Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelincim şiş haliyle bile maşallah güzel duruyor şişler inince daha da güzel olucak inşallah şebnemin burnunu ve suayın burnunuda beğendim burunlarınız çok doğal duruyor sağlıkla kullanın darısı başıma:))
arkadaslar hepiniz kayseride mi oturuyorsunuz? mBen istanbuldanım.Saffet örs bey sehir dışındaki hastalarla nasıl ilgileniyor.
Rolle benimde bilgim yok henüz tanışmadım inşallah bu cumartesi tanışma fırsatım olucak ayrıca yozgattayım ben:)
Pelincim şiş haliyle bile maşallah güzel duruyor şişler inince daha da güzel olucak inşallah şebnemin burnunu ve suayın burnunuda beğendim burunlarınız çok doğal duruyor sağlıkla kullanın darısı başıma:))
Teşekkür ederim kızlar inanın çok heycanlıyım daha şimdilik bir görüşme olucak kimbilir ameliyat tarihinde ne kadar heycanlanıcam pelin belki orda görüşebiliriz benim randevumda yarın :) inşallah suaycım gelişmeleri yazarım size :)))))))))
Sana katiliyorum Dikkop. Saffetimin yani Saffetimizin butun ameliyatlari cok basarili. Saffetcigimin elleri konusuyor...Saffetcigim sen degil Turkiynin Dunyanin en iyi doktorusun. Sen butun iyi sozlerede layiksin Saffetcigim...:)))))
Ziyade Saffet Beye guven. O isini cok iyi biliyor. Saffet Beye birdaha gittiginde soylermisin lutfen 'yanindakilere ragmen resimde cok hos ciktigini'.