Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Bu sabah kilom 75.5.seyda coskun diyeti yapıyorum. 3. Günüm. Mantar somon günüm. Kimse o başlığa uğramıyor buraya yazayım dedim :) aralarda 5 saat aç sayılırım. Dün fıstık araogunu vardı ama çoğu zaman yok

Bu sabah kilom 75.5.seyda coskun diyeti yapıyorum. 3. Günüm. Mantar somon günüm. Kimse o başlığa uğramıyor buraya yazayım dedim :) aralarda 5 saat aç sayılırım. Dün fıstık araogunu vardı ama çoğu zaman yok
Şeyda coşkuna mı takılıyosun bu ara..
75,5 çok güzel :KK9:
Kaçla başladındı?
İp atlama ile de hızlı gider kilo ve sıkılaşırsın. Özellikle göbek ve bacak bölgesi.

Bi kaç gündür kalçamdan başlayıp bacağıma inen bi ağrı vardı.

Doktorum 5 gün ip atlama yasağı verdi..

Ağrı kesicinin etkisi ile 1000 :spor:atladım.

Merhaba :) bende ip atlayanlardanım, ancak 50 lik setler halinde dinlene dinlene 300 yapabiliyorum :KK43: çok çabuk yoruluyorum ısrarcı olmak ve yüklenmek lazım sanırım... nasıl alıştınız yardımcı olun :KK43:

Merhaba :) bende ip atlayanlardanım, ancak 50 lik setler halinde dinlene dinlene 300 yapabiliyorum :KK43: çok çabuk yoruluyorum ısrarcı olmak ve yüklenmek lazım sanırım... nasıl alıştınız yardımcı olun :KK43:
Ben yeni bu hafta 300 sonra 500 sonra 1000 sonra dün da 2000 anlatabildim. Önceden senin gibi parça parça 300 en fazla 800 zipladigimi hatırlıyorum. 2-3 aydir yürüyorum. 1 aydır yokuş çıkıyorum veya eliptik bisiklet çalışıyorum. Kondisyonum da yükselmiş demek ki.ipi ilk aldığım zaman atlayamadım. Atladığın yer de önemli salonda ay halıya mi takıldı ay avizeye mi derken 2 atlayıp bir durarak ilerlemek mümkün değil. Sanırım ipi aldigimda o yüzden atlayamadim. Bir de iyi ki sayacli ip almışım. 2000 e kadar saymak çok sıkıcı :)rakama odaklanmamaya çalışıyorum. Bacaklarım ilk zamanlar 30 ziplamdan yanarken şimdi 40 da yanıyor zamanla 60-80falan olur ben de 3000e daha kolay çıkarım diye umuyorum. Tabi nefes de önemli.

Bugün sıvı alkali günümdü tabi birkaç ilave yaptım dayanamam diye iyi ki yapmışım çünkü kuaförde randevum vardı öğleye biter dediğimiz saç taa ikindiyi buldu aç kaldım öğlen öğünü gitti türk kahvesi ve 1 bayram cukukulatssiyla idare ettim. Sabah ip atlayamadan gittim saçlarım fönlü ,şimdi eşim görmeden de saçım bozulacak diye ip atlayamiyom :)Sibel Can niye kilo alıyo onu çok iyi anliyorum:)

Geçmiş olsun inşallah bel fıtığı degildir
Sabah çok güzel kalktım canım.. Kaslarlarla alakalıymış.. Kas gevşetici ve ağrı lesici çözüm oldu.
Üst bacağım acaip sertleşti.. Kolay mı şekil alıyor vücut sıkılaşıyor.

Bugün sıvı alkali günümdü tabi birkaç ilave yaptım dayanamam diye iyi ki yapmışım çünkü kuaförde randevum vardı öğleye biter dediğimiz saç taa ikindiyi buldu aç kaldım öğlen öğünü gitti türk kahvesi ve 1 bayram cukukulatssiyla idare ettim. Sabah ip atlayamadan gittim saçlarım fönlü ,şimdi eşim görmeden de saçım bozulacak diye ip atlayamiyom :)Sibel Can niye kilo alıyo onu çok iyi anliyorum:)
:KK70::KK70::KK70:

Ne zaman başladın canım.
Ben 8 Kasımda 100 le başlamıştım..
İki aydır düzenli diyet ve kendi çapımda egzersiz yapıyorum her gün olmasa da ip dahil etmeye çalıştım ama ipimi bugün aldım sayaçlı, çünkü saymakla uğraşırken konsantre olamıyorum, birde burun kanallarım dar Benim, burun nefesi alamıyorum daha çabuk yoruluyorum o yüzden. 22.00 'da yaptım 450 atlamışım ama tabi dinlene dinlene :)

X