Safiye nin erkek versiyonu

Diziyi izlemese iyi olur bence..
Bazirlari boyle oluyor,asirir titiz,surekli pimpirikli..
Hep tavirlari bu yonlu mu yoksa sonradan mi oldu ?
Hep bu sekildeyse zaten bilerek evlenmissiniz.
E birakin o yapsin, ici rahat eder belki.
Aynı evde yaşamadığım İçin bilmiyordum bu denli olduğunu hiç bahsetmemişti sadece temizimdir dağınıklık sevmem dedi bende iyi dedim işin bu boyutlarda olduğunu evlenince anladım

Çocukları yapmadan önce obsesif olduğunu biliyordunuz değil mi? Bile isteye çocuk yaptınız bu adamdan, boşanmak gibi bir düşünceniz yok zaten çocukların arkasına sığınmayın.

Ya ayak uyduracaksınız ya da kavga gürültü devam edeceksiniz evliliğinize. Başka yol yok.

Çocukların arkasına niye sığınayım ya ayrıca 2.sürpriz oldu tam tersine çocuk doğurduysam babaları da babalık sorumluluğunu yapıyorsa onları bu sevgiden mahrum bırakmak istemiyorum kendi huzurum İçin,çocuklarımın mutluluğu daha önemli,çalışıyorum boşanmaktan bi korkum yok yani

Safiye'ye tahammül edemiyorum.
Ben de titiz, düzenli bir insanım ama bu hastalık.
Eşiniz de böyle dayanılmaz mı, evinize giren çıkanlara karşı nasıl? Çocuklarınız küçükmüş, haliyle muhakkak dağılıyor, her gün temiz kalmıyordur ev.
Adam eve gelmeden misafir gelecekmiş gibi temizlik yapmak sizi yormuyor mu, 5 aylık bebecik varmış.
Çekilir dert değil.
Terapi görsün.
Safiyenin gözünün içine baktık psikoloğa gitsin diye. Gitmeyince diziyi bıraktık falan
Destek almayı kabul etmekten başka çare yok.
Hayatı zorluyordur ama yine de şimdilik boşanmayı düşünmeyin durun bakalım.
Ha bir de siz Safiyenin ailesi gibi olmayın. Onun kurallarına uymayın. Üstüne gidin. Pislikten ölünmüyor bunu görsün. Bu da tedavi yöntemi bence

Çözüm yok o zaman. Deveyi gütmeye devam edeceksiniz. Ortaliktan kirli çorap, ıslak bornoz toplamaktan iyidir.

Boşanın demiyorum hem bana ne hem de kimseye boşan demek bana düşmez. Ancak çocukların obsesif/gergin baba ve mutsuz/gergin anneyle ne kadar sağlıklı ve mutlu büyürler orası tartışılır.

hangi burç, sizi özgür bırakmalı orası kötü olmuş . bu konuyu konuşun herkes kafasına göre takılsın

Eve yardımcı kadın gelsin. Bu kadar düşkünse temizliğe kesenin ağzını açacak artık

Tabi Safiye gibi değil burda biraz mübalağa yapmış olabilirim :)ama Türk erkeklerine göre çok çok fazla rahatsız edici boyutta,büyük oğlumda oyuncakları toplardı konuştum hallettim şu an oyuncaklara karışmıyor,çocuklar İçin sıkıyor dişini yani:)

Çocukları eşiniz gelmeden uyutuyorsunuz ama eşiniz çok iyi bir babaymış. İyi
bir baba olmaya ne ara fırsat buluyor. Anladığım kadarıyla çocukları görmüyor bile.
6 yıllık evliliğimde bunu analiz edebilecek zamanım da kabiliyetimde oldu çok şükür.

Ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum. Esiniz eve misafir bile kabul etmiyordu. Yillardir kendi ailenizi bile rahat rahat ağırlayamamistiniz. O günden bugün degisen merhaba tek şey çocuk sayınız olmuş.
Hatırlamıyorum böyle bi konu hayır misafir konusunda sıkıntı çıkarmaz

Yorumunuzla astrolojiye doydum cok şükür.

Ailesi oyle yetistirmis, ben öğrenciyken kuş ya da domuz gribi vardi. Oturdugum sırayı her sabah sabunlu suyla siler, yanimda Sıvı sabun taşırdım, her seyim de duzenliydi. Ne basak burcuyum ne okb hastasi.

Garip garip genellemelerin konuya ne faydasi var bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…