- Konu Sahibi armanselin
-
- #6.621
Ben foto atayim sen fark var mi bakEki Görüntüle 1623153 Eki Görüntüle 1623154 Eki Görüntüle 1623153 Eki Görüntüle 1623154
Vucudumda belimde ve gogus kisminda cok belli oldu kalca da cok belli desem yalan soylemis olurum
Estagfrullah tesekkur ederim istemek gerekiyo isteyen herkes yapar kolay bi diyet bu
Slm arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum yeni gordum listeyi cok hosuma gitti yarin hemen basliyorum insallah hepimize bol eksili gunler olsun
Selam kızlar bende dün liste 1 e başladım umarım işe yarar
kaç kilosun canım hoş geldin
diyet listeleri gerçekten yapılabilir görünüyor ama çalışanlar için pek uygun değil sanki :/ ben de iki gündür yediklerime dikkat ediyorum ama listeler kadar etkili olmuyor ben dehafta sonu alışverişimi yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum. tabii o güne kadar sizi izliyor olacağım arkadaşlar listeye başlayıp devamını getirebilen kaç kişi var yada herkes ortalama ne kadar kilo veriyor söyleyebilir misiniz?
bu arada boyum 166 kilom 75
Canim sen sanirim zayifsin ve caresizligi bilmiyorsun kilo verememe konusunda insan herseyden bi umit diye deniyor diyetler artik zarar var yok. Yeterki zayif olalimi dusunuyoruzArkadaşlarım kilo vermek istemeniz ve bu kadar istekli olmanız çok güzel fakat sağlıklı bir şekilde kilo vermek çok önemli. Herkesin diyet listesi kişiye özeldir ve kalori gereksinimi hesaplanarak bulunur. Aynı zaman da kan tahlil sonuçlarınız da yiyeceğiniz yemek listenizi etkilemektedir. Kulaktan dolma yapılan popüler diyetlerle hızlı bir şekilde kilo kaybınız olsa bile bu kiloları hızlı bir şekilde tekrar almanız kaçınılmazdır. Birinci olarak diyetisyenden yardım almanız gerekmektedir ve ideal kilonuza ulaştıktan sonra kilo koruma programını uygulamanız gerekmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?