Terapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)Peki bunun konuşmayla düzeleceğini size kim söyledi?
Kabul etmiyorsa ve sizde mutsuzsanız boşanacaksınız.Terapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)
Yo valla ben hiç öylesini aramıyorumTerapi falan kabul etmiyor onu belirtmeyi unutmuşum,doğru olanın kendi tavrı olduğunu düşünüyor temiz titizlik isteyen bi insanım herkesin arayıp da bulamadığı diye ekliyor :)
Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değilKabul etmiyorsa ve sizde mutsuzsanız boşanacaksınız.
Masumlar apartmanı dizisinde temizlik takıntısı olan başrol :)Safiye kim
Hay ağzınıza sağlık kim bu safiye herkes tanıyor ben hariç derken yalnız olmadığımı gördümSafiye kim
eee o yapsın temizlik siz kahvaltı yapın . keşke benim kocişte yapsaSlm kızlar,Kocam Safiye’nin erkek versiyonu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve onca yıla rağmen bi düzelme yok,6 yıllık evliyiz.Konuşuyoruz kabul ediyor haklısın törpüleyeceğim diyor ama ertesi gün aynı bu sefer bana hak verdiği için de pişman oluyor,evde kaldığı gün sabah ilk iş temizlik yapıyoruz ben kahvaltıdan sonra yapmak istiyorum diyorum sonrasında tartışıyoruz,evde kaldığı günler mutsuz hep asık suratlı güzelce anlattım en tahammül edemediğim şey suratsızlık diye,istediğim gibi olmayınca böyle oluyorum diyor.2 çocuğum var biri 5 aylık o gelene kadar çocukları uyutup evi toplamış oluyorum ama bu ona yetmiyor yıllardır aşamadığımız bi sorun,ne önerirsiniz?
Bende araştırıyordumMasumlar apartmanı dizisinde temizlik takıntısı olan başrol :)
Emin olun hiç güzel bi şey değil başta bende öyle sanıyordum ama her şeye burnunu sokuyor istediğimde iş yapma istemediğimde yapmama gibi lüksüm olmuyor hep bi şeylere kulp buluyor kısacası iğrenç bi hayateee o yapsın temizlik siz kahvaltı yapın . keşke benim kocişte yapsa
O zaman çocuklarınızı gergin bir ortamda büyütmek istemiyorsanız eşinizin istediği gibi evinizi temizleyecek siniz.Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değil