Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Bugün 800 yaptım. Baktım ki mucizevi sonuçlar 3000-5000 le oluyor benim mucizeye ihtiyacım var:)

Diyadin.net in sayfasında çıkan ip atlama kalori ile ilgili arama sonucundaki makale nin altına ip atlayanlar 2009dan beri yorum yazmışlar. Acayip gaza geldim ya. Malumun bende başlıyorum diyip yapmayan da çok ama böyle 1 haftada diyet yapmadan veya dikkat ettim 3 kilo verdim gibi yorumlar var.
Güzel sonuçlar alanlar 500 den fazla anlamışlar
Günde 3000 atlayıp diyetle 1 ayda 12 kilo (bu bayan)ve 5000 atlayıp 2 ayda 22 kilo veren (bu da erkekti) vardı.
1 ayda 12 kilo wouuu
3000 ipmiii:skandal:ben daha yeni 1000 yaparken üstelik:spor:

Aaaaaa toplamda 1000 yapıyosuuun:super:
Ben de toplamda 2000 olcak sandımdı:-)
Ben ilk 1000 imi atladım.. İkincisi de akşam sonrası:spor:

75,6 idim galiba :KK48:
Neeeee ayyyyy inanmıyorum. Senle en son konuştuğumuzda 76ydik ve ben diyette hatta eliptik bisikletin ustundeydim:). Misafir falan derken 77yi gene geçmiştim. İyi ki detoksa başlamışım. Ben de bu sabah 75.9dum. Tabi yarın sabah daha az olacağım insallah:KK49:sanki sen manken gibi zayıf geldin gözüme :) problem bende ya.birden o kadar çok yenir mi...ben kilo alıp verdim anlayacağın bu son 1 hafta icinde

Neeeee ayyyyy inanmıyorum. Senle en son konuştuğumuzda 76ydik ve ben diyette hatta eliptik bisikletin ustundeydim:). Misafir falan derken 77yi gene geçmiştim. İyi ki detoksa başlamışım. Ben de bu sabah 75.9dum. Tabi yarın sabah daha az olacağım insallah:KK49:sanki sen manken gibi zayıf geldin gözüme :) problem bende ya.birden o kadar çok yenir mi...ben kilo alıp verdim anlayacağın bu son 1 hafta icinde
Ben bir de 5 saat ara ile yiyorum menülerimi.

İlahi manken gibi ha :-)

X