- 10 Mayıs 2014
- 3.403
- 7.004
Zaman ve kabiliyet var ama analiz için elde veri yok.6 yıllık evliliğimde bunu analiz edebilecek zamanım da kabiliyetimde oldu çok şükür.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Nasıl iyi bir baba kendisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman ve kabiliyet var ama analiz için elde veri yok.6 yıllık evliliğimde bunu analiz edebilecek zamanım da kabiliyetimde oldu çok şükür.
Baskasiyla mi karıştırdım? Konuyu net hatirlasam paylasirdim. Onda da boyle bir koca vardi.Hatırlamıyorum böyle bi konu hayır misafir konusunda sıkıntı çıkarmaz
Geç gelip yorgun olmasına rağmen bebeğim ağladığında kalkar sallar uyutur,büyüğü okulda ne yedi ne yemedi her gün sorar sürekli görüntülü arar çocukları görmek ister,evde olduğunda kahvaltısını yemeğini yedirir meyvesini verir,oyun oynar,ağlamasına asla kıyamaz sürekli nasıl olduğunu ne istediğini sorar sık sık çok sevdiğini söyler çocuğa,evde kaldığı gün çocuklarıyla vakit geçirir gidip arkadaşlarımla takılayım yoktur.kendine bi şey çok zor alır bi aldığında da mahçup olur çocuğa da size de alsak mı der bizim var derim,çocuğa 2.yi alalım der yani hissederim kendime alacağıma çocuğuna bi tane daha alsaydım duygusuna kapılır.vbZaman ve kabiliyet var ama analiz için elde veri yok.
Oğlumun göbeği düştüğünde hafif kanama var ben bi sağlık ocağına götüreceğim dediğimde işi bırakıp gelmişti mesela belediye otobüsüyle bi de git gel 2 saat sürecek ben çağırtmamıştım basit bi şeydi yakındaki ASm ye götürecektim sadece arayıp söyledim bi baktım arkamdan gelmiş o da merak edipZaman ve kabiliyet var ama analiz için elde veri yok.
O zaman bi sekil orta yol bulunacak. O doktora gidip biraz az titizlensin sen de biraz fazla temizlik yap. Sana tavsiyem bekle bekle onun gelmesine yakın başla :) Çünkü okb yse eger ne kadar yaparsan yap seni is ustunde gormedikce yapmadin varsayiyodur. Gostermelik yap. Ne kendini yor ekstra ne onu konustur. Bu kadar cok karışan adamin temizlikten anladigini da pek sanmiorum ben ama.Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değil
Buda bi çözüm ama 2 çocuğum var ve babalarına çok düşkün daha bugün oğlum yaptığım kek için hepsini yemeyelim babama da kalsın dedi:) ve çok iyi bir baba gerçekten bu sebepten babalarından ayrı büyümelerine gönlüm razı değil
İyileşmenin en temel prensibi kişinin hasta olduğunu (yardıma ihtiyacı olduğunu) kabul etmesidir. Kendini düzeltmek istemeyeni zorla terapiye götürseniz de onlarca tablet ilaç yuttursanız da hiçbir şey elde edemezsiniz. kocanız obsesif kompulsif bozukluk (OKB) davranışları sergiliyor muhtemelen. Bir şekilde kendini normal görüyor. Yapılacak şey ikna ile Psikiyatrist/Psikolog ile görüştürmek. Belki onlar düzelmesi gerektiğine ikna edebilirler ve yardımcı olabilirler.Slm kızlar,Kocam Safiye’nin erkek versiyonu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve onca yıla rağmen bi düzelme yok,6 yıllık evliyiz.Konuşuyoruz kabul ediyor haklısın törpüleyeceğim diyor ama ertesi gün aynı bu sefer bana hak verdiği için de pişman oluyor,evde kaldığı gün sabah ilk iş temizlik yapıyoruz ben kahvaltıdan sonra yapmak istiyorum diyorum sonrasında tartışıyoruz,evde kaldığı günler mutsuz hep asık suratlı güzelce anlattım en tahammül edemediğim şey suratsızlık diye,istediğim gibi olmayınca böyle oluyorum diyor.2 çocuğum var biri 5 aylık o gelene kadar çocukları uyutup evi toplamış oluyorum ama bu ona yetmiyor yıllardır aşamadığımız bi sorun,ne önerirsiniz?
Kadın açıklamış okuyun isterseniz bi önceki mesajlarıbir önceki mesajınızda o gelene kadar çocukları uyutmuş oluyorum yazmışsınız. nesi iyi baba?
uyuyan çocuklara mı iyi babalık yapıyor?
Ben de bunu düşündüm bir an. Yıllarca diken üstünde aman adamın suratı asılır mı, ay sıkıntı çıkarır mı diye nasıl yaşanır ki.Kendi evimde istediğim gibi rahat edemeyecek, aman eşim geliyor diye tedirgin olup ev toplayacaksam ne anladım o evlilikten?
Eşiniz tedavi olmadan hiçbir konuşmanın fayda sağlayacağına sanmıyorum.
Beyfendi eve gelmeden çocuklar uyutulup, ev toplanıyor bu kadar kaldırmayın poposunu.
Doğru bazen canım tembellik yapmak istiyor yapıyorum da ohh.. eşim konuyla ilgili yorum yaptığında bugün böyle herşeye karışma istersen annene gidebilirsin diyorum.. yaa çok zor işinizEmin olun hiç güzel bi şey değil başta bende öyle sanıyordum ama her şeye burnunu sokuyor istediğimde iş yapma istemediğimde yapmama gibi lüksüm olmuyor hep bi şeylere kulp buluyor kısacası iğrenç bi hayat
Düşünmesi bile bana fenalık getirdi.Ben de bunu düşündüm bir an. Yıllarca diken üstünde aman adamın suratı asılır mı, ay sıkıntı çıkarır mı diye nasıl yaşanır ki.
Benim eşim de temiz, titiz, düzenli bir adamdır. Ben ona göre pasaklı ve dağınığım. Ama rahatsız olduğu bişey varsa kendi yapar, ya da bana şunu yap bunu yap demez. Bu sebeplerden surat asmaz (çünkü hasta değil) asamaz (ben izin vermem).
Bu “aman ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey” modu bence.Düşünmesi bile bana fenalık getirdi.
Evde belli bir rutinimiz vardır ama bazen öyle oluyor ki günlerce birşey yapasım gelmiyor, temel olanları yapıp geçiyorum. Bu kadar rahatlığı çok görüp laf edecek kocaya ne derdim ne yapardım bilemiyorum.
Konuda 5 aylık bir bebek var ve yine küçük bir çocuk. Onlara rağmen eş tedirginliği yaşamak, ona bu hakkı vermek, akıl işi değil.
Ahahah temizlik yaptığımda fotoğraf atıyorum bak yapıyorum kanıtlı yapmıyor değilim bebeğim var bu kadar geliyor elimden diye,silme işlerini çok güzel yapar iz falan kalmaz hiçO zaman bi sekil orta yol bulunacak. O doktora gidip biraz az titizlensin sen de biraz fazla temizlik yap. Sana tavsiyem bekle bekle onun gelmesine yakın başla :) Çünkü okb yse eger ne kadar yaparsan yap seni is ustunde gormedikce yapmadin varsayiyodur. Gostermelik yap. Ne kendini yor ekstra ne onu konustur. Bu kadar cok karışan adamin temizlikten anladigini da pek sanmiorum ben ama.
Herkes buna takılmış açıklamamı yaptım ya 6 yıldır sürekli geç gelmiyor geç gelsede ben analiz yapamayacak mıyım kötü baba olsaydı bi de onun İçin konu açardım babalık kısmında sıkıntı yokbir önceki mesajınızda o gelene kadar çocukları uyutmuş oluyorum yazmışsınız. nesi iyi baba?
uyuyan çocuklara mı iyi babalık yapıyor?