Safiye nin erkek versiyonu

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
2.817
6.125
Slm kızlar,Kocam Safiye’nin erkek versiyonu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve onca yıla rağmen bi düzelme yok,6 yıllık evliyiz.Konuşuyoruz kabul ediyor haklısın törpüleyeceğim diyor ama ertesi gün aynı bu sefer bana hak verdiği için de pişman oluyor,evde kaldığı gün sabah ilk iş temizlik yapıyoruz ben kahvaltıdan sonra yapmak istiyorum diyorum sonrasında tartışıyoruz,evde kaldığı günler mutsuz hep asık suratlı güzelce anlattım en tahammül edemediğim şey suratsızlık diye,istediğim gibi olmayınca böyle oluyorum diyor.2 çocuğum var biri 5 aylık o gelene kadar çocukları uyutup evi toplamış oluyorum ama bu ona yetmiyor yıllardır aşamadığımız bi sorun,ne önerirsiniz?

Peki bunun konuşmayla düzeleceğini size kim söyledi?
Terapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)

Terapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)
Yo valla ben hiç öylesini aramıyorum eşimin de temizlik ve düzen takıntısı vardır. Ama bu kadar fazla olsaydı dayanamayabilirdim. Sürekli temizlik temizlik hayattan bıkar insan.

Kabul etmiyorsa ve sizde mutsuzsanız boşanacaksınız.
Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değil

eee o yapsın temizlik siz kahvaltı yapın . keşke benim kocişte yapsa

Masumlar apartmanı dizisinde temizlik takıntısı olan başrol :)
Bende araştırıyordum
Temizlik güzel şey
Heleki bir erkekte şanslı bile sayılırsınız duş almaya diş fırçalamaya üşenen ülkem
Barzolarına kıyasla

O zaman çocuklarınızı gergin bir ortamda büyütmek istemiyorsanız eşinizin istediği gibi evinizi temizleyecek siniz.

Diziyi izlemese iyi olur bence..
Bazirlari boyle oluyor,asirir titiz,surekli pimpirikli..
Hep tavirlari bu yonlu mu yoksa sonradan mi oldu ?
Hep bu sekildeyse zaten bilerek evlenmissiniz.
E birakin o yapsin, ici rahat eder belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…