Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Bu arada dün çorba eklenmiş alkali günümde reglin de etkisi ile 500 gram fazla çıktım. 75.3um ama herşey yolunda.
Yarın görün siz beni .ucacagim :)hele bi de 2000 ip atliyim; )

2000 muazzam yaaa :) maşallah darısı bana, işyerine getirdim bakalım burada yapabilecek miyim

Bu arada dün çorba eklenmiş alkali günümde reglin de etkisi ile 500 gram fazla çıktım. 75.3um ama herşey yolunda.
Yarın görün siz beni .ucacagim :)hele bi de 2000 ip atliyim; )
Ben de atlayamadım dün. Boğazım fena oldu.. Ağrı kesiciydi bitki çayıydı süt dü derken geç oldu zaten.

İşyerinde varmı atlama ortamı canım?.. Lavaboda ipsiz de zıplayabilirsin, yer yoksa.
Sınıfımın kapısını kitleyip egzersiz yapıyorum boş dersim olduğu zaman ama ip atlamayı denemedim :) öğleden önce boş saatimde oturup çene çaldım :)) birde reglin en yoğun günü elim kolum kalkmıyor ama bahane yer yok 65 olup 38 beden giymek istiyorsam bahane yok :)

Sınıfımın kapısını kitleyip egzersiz yapıyorum boş dersim olduğu zaman ama ip atlamayı denemedim :) öğleden önce boş saatimde oturup çene çaldım :)) birde reglin en yoğun günü elim kolum kalkmıyor ama bahane yer yok 65 olup 38 beden giymek istiyorsam bahane yok :)
Kesinlikle canım. Bahane yok..

X