Klor kokan bir elamanmışHay ağzınıza sağlık kim bu safiye herkes tanıyor ben hariç derken yalnız olmadığımı gördüm
Aynı evde yaşamadığım İçin bilmiyordum bu denli olduğunu hiç bahsetmemişti sadece temizimdir dağınıklık sevmem dedi bende iyi dedim işin bu boyutlarda olduğunu evlenince anladımDiziyi izlemese iyi olur bence..
Bazirlari boyle oluyor,asirir titiz,surekli pimpirikli..
Hep tavirlari bu yonlu mu yoksa sonradan mi oldu ?
Hep bu sekildeyse zaten bilerek evlenmissiniz.
E birakin o yapsin, ici rahat eder belki.
Çocukları yapmadan önce obsesif olduğunu biliyordunuz değil mi? Bile isteye çocuk yaptınız bu adamdan, boşanmak gibi bir düşünceniz yok zaten çocukların arkasına sığınmayın.Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değil
Çocukların arkasına niye sığınayım ya ayrıca 2.sürpriz oldu tam tersine çocuk doğurduysam babaları da babalık sorumluluğunu yapıyorsa onları bu sevgiden mahrum bırakmak istemiyorum kendi huzurum İçin,çocuklarımın mutluluğu daha önemli,çalışıyorum boşanmaktan bi korkum yok yaniÇocukları yapmadan önce obsesif olduğunu biliyordunuz değil mi? Bile isteye çocuk yaptınız bu adamdan, boşanmak gibi bir düşünceniz yok zaten çocukların arkasına sığınmayın.
Ya ayak uyduracaksınız ya da kavga gürültü devam edeceksiniz evliliğinize. Başka yol yok.
Çözüm yok o zaman. Deveyi gütmeye devam edeceksiniz. Ortaliktan kirli çorap, ıslak bornoz toplamaktan iyidir.Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değil
Boşanın demiyorum hem bana ne hem de kimseye boşan demek bana düşmez. Ancak çocukların obsesif/gergin baba ve mutsuz/gergin anneyle ne kadar sağlıklı ve mutlu büyürler orası tartışılır.Çocukların arkasına niye sığınayım ya ayrıca 2.sürpriz oldu tam tersine çocuk doğurduysam babaları da babalık sorumluluğunu yapıyorsa onları bu sevgiden mahrum bırakmak istemiyorum kendi huzurum İçin,çocuklarımın mutluluğu daha önemli,çalışıyorum boşanmaktan bi korkum yok yani
hangi burç, sizi özgür bırakmalı orası kötü olmuş . bu konuyu konuşun herkes kafasına göre takılsınEmin olun hiç güzel bi şey değil başta bende öyle sanıyordum ama her şeye burnunu sokuyor istediğimde iş yapma istemediğimde yapmama gibi lüksüm olmuyor hep bi şeylere kulp buluyor kısacası iğrenç bi hayat
Eve yardımcı kadın gelsin. Bu kadar düşkünse temizliğe kesenin ağzını açacak artıkSlm kızlar,Kocam Safiye’nin erkek versiyonu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve onca yıla rağmen bi düzelme yok,6 yıllık evliyiz.Konuşuyoruz kabul ediyor haklısın törpüleyeceğim diyor ama ertesi gün aynı bu sefer bana hak verdiği için de pişman oluyor,evde kaldığı gün sabah ilk iş temizlik yapıyoruz ben kahvaltıdan sonra yapmak istiyorum diyorum sonrasında tartışıyoruz,evde kaldığı günler mutsuz hep asık suratlı güzelce anlattım en tahammül edemediğim şey suratsızlık diye,istediğim gibi olmayınca böyle oluyorum diyor.2 çocuğum var biri 5 aylık o gelene kadar çocukları uyutup evi toplamış oluyorum ama bu ona yetmiyor yıllardır aşamadığımız bi sorun,ne önerirsiniz?
Ay siz de yani... burçla ne alakasi var? Okb gibi bir hastalığı var iste.hangi burç, sizi özgür bırakmalı orası kötü olmuş . bu konuyu konuşun herkes kafasına göre takılsın
Tabi Safiye gibi değil burda biraz mübalağa yapmış olabilirim :)ama Türk erkeklerine göre çok çok fazla rahatsız edici boyutta,büyük oğlumda oyuncakları toplardı konuştum hallettim şu an oyuncaklara karışmıyor,çocuklar İçin sıkıyor dişini yani:)Safiye'ye tahammül edemiyorum.
Ben de titiz, düzenli bir insanım ama bu hastalık.
Eşiniz de böyle dayanılmaz mı, evinize giren çıkanlara karşı nasıl? Çocuklarınız küçükmüş, haliyle muhakkak dağılıyor, her gün temiz kalmıyordur ev.
Adam eve gelmeden misafir gelecekmiş gibi temizlik yapmak sizi yormuyor mu, 5 aylık bebecik varmış.
Çekilir dert değil.
Terapi görsün.
Safiyenin gözünün içine baktık psikoloğa gitsin diye. Gitmeyince diziyi bıraktık falan
Destek almayı kabul etmekten başka çare yok.
Hayatı zorluyordur ama yine de şimdilik boşanmayı düşünmeyin durun bakalım.
Ha bir de siz Safiyenin ailesi gibi olmayın. Onun kurallarına uymayın. Üstüne gidin. Pislikten ölünmüyor bunu görsün. Bu da tedavi yöntemi bence
başak burcu genelde öyle. yazısı çirkin dağınık başak burçlu öğrenci görmedim . kalem kutusu nu yeri bellidir. her şeyine ayı dosya. 2 kalem kutusu vbbb okb li olurlar belki ilerde. her tenefüs maske değiştiryorAy siz de yani... burçla ne alakasi var? Okb gibi bir hastalığı var iste.
6 yıllık evliliğimde bunu analiz edebilecek zamanım da kabiliyetimde oldu çok şükür.Çocukları eşiniz gelmeden uyutuyorsunuz ama eşiniz çok iyi bir babaymış. İyi
bir baba olmaya ne ara fırsat buluyor. Anladığım kadarıyla çocukları görmüyor bile.
Hatırlamıyorum böyle bi konu hayır misafir konusunda sıkıntı çıkarmazBen sizin eski konunuzu hatırlıyorum. Esiniz eve misafir bile kabul etmiyordu. Yillardir kendi ailenizi bile rahat rahat ağırlayamamistiniz. O günden bugün degisen merhaba tek şey çocuk sayınız olmuş.
Safiye onu da istemiyordu amaEve yardımcı kadın gelsin. Bu kadar düşkünse temizliğe kesenin ağzını açacak artık
Valla kardeşim de Başak burcu, odasınıbaşak burcu genelde öyle. yazısı çirkin dağınık başak burçlu öğrenci görmedim . kalem kutusu nu yeri bellidir. her şeyine ayı dosya. 2 kalem kutusu vbbb okb li olurlar belki ilerde. her tenefüs maske değiştiryor
Yorumunuzla astrolojiye doydum cok şükür.başak burcu genelde öyle. yazısı çirkin dağınık başak burçlu öğrenci görmedim . kalem kutusu nu yeri bellidir. her şeyine ayı dosya. 2 kalem kutusu vbbb okb li olurlar belki ilerde. her tenefüs maske değiştiryor