1 ayda 12 kilo wouuuDiyadin.net in sayfasında çıkan ip atlama kalori ile ilgili arama sonucundaki makale nin altına ip atlayanlar 2009dan beri yorum yazmışlar. Acayip gaza geldim ya. Malumun bende başlıyorum diyip yapmayan da çok ama böyle 1 haftada diyet yapmadan veya dikkat ettim 3 kilo verdim gibi yorumlar var.
Güzel sonuçlar alanlar 500 den fazla anlamışlar
Günde 3000 atlayıp diyetle 1 ayda 12 kilo (bu bayan)ve 5000 atlayıp 2 ayda 22 kilo veren (bu da erkekti) vardı.
Birden hamlarsın ama..Bugün 800 yaptım. Baktım ki mucizevi sonuçlar 3000-5000 le oluyor benim mucizeye ihtiyacım var:)
Günaydın canım. Oooooo diyorum sana.bugun inşallah 2 parça halinde 1000 yapmak benim hedefimBen de şimdi 1000atladım
Aynısını hedefliyodum ben deGünaydın canım. Oooooo diyorum sana.bugun inşallah 2 parça halinde 1000 yapmak benim hedefim
2 parça halinde 1000 yapıyodun haniSabah 500 yaptım. Akşamı bekliyorum. ..
Dedim ya akşamı bekliyorum diye. İkindi atladim artık. Açlıktan oyalanmak için ip atlamaya karar verdimkaç kilosun kulagima soyle2 parça halinde 1000 yapıyodun hani
75,6 idim galibaDedim ya akşamı bekliyorum diye. İkindi atladim artık. Açlıktan oyalanmak için ip atlamaya karar verdimkaç kilosun kulagima soyle
Oo süpersin kuşum.. İşleri vardır. @cimbomlukiz işleri yoğun.1000 atladim yani.kimse yok mu başka atlayan
Neeeee ayyyyy inanmıyorum. Senle en son konuştuğumuzda 76ydik ve ben diyette hatta eliptik bisikletin ustundeydim:). Misafir falan derken 77yi gene geçmiştim. İyi ki detoksa başlamışım. Ben de bu sabah 75.9dum. Tabi yarın sabah daha az olacağım insallah75,6 idim galiba
Ben bir de 5 saat ara ile yiyorum menülerimi.Neeeee ayyyyy inanmıyorum. Senle en son konuştuğumuzda 76ydik ve ben diyette hatta eliptik bisikletin ustundeydim:). Misafir falan derken 77yi gene geçmiştim. İyi ki detoksa başlamışım. Ben de bu sabah 75.9dum. Tabi yarın sabah daha az olacağım insallahsanki sen manken gibi zayıf geldin gözüme :) problem bende ya.birden o kadar çok yenir mi...ben kilo alıp verdim anlayacağın bu son 1 hafta icinde
OoooKızlar selam 2.500 atladım ben
Günaydın millet.bskin bu rakamı atlayan ve az yediğine dikkat edenlerden mucize sonuçlar geliyorKızlar selam 2.500 atladım ben
Tebrikler.ben haftaya 2000 atlicam inşallah.Ver 2000atladımmm