Hayır çıkmadıOnca kan testinde hiv pozitif cikmadiniz değil mi? AIDS falan mümkün değil doğal olarak bu durumda. Hiv pozitif ciksaniz zaten ilaç tedavisi gorurdunuz AIDS e cevirmemesi için.
O zaman mümkün değil AIDS olmanız.Hayır çıkmadı
Ama bende ya testler yanlışsa ya laf olsun die yapıyorlarsaOnca kan testinde hiv pozitif cikmadiniz değil mi? AIDS falan mümkün değil doğal olarak bu durumda. Hiv pozitif ciksaniz zaten ilaç tedavisi gorurdunuz AIDS e cevirmemesi için.
Ama bende ya testler yanlışsa ya laf olsun die yapıyorlarsa
Ama bende ya testler yanlışsa ya laf olsun die yapıyorlarsa
Laf olsun diye test yapılır mı? Ayrıca HIV pozitif olsanız belirtiler de olurdu. Lenf bezlerinde şişme mesela, var mı?Ama bende ya testler yanlışsa ya laf olsun die yapıyorlarsa
Bugün boğazım çok ağrıyor yutkunurlen falan ve lenf bezlerim şişLaf olsun diye test yapılır mı? Ayrıca HIV pozitif olsanız belirtiler de olurdu. Lenf bezlerinde şişme mesela, var mı?
Yine de guvenmiyorsaniz yeniden test yaptırın.
Doğumdada HIV bulaşmış olabilir ... en son ne zaman test yaptırdınız
Doğumdan önceDoğumdada HIV bulaşmış olabilir ... en son ne zaman test yaptırdınız
Bugün boğazım çok ağrıyor yutkunurlen falan ve lenf bezlerim şiş(
Bugün boğazım çok ağrıyor yutkunurlen falan ve lenf bezlerim şiş(
Sağlıkçı mısınız kaç yılda öldürür ve bu zamana kadar 23 yıl yaşamış olur muydum??Ben 36 yıl önce ameliyat oldum. O dönemde AIDS bakılmıyordu. Benzer korkularim okul yillarimda oldu ama varsa en geç 5-10 yılda Hiv + çıkardı. Gereksiz kuruntu. İçiniz rahat olsun.
Sadece ben o ameliyattan korkuyorum benim merak ettiğim 23 yılda ölür müydüm?O belirtiler bulaştıktan birkaç hafta sonra görülebilir.
Birkaç hafta önce riskli bir şey yapmadıysanız...
Ayrıca her zaman belirti vermez.
Sağlıkçı mısınız kaç yılda öldürür ve bu zamana kadar 23 yıl yaşamış olur muydum??
Tamam belli ki siz kapsamlı bir test yaptirmadan rahat etmeyeceksiniz. Bir enfeksiyon doktoru bulun ve test yaptırın.Bugün boğazım çok ağrıyor yutkunurlen falan ve lenf bezlerim şiş(
Ohoo , ben olsam 6 ayda bir test yaptırırım ...Doğumdan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?