Sağlıkçısınız anladığım kadarı ile peki bi hıv hastası tedavi görmese kaç yıl yaşayabilirBöyle bişey olma ihtimali çok düşük testlerim doğruluk oranları var ve belli periyodlarla makineler kontrol edilir kontrol kanları vardır bütün değerleri bellidir o kan makinelerde çalışır doğruluğu test edilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıkço arkadaşlar yardım edebilir mi?
- Konu Sahibi novelll
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aids aids fobisi aids testi hiv virüsü kan testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet başka başka takıntılarımda var tedavide alıyorum ama takıntılarım bu hastalıktan sonra oluştuAsıl sorun AIDS değil ki bu sizde bir takıntı haline gelmiş. AIDS olmadığınızdan emin olsanız bu sefer başka bir şey çıkacak. Ben de psikiyatra ve psikoloğa gitmenizi öneririm. Günlük hayatınızı ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama takıntı çok kötü hale gelmeden tedaviye başlamanız en iyisi olur.
- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
- 53
Hiv + biri uzun yıllarda yaşabilir hiv bağışıklık sistemini çökertir yani dikkatli olunduğu zaman enfeksiyon riskine dikkat ederek bağışıklık sistemi desteklenerek ve tedavi olarak uzun yıllar yaşanabilir yaşayan hastalar varSağlıkçısınız anladığım kadarı ile peki bi hıv hastası tedavi görmese kaç yıl yaşayabilir
Sormak istediğim tedavi almazsa kaç yıl yaşarHiv + biri uzun yıllarda yaşabilir hiv bağışıklık sistemini çökertir yani dikkatli olunduğu zaman enfeksiyon riskine dikkat ederek bağışıklık sistemi desteklenerek ve tedavi olarak uzun yıllar yaşanabilir yaşayan hastalar var
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Hocamiz soyle anlatmisti aids yada hiv virusu tasiyan biriyle öpüsseniz onun 5 litre tukurugunu bile yutsaniz virus kapmazsiniz yani o kadar da kolay bulasan bir durum degil bir de milyonda bir ihtimal virus tasiyicisisiniz diyelim bu hastalik hemen aids dedigimiz seviyeye gelmiyor bu virus tasiyicilari icin bir ilac var artik ismini hatirlayamadigim kullananlari hayat boyu aids konumuna gelmeden normal bir hayat yasatan bunu kullanan insanlar gayet guzel yasayan yaslaninca farkli sebeplerden olebilen kisiler. Yani diyelim ki siz milyonda bir ihtimal bu virusu bir sekilde kaptiniz yine dunyanin sonu degil gayet rahat ve normal bir hayat yasarsiniz bu ilaclar sayesinde. Kaldi ki hiv dedigimiz virusu oyle ayni evin icinde yasayarak dokunarak sarilarak bulasabilen bir sey degildir yaptirdiginiz testier negatif cikmis ama anladigim kadariyla siz bu durumu takinti haline getirmissiniz bir pdikologdan yardim alirsaniz bu durumu asmaniz daha kolay olur.Hayır babam ben 16 yaşımda iken hıv virüsü olmuştu. Ben şuan 39 yaşındayım ve babamı bundan 12 yıl önce kaybettik. Ama öğrenmediğimiz zaman bilmeden ya bulaşmışsa korkusu var
Bende milyon kez araştırdım bu konuyu ama işteHocamiz soyle anlatmisti aids yada hiv virusu tasiyan biriyle öpüsseniz onun 5 litre tukurugunu bile yutsaniz virus kapmazsiniz yani o kadar da kolay bulasan bir durum degil bir de milyonda bir ihtimal virus tasiyicisisiniz diyelim bu hastalik hemen aids dedigimiz seviyeye gelmiyor bu virus tasiyicilari icin bir ilac var artik ismini hatirlayamadigim kullananlari hayat boyu aids konumuna gelmeden normal bir hayat yasatan bunu kullanan insanlar gayet guzel yasayan yaslaninca farkli sebeplerden olebilen kisiler. Yani diyelim ki siz milyonda bir ihtimal bu virusu bir sekilde kaptiniz yine dunyanin sonu degil gayet rahat ve normal bir hayat yasarsiniz bu ilaclar sayesinde. Kaldi ki hiv dedigimiz virusu oyle ayni evin icinde yasayarak dokunarak sarilarak bulasabilen bir sey degildir yaptirdiginiz testier negatif cikmis ama anladigim kadariyla siz bu durumu takinti haline getirmissiniz bir pdikologdan yardim alirsaniz bu durumu asmaniz daha kolay olur.
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Lutfen psikologa gidin hayati kendinize zindan etmeyinBende milyon kez araştırdım bu konuyu ama işte
Gidiyorum bu gitmiş halim☹Lutfen psikologa gidin hayati kendinize zindan etmeyin
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Bir girusmede aydinlanama gelmez Ben iki sene gittim yeni Yeni faydalarini goruyorumGidiyorum bu gitmiş halim☹
10 seans olmuştur bilmiyorum bu kadar zamanda az da olsa olumlu bi etkisi olmaz mıydı?Bir girusmede aydinlanama gelmez Ben iki sene gittim yeni Yeni faydalarini goruyorum
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Yavas yavas olacak insan kolay sekillenen bir varlik degil iki senedir her hafta gidiyorum ben
10 seans olmuştur bilmiyorum bu kadar zamanda az da olsa olumlu bi etkisi olmaz mıydı?
- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
Yeterli verimi alamadığınızı düşünüyorsanız uyum yakalayamamış olabilirsiniz. Psikolog değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bu konu soğuk algınlığına yakalandım ilaç aldım her seferinde daha iyi oldum sonra iyileştim gibi bir şey değil ama seansların yararlı olduğunu hissetmeniz önemli. 10 seansta da fayda görmeye başlayabilirsiniz 20 de 30 da. Kötü düşüncelere kapılmayın. Bu bir hastalık ve siz çaba gösterdiğiniz sürece elbet üstesinden geleceksiniz.10 seans olmuştur bilmiyorum bu kadar zamanda az da olsa olumlu bi etkisi olmaz mıydı?
- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
- 53
onu bilemiyorumSormak istediğim tedavi almazsa kaç yıl yaşar
Teşekkür ederim ilginizeonu bilemiyorum
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Bir kac yil ayni zamanda bagisiklik sistemi cok gucsuzlesecegi icin cok kolay olurSormak istediğim tedavi almazsa kaç yıl yaşar
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Hasta olur*Bir kac yil ayni zamanda bagisiklik sistemi cok gucsuzlesecegi icin cok kolay olur
Yani ben 23 yılda çoktan ölürmüydüm?Hasta olur*
- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
Evet bir de oyle aniden olmezdiniz zaten bagisiklik sisteminiz cok gucsuzlesecegi icin cok sik hastalanirdiniz ve olmeden once anlasilirdiYani ben 23 yılda çoktan ölürmüydüm?
- 20 Şubat 2019
- 75
- 34
- 3
- 26
- 7 Mayıs 2012
- 7.201
- 8.219
- 398
Sen negatif çıkmış daha niye ölüceksinYani ben 23 yılda çoktan ölürmüydüm?