- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Oo harikasın canım1750 ip atladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo harikasın canım1750 ip atladim
Teşekkür ederim canimOo harikasın canım
Ha ha 2000 yaptımSenide geçmişin canım 50 sayıyla
Ben söylemeye utanıyorum sadece 500 ipHa ha 2000 yaptım
Aa okumadım sayıyorum.. Hiç utanmak olurmu. 500 de süper rakam..Ben söylemeye utanıyorum sadece 500 ip
1 kerede canım.. Yani cimbomlukiz @MiuLego ve ben bir kerede..bu sayıları bir kerede yapmıyorsunuzdur sanırım?
1 kerede canım.. Yani cimbomlukiz @MiuLego ve ben bir kerede..
Her 100 arası bi iki dakika nefes düzenleyip tekrar atlıyorum.. 20 dk yı buluyor amaa her yerimden su süzülüyo resmen
Ben 200 bir nefesleniyorum1 kerede canım.. Yani cimbomlukiz @MiuLego ve ben bir kerede..
Her 100 arası bi iki dakika nefes düzenleyip tekrar atlıyorum.. 20 dk yı buluyor amaa her yerimden su süzülüyo resmen
Canım yavaş yavaş artır.. Bence bu hafta 100 yap hergün..dün 200 taneyi zorla atladım ki spor yapan bir insanım ve onu da bi 100 atladım dinlendim bi daha 100 atladım. gerçi bende dalak büyümesi olduğu için her şeyi engelliyor.
Ben 200 ü bekleyemem tıkanırım. Malum kilom da var.. 100 iyi bence.Ben 200 bir nefesleniyorum
1300 iyi dimii 2000 mi atlıyalım..kaç atlıyoruz bugün
son karar nedir a dostlar
Zamanla alışıyor insan amaBen 200 ü bekleyemem tıkanırım. Malum kilom da var.. 100 iyi bence.
Canım yavaş yavaş artır.. Bence bu hafta 100 yap hergün..
Ben daha hiç atlamadımBen de başladım Niloyabebe
600 oldu devammm
Hu huu @MiuLego cimbomlukiz kızlaarr neredesiniz.. Biz başladık