- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dun 2.000 ağladım 70te squat ama bugün daha bi şey yapmadım
Mezun mu oldun canım.. Tebrikler..Dun 300 atladim bugun daha fazla atlamayi dusunuyorum ideal kilomu ulastim @anka_misali kaptanim sagolsun simdide sikilasmak icin ip atlayacagim diger sporlari daha azaltip
Evet mezun oldum teşekkür ederim. ama spora devam tabikiMezun mu oldun canım.. Tebrikler..
300 değil 3000Dun 3000 atladim bugun daha fazla atlamayi dusunuyorum ideal kilomu ulastim @anka_misali kaptanim sagolsun simdide sikilasmak icin ip atlayacagim diger sporlari daha azaltip
Oo maşallah harikasın canım..300 değil 3000
Evet zayıfladıkça etim gevşedi iple baya bir sertleşti etim. Kilo vèmemdede etkili oldu metabolizma hızlandı. Ben ip atlamaya devam edecegimOo maşallah harikasın canım..
Faydasını gördünmü peki?
Harikasın balımm.Evet zayıfladıkça etim gevşedi iple baya bir sertleşti etim. Kilo vèmemdede etkili oldu metabolizma hızlandı. Ben ip atlamaya devam edecegim
Akrep bakıyorum ip atlamaya devam ediyorsun.Harikasın balımm.
Ya ben de cumadan bu yana 3 gündür hep bişeyler oldu atlıyamadım. Bu yüzden çok huzursuz oldum.
Bugün inşallah 1000 atlicam ilk fırsatta.
Çok faydası var selülite canım.selülitleriniz ne durumda acaba?giitti mi?
100 le başla.kaçla başlıyorsunuz günlük, yeni başlayacağım da
Tabiki atla..Akrep bakıyorum ip atlamaya devam ediyorsun.
Ben dün 260 atladım.
Malumun bir ara eliptik e takmıştım şu bir kaç gündür cam balkon yaptırma işimiz var ben de balkonda anlayabiliyorum ip. Gideyim bugün de atlayayım değil mi.
300 atlayacaktım da 500 atlayiverdim☺Çok faydası var selülite canım.
100 le başla.
Tabiki atla..
100 100 artır canım. Bugün 300 atla.
Harikasın canım.300 atlayacaktım da 500 atlayiverdim☺
Tabiki..Önemli olan istikrar tabi...hergün 500 atlasak oooooo süper oluruz
Diyadin.net in sayfasında çıkan ip atlama kalori ile ilgili arama sonucundaki makale nin altına ip atlayanlar 2009dan beri yorum yazmışlar. Acayip gaza geldim ya. Malumun bende başlıyorum diyip yapmayan da çok ama böyle 1 haftada diyet yapmadan veya dikkat ettim 3 kilo verdim gibi yorumlar var.Tabiki..
1 haftadır ne güzel 1000 atlıyodum. 3 gündür hep bi engel hep bi engel..