Kendi yapmasında da sıkıntı yok yapar ama o ev istediği hale gelene kadar asık suratlı söylene söylene yapar Buda artık çok sıkmaya başladı zaten geç geliyor bari evde kaldığı gün evle uğraşmayalım bi de ben de aksi gibi titiz kadınlardan değilim kahvaltıdan sonra toplamak istiyorum ya da o an o gün toplamak istemiyorum ama yok surat 5 karışBen de bunu düşündüm bir an. Yıllarca diken üstünde aman adamın suratı asılır mı, ay sıkıntı çıkarır mı diye nasıl yaşanır ki.
Benim eşim de temiz, titiz, düzenli bir adamdır. Ben ona göre pasaklı ve dağınığım. Ama rahatsız olduğu bişey varsa kendi yapar, ya da bana şunu yap bunu yap demez. Bu sebeplerden surat asmaz (çünkü hasta değil) asamaz (ben izin vermem).
Kesinlikle öyle değil 6 yıldır tartışmalarımızın konusu bu susan pusan dediklerini okeyleyen biri değilim işte yine bi tartışma sonucu buraya yazdımBu “aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey” modu bence.
ben safiyedende beterimyani bu durum çok kötü bişey değil temiz titiz olması ama surat asıklığı kötü oluruna gitseniz biraz belki düzelmezmiki
Beni yanlış anlamayın eşiniz kötü baba iyi baba diyemem, bunu siz daha iyi bilirsiniz. Fakat bizim babaya bakış açımızda çok farklı. Yani bi hasta olduğunda ve ya bir yeri kanadığında (siz demişsiniz) elbet gelecek. Biz hep eski babalarla kıyaslıyoruz. Bir de düşünsenize bu çocuklar büyüyecek. Onlara da size yaptığını yapacak mı? Ki aile bir bütündür. Size çocukların yanında davranışı ve bu baskısı bile onları o kadar etkiler ki. Sizi de mutsuz ediyor ayrıca bu da sizin çocuklara davranışınızı etkiler. Sürekli evi toplu tutma hali vs. Üstelik bir bebekle!Herkes buna takılmış açıklamamı yaptım ya 6 yıldır sürekli geç gelmiyor geç gelsede ben analiz yapamayacak mıyım kötü baba olsaydı bi de onun İçin konu açardımbabalık kısmında sıkıntı yok
Hiç genelleme yapmayın başak burcu bir kocam var dağınıklığın kitabını yazarbaşak burcu genelde öyle. yazısı çirkin dağınık başak burçlu öğrenci görmedim . kalem kutusu nu yeri bellidir. her şeyine ayı dosya. 2 kalem kutusu vbbb okb li olurlar belki ilerde. her tenefüs maske değiştiryor
Daha ne istiosun o zaman ya senAhahah temizlik yaptığımda fotoğraf atıyorum bak yapıyorum kanıtlı yapmıyor değilim bebeğim var bu kadar geliyor elimden diye,silme işlerini çok güzel yapar iz falan kalmaz hiç
anneleri mutsuz ola ola yaşayacak o evdeÇocukların arkasına niye sığınayım ya ayrıca 2.sürpriz oldu tam tersine çocuk doğurduysam babaları da babalık sorumluluğunu yapıyorsa onları bu sevgiden mahrum bırakmak istemiyorum kendi huzurum İçin,çocuklarımın mutluluğu daha önemli,çalışıyorum boşanmaktan bi korkum yok yani
Sürekli bir mutsuzluktan bahsetmiyorum bu şekil bi sorunumuz var diyorum bakıyorum aşabilecek miyiz aşamayacak mıyız ha diyince boşanılır mı ya o zaman evli kimse kalmaz ben aile birliğinin bu kadar kolay bozulmasına karşıyım bu benim bakış açım aile toplumun temelidir en ufak sarsıntıda yıkılırsa toplum yıkılır zedeleniranneleri mutsuz ola ola yaşayacak o evde
çocuklarda babaları başında diye mutlu olacak öyle mi? mutsuz anne varken evde
siz öyle zannedin der susarım
Benim eski eşimde temizlik hastasiydi.elinde sari bez dolaşıp durursu.ben evde diken üstünde.8 yıl evli kaldım çocuk yapamadım bu yüzden ha bide cinsellikte yoktu bizde.ayrildim 6 yıl oldu kendi evim kendi düzenim. Çay içtiğim bardagi yarım saat sonra kaldirsam kızacak kimse yok ha iyimiyı iyiydi.cekemedim benSlm kızlar,Kocam Safiye’nin erkek versiyonu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve onca yıla rağmen bi düzelme yok,6 yıllık evliyiz.Konuşuyoruz kabul ediyor haklısın törpüleyeceğim diyor ama ertesi gün aynı bu sefer bana hak verdiği için de pişman oluyor,evde kaldığı gün sabah ilk iş temizlik yapıyoruz ben kahvaltıdan sonra yapmak istiyorum diyorum sonrasında tartışıyoruz,evde kaldığı günler mutsuz hep asık suratlı güzelce anlattım en tahammül edemediğim şey suratsızlık diye,istediğim gibi olmayınca böyle oluyorum diyor.2 çocuğum var biri 5 aylık o gelene kadar çocukları uyutup evi toplamış oluyorum ama bu ona yetmiyor yıllardır aşamadığımız bi sorun,ne önerirsiniz?
2 çocuk biri 5 aylık çalışıyorsunuz ve bir de aman ev temiz kalsın diye uğraşıyorsunuz.Pesss artık.Madem ekonomik özgürlüğünüz var ya kocanızı terapi için ikna edeceksiniz" gitmiyorsan ben de seninle bu şekilde yaşamak istemiyorum, yoruldum" diyerek blöf/rest çekeceksiniz.Ya da paranızla yardımcı tutacaksınız " para ancak ev temizliğine gidiyor" diyerek evin diğer harcamalarına katılım yapmayarak ikna edeceksiniz.Slm kızlar,Kocam Safiye’nin erkek versiyonu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve onca yıla rağmen bi düzelme yok,6 yıllık evliyiz.Konuşuyoruz kabul ediyor haklısın törpüleyeceğim diyor ama ertesi gün aynı bu sefer bana hak verdiği için de pişman oluyor,evde kaldığı gün sabah ilk iş temizlik yapıyoruz ben kahvaltıdan sonra yapmak istiyorum diyorum sonrasında tartışıyoruz,evde kaldığı günler mutsuz hep asık suratlı güzelce anlattım en tahammül edemediğim şey suratsızlık diye,istediğim gibi olmayınca böyle oluyorum diyor.2 çocuğum var biri 5 aylık o gelene kadar çocukları uyutup evi toplamış oluyorum ama bu ona yetmiyor yıllardır aşamadığımız bi sorun,ne önerirsiniz?
Adamı alıştırmışsınız ama balık baştan kokar.Temizlik fotografını atmak nedir yani?Kesinlikle öyle değil 6 yıldır tartışmalarımızın konusu bu susan pusan dediklerini okeyleyen biri değilim işte yine bi tartışma sonucu buraya yazdım
Benim de aklıma ilk gelen “elının körune giderim Safiye”deki Safiye geldiSafiye kim
Bu temizliği kendi yapacaksa herkesin arayıp bulamadığı özellik sayılabilir amaTerapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)
Tabi başka sebeplerde olunca ee bi de çocuk olmayınca daha kolay oluyorBenim eski eşimde temizlik hastasiydi.elinde sari bez dolaşıp durursu.ben evde diken üstünde.8 yıl evli kaldım çocuk yapamadım bu yüzden ha bide cinsellikte yoktu bizde.ayrildim 6 yıl oldu kendi evim kendi düzenim. Çay içtiğim bardagi yarım saat sonra kaldirsam kızacak kimse yok ha iyimiyı iyiydi.cekemedim ben