Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Evet zayıfladıkça etim gevşedi iple baya bir sertleşti etim. Kilo vèmemdede etkili oldu metabolizma hızlandı. Ben ip atlamaya devam edecegim
Harikasın balımm.
Ya ben de cumadan bu yana 3 gündür hep bişeyler oldu atlıyamadım. Bu yüzden çok huzursuz oldum.
Bugün inşallah 1000 atlicam ilk fırsatta.

Harikasın balımm.
Ya ben de cumadan bu yana 3 gündür hep bişeyler oldu atlıyamadım. Bu yüzden çok huzursuz oldum.
Bugün inşallah 1000 atlicam ilk fırsatta.
Akrep bakıyorum ip atlamaya devam ediyorsun.
Ben dün 260 atladım.
Malumun bir ara eliptik e takmıştım şu bir kaç gündür cam balkon yaptırma işimiz var ben de balkonda anlayabiliyorum ip. Gideyim bugün de atlayayım değil mi.

selülitleriniz ne durumda acaba?giitti mi?
Çok faydası var selülite canım.
kaçla başlıyorsunuz günlük, yeni başlayacağım da
100 le başla.
Tabiki atla..
100 100 artır canım. Bugün 300 atla.

Önemli olan istikrar tabi...hergün 500 atlasak oooooo süper oluruz

Tabiki..
1 haftadır ne güzel 1000 atlıyodum. 3 gündür hep bi engel hep bi engel..
Diyadin.net in sayfasında çıkan ip atlama kalori ile ilgili arama sonucundaki makale nin altına ip atlayanlar 2009dan beri yorum yazmışlar. Acayip gaza geldim ya. Malumun bende başlıyorum diyip yapmayan da çok ama böyle 1 haftada diyet yapmadan veya dikkat ettim 3 kilo verdim gibi yorumlar var.
Güzel sonuçlar alanlar 500 den fazla anlamışlar
Günde 3000 atlayıp diyetle 1 ayda 12 kilo (bu bayan)ve 5000 atlayıp 2 ayda 22 kilo veren (bu da erkekti) vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…