sekilde basliyorum insaallah. Sizlerin mesajlarini gormek de beni yeniden motive etti.

Her zaman bu kadar uzun yazmam insaallah merak etmeyin bi seferlik okuyuverin artik. Simdiden tesekkurler.
Bugun ilk gunum diyeyim ben o zaman. 1500 ip atladim biraz da egzersiz yaptim. Haydi bakalim pes etmeyelim. Ortalama kilom 65. Boyum 1.65. Yarin sabah tartilicam.

Hoşgeldin canım..
Başla tabi canım.. Birlikte başaralım..

Oo işk günden 1500.. Maşallah..

merhaba k.k güzel bayanları,
uzun zamandır yazılarınızı okuyordum.yazılarınız beni çok motive ediyor. uzun zamandır size katılmak istiyordum ama dün nasip oldu başlamaya :) bende size katılmak istiyorum. dün başladım yanlız yeni başladığım için 250 ip atladım.
biraz fitness hareketi yaptım. dün ölçülerimi aldım. bakalım bir sonraki ay ölçülerim değişecekmi?

kilom: 68,5
boyum: 1,78
basen: 104 cm
kalça: 103 cm
bel: 66 cm
göbek : 88 cm

Öncelikle hoşgeldin. Bu konuda tecrübeli birini burada görmek bizim için de büyük onur:)
Bugün kadar azimli olmana rağmen ortama bir kilo vermiş olman inan diyet yapmadığın için yoksa ikisi bir arada insanı u-cu-rur
10 gündür diyet yapıyorum ve 1000-2000 ip atliyorum.
10 gunde 4.3 kilo verdim.itiraf etmeliyim çok ağır bir diyet ti ama spor sayesinde kas kaybetmedim. Yediklerine dikkat etmeye devam ediyorum.

Hızlı kilo vermek istiyorsak
3 beyaza dikkat edip 3000in üzerinde ip anlamalıyız. Bunu yapanlar ayda 10-12kilo veriyor

29 ocak ölçüler
Kilo 77.6
Göbek 108
Bel 83
Kalça 115
Basen 110
Diz altı 39-39
Alt bacak 40-40

8 Şubat (10 gün sonra)
Kilo 73.3
Göbek 102
Bel 81
Kalça 112
Basen 108
Diz altı : 38.2-38.5
Alt bacak:aynı 40-40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…