Safiye nin erkek versiyonu

Kendi yapmasında da sıkıntı yok yapar ama o ev istediği hale gelene kadar asık suratlı söylene söylene yapar Buda artık çok sıkmaya başladı zaten geç geliyor bari evde kaldığı gün evle uğraşmayalım bi de ben de aksi gibi titiz kadınlardan değilim kahvaltıdan sonra toplamak istiyorum ya da o an o gün toplamak istemiyorum ama yok surat 5 karış

Sizin temizlik düzen anlayışınız nasıl.

Beni yanlış anlamayın eşiniz kötü baba iyi baba diyemem, bunu siz daha iyi bilirsiniz. Fakat bizim babaya bakış açımızda çok farklı. Yani bi hasta olduğunda ve ya bir yeri kanadığında (siz demişsiniz) elbet gelecek. Biz hep eski babalarla kıyaslıyoruz. Bir de düşünsenize bu çocuklar büyüyecek. Onlara da size yaptığını yapacak mı? Ki aile bir bütündür. Size çocukların yanında davranışı ve bu baskısı bile onları o kadar etkiler ki. Sizi de mutsuz ediyor ayrıca bu da sizin çocuklara davranışınızı etkiler. Sürekli evi toplu tutma hali vs. Üstelik bir bebekle!
Bu yüzden eşinizi terapiye ikna etmek zorundasınız. Bu temizlik titizlik falan değil, hastalık.

Ya tedavi olursun ya da artık bu evlilik biter diyeceksiniz başka çare yok. Tedavi olmadan siz düzeltemezsiniz onu.

Hiç genelleme yapmayın başak burcu bir kocam var dağınıklığın kitabını yazar

Ahahah temizlik yaptığımda fotoğraf atıyorum bak yapıyorum kanıtlı yapmıyor değilim bebeğim var bu kadar geliyor elimden diye,silme işlerini çok güzel yapar iz falan kalmaz hiç
Daha ne istiosun o zaman ya sen

anneleri mutsuz ola ola yaşayacak o evde
çocuklarda babaları başında diye mutlu olacak öyle mi? mutsuz anne varken evde
siz öyle zannedin der susarım

anneleri mutsuz ola ola yaşayacak o evde
çocuklarda babaları başında diye mutlu olacak öyle mi? mutsuz anne varken evde
siz öyle zannedin der susarım
Sürekli bir mutsuzluktan bahsetmiyorum bu şekil bi sorunumuz var diyorum bakıyorum aşabilecek miyiz aşamayacak mıyız ha diyince boşanılır mı ya o zaman evli kimse kalmaz ben aile birliğinin bu kadar kolay bozulmasına karşıyım bu benim bakış açım aile toplumun temelidir en ufak sarsıntıda yıkılırsa toplum yıkılır zedelenir

Kadir ezildi varya o canlandı gözümde. Annesi bir ara diğer oğluyla başka eve çıkmayı düşünmüş çocuğun psikolojisi bozulacak diye. Ne demek istediğini şimdi anladim

Benim eski eşimde temizlik hastasiydi.elinde sari bez dolaşıp durursu.ben evde diken üstünde.8 yıl evli kaldım çocuk yapamadım bu yüzden ha bide cinsellikte yoktu bizde.ayrildim 6 yıl oldu kendi evim kendi düzenim. Çay içtiğim bardagi yarım saat sonra kaldirsam kızacak kimse yok ha iyimiyı iyiydi.cekemedim ben

2 çocuk biri 5 aylık çalışıyorsunuz ve bir de aman ev temiz kalsın diye uğraşıyorsunuz.Pesss artık.Madem ekonomik özgürlüğünüz var ya kocanızı terapi için ikna edeceksiniz" gitmiyorsan ben de seninle bu şekilde yaşamak istemiyorum, yoruldum" diyerek blöf/rest çekeceksiniz.Ya da paranızla yardımcı tutacaksınız " para ancak ev temizliğine gidiyor" diyerek evin diğer harcamalarına katılım yapmayarak ikna edeceksiniz.

Kesinlikle öyle değil 6 yıldır tartışmalarımızın konusu bu susan pusan dediklerini okeyleyen biri değilim işte yine bi tartışma sonucu buraya yazdım
Adamı alıştırmışsınız ama balık baştan kokar.Temizlik fotografını atmak nedir yani?

Terapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)
Bu temizliği kendi yapacaksa herkesin arayıp bulamadığı özellik sayılabilir ama
Temizliğe sizi de katıyorsa siz bundan niye mutlu olacakmışsınız ki

Tabi başka sebeplerde olunca ee bi de çocuk olmayınca daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…