Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıkço arkadaşlar yardım edebilir mi?
- Konu Sahibi novelll
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aids aids fobisi aids testi hiv virüsü kan testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Uzman yardımı alıyorum fakat bu konuda pek bi faydasını göremedim Kafamda ki ya testler öylesine yaptık demek için özensizce yapılıosa2 yıla kadar çıkabiliyor diye biliyorum.
Bunca yıldır testlerde bişey çıkmadıysa gereksiz takılmışsınız.
Araştırıp okusaydınız bilirdiniz neden bu kaygıyla yaşıyorsunuz ,bi uzman yardmı alın.
- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
Neden ozensizce yapilsin o zaman hamilelik testi icin verdigimiz kanda da hamile oldugumuz halde negatif cikardi ilac tedavisi goruyomusunuz antidepresan yani cok kaygilisiniz cunku ihtiyaciniz varUzman yardımı alıyorum fakat bu konuda pek bi faydasını göremedim Kafamda ki ya testler öylesine yaptık demek için özensizce yapılıosa
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Senin savina göre belki zaten ölmüşsúndúr de ölü olduğun için öldüğünden haberin yoktur!! Tüm testleri savsaklasalardi bile onca yıl içinde şu ana kadar gripten bile olmuş olurdun ...ama sadece boğazın yanıyor ...benim de iki gündür tek taraflı boğaz ve kulak ağrım var.Yatin sabaha geçmemiş olursa doktora gideceğim ve verdiği ilacı kullanacağım .Sadece psikiyatristten değil aynı zamanda terapi uygulayan bir psikologdan da yardım almani öneririm.Omrunu hastalık kaygıları ile boşa harcayacaksan ne kadar uzun bir ömrünün olduğunun bir anlamı yok ki!!Uzman yardımı alıyorum fakat bu konuda pek bi faydasını göremedim Kafamda ki ya testler öylesine yaptık demek için özensizce yapılıosa
Psikolağada gidiorum ama pek bi faydası olmuo sankiSenin savina göre belki zaten ölmüşsúndúr de ölü olduğun için öldüğünden haberin yoktur!! Tüm testleri savsaklasalardi bile onca yıl içinde şu ana kadar gripten bile olmuş olurdun ...ama sadece boğazın yanıyor ...benim de iki gündür tek taraflı boğaz ve kulak ağrım var.Yatin sabaha geçmemiş olursa doktora gideceğim ve verdiği ilacı kullanacağım .Sadece psikiyatristten değil aynı zamanda terapi uygulayan bir psikologdan da yardım almani öneririm.Omrunu hastalık kaygıları ile boşa harcayacaksan ne kadar uzun bir ömrünün olduğunun bir anlamı yok ki!!
Evet kullanıyorum ama bu olaylar okadar etkiledi ki sanırım o sebeple pek bi faydası olmuyorNeden ozensizce yapilsin o zaman hamilelik testi icin verdigimiz kanda da hamile oldugumuz halde negatif cikardi ilac tedavisi goruyomusunuz antidepresan yani cok kaygilisiniz cunku ihtiyaciniz var
- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
O zaman doktorunuza soyleyin ilacin dozunu artirabilir bende kaygiliyim cunku ilac aliyorum bu aralar iyiyim ama devam etseydi mutlaka doktoruma soylerdimEvet kullanıyorum ama bu olaylar okadar etkiledi ki sanırım o sebeple pek bi faydası olmuyor
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Peki ya eşiniz? O da tek eşli mi? Bence bu kadar güvenmeyinÖyle riskli bi durum yok tek eşliyim ve evliyim
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
O yönden düşünmüyorum ozaman her kadın veya erkek risk altında, ben babamı bu hastalıktan kaybettim bende de ya bende de varsa kaygısı oluştu. Sizin dediğiniz durum farklı bi boyutPeki ya eşiniz? O da tek eşli mi? Bence bu kadar güvenmeyin
Evet saçma biliyorum ama ben gibi kaygı bozukluğu olan insanlar devamlı kaygısının saçma olduğu hususunda onaylanmak isterdoktorlar fayda etmedi
psikologlar fayda etmedi
o kadar negatif testler fayda etmedi
biz mi fayda edeceğiz?
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Neden hiv olabileceginizi dusunuyorsunuz ona göre cevap vericemİyi akşamlar arkadaşlar sağlıkçı arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, ben zamanında ameliyat geçirmiştim bundan 23 sene kadar önce, bende aids fobisi oluştu o zamandan bu zamana evlilik için kan testi, iş için sağlık raporu tam teşekküllü, ve hamilelikte yapılan testler dahil test oldum. Acaba bu hastalık kaç yılda hıv den aids sürecine geçio? Bana yardım eder misiniz lütfen
- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
- 53
Aile hekimine yada hastaneye gidip test yaptırsanız kesin sonuçu öğrenirsiniz
Eşinizinde tek eşli olması gerekiyor sadece sizin tek eşli olmanız yetersiz çünkü kocasından hiv bulaşan kadın hastamız vardıÖyle riskli bi durum yok tek eşliyim ve evliyim
Babamı aids ten kaybettim ya bende de varsa korkusu varNeden hiv olabileceginizi dusunuyorsunuz ona göre cevap vericem
Evlenirken, işe girerken, hamilr iken testler yapıldı negatif ama ya testler öylesine gelişigüzel yapılıosa kaygısı başladı bu seferdeAile hekimine yada hastaneye gidip test yaptırsanız kesin sonuçu öğrenirsiniz
Eşinizinde tek eşli olması gerekiyor sadece sizin tek eşli olmanız yetersiz çünkü kocasından hiv bulaşan kadın hastamız vardı
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Babaniz siz dogmadan oncede hiv vurusu tasiyisimiydi?Babamı aids ten kaybettim ya bende de varsa korkusu var
Hayır babam ben 16 yaşımda iken hıv virüsü olmuştu. Ben şuan 39 yaşındayım ve babamı bundan 12 yıl önce kaybettik. Ama öğrenmediğimiz zaman bilmeden ya bulaşmışsa korkusu varBabaniz siz dogmadan oncede hiv vurusu tasiyisimiydi?
- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
- 53
Böyle bişey olma ihtimali çok düşük testlerim doğruluk oranları var ve belli periyodlarla makineler kontrol edilir kontrol kanları vardır bütün değerleri bellidir o kan makinelerde çalışır doğruluğu test edilirEvlenirken, işe girerken, hamilr iken testler yapıldı negatif ama ya testler öylesine gelişigüzel yapılıosa kaygısı başladı bu seferde
Başka mesajınızda gördüm babanız hıv pozitifmiş mesala babanızın kanı yere damladı yerdeki kanda hiv virüsü 1 dk içinde ölür dış ortamda virüs yaşayamaz yani direk kanla elinizle temas etseniz bile elinizde açık bir yara yoksa gene bulaşma ihtimali çok düşüktür
- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Asıl sorun AIDS değil ki bu sizde bir takıntı haline gelmiş. AIDS olmadığınızdan emin olsanız bu sefer başka bir şey çıkacak. Ben de psikiyatra ve psikoloğa gitmenizi öneririm. Günlük hayatınızı ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama takıntı çok kötü hale gelmeden tedaviye başlamanız en iyisi olur.