Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!
- Konu Sahibi ziyade
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aleyküm selam şebnemcim söylerim ismini şebnem olarakmı söyliycem inşallah canım ya burnum güzel olur bakalım siğarasız ne yapıcam
walla ben çok araştırma yapıyorum sigara hakkında ama biri 10 gün sonra ben başladım dio biri içme diyo :)) bırakmayı bende isterim ama canım istiyo merak etme ziyade zaten ewde yatakta yattıgında inan canın istemiyo ama kendine geldikten sonra istiyo bende çarşamba alçılardan kurtuluyorum insalllah umarım memnun kalırım ...
ziyade sigara hakkında bilgi bulusan banada söyle emi... :))) kuzenim olur şebnem ona bakma saffet beyin orda bana 3 ay içmesin değil mi falan dedi kendi içmedigi için içenin halinden anlamıyor dimi kuzi :))))):bbo:
Pelincim netten araştırıyorum kesinlikle içilmemesi gerekiyo özellikle ameliyattan 10 gün önce ve çabuk iyşleşmek içinde içilmemesi gerekiyor sen ameliyattan 10 önceden mi bıraktın kızlar birde randevum cumartes iameliyat tarihi çok ileri bir tarihte olurmu acaba. Pelincim ağzına şeker felan al sakız iyi gelirmi bilmem bende tiryakiyim inan ne yapacağımı bilmiyorum inşallah canım burnun çok güzel olmuştur emeğin boşa çıkmasın :))
Ah şebnem inanki haklısın keşke bırakabilsek bu bir fırsat ama gelde görki yıllar süren bir alışkanlık iki kez bırakmayı denedim olmadı Allah hasta olmadan bizlere bırakmayı nasip etsin bu arada saffet beye selamını söyliycem canım)
Ah şebnem inanki haklısın keşke bırakabilsek bu bir fırsat ama gelde görki yıllar süren bir alışkanlık iki kez bırakmayı denedim olmadı Allah hasta olmadan bizlere bırakmayı nasip etsin bu arada saffet beye selamını söyliycem canım)
Pelincim netten araştırıyorum kesinlikle içilmemesi gerekiyo özellikle ameliyattan 10 gün önce ve çabuk iyşleşmek içinde içilmemesi gerekiyor sen ameliyattan 10 önceden mi bıraktın kızlar birde randevum cumartes iameliyat tarihi çok ileri bir tarihte olurmu acaba. Pelincim ağzına şeker felan al sakız iyi gelirmi bilmem bende tiryakiyim inan ne yapacağımı bilmiyorum inşallah canım burnun çok güzel olmuştur emeğin boşa çıkmasın :))
canım ameliyat tarihini sen secebilirsin tabi saffet beyin zamanına göre. biz pelininkinin hafta içi olmasını istioduk 9 gün sonrasına gün verdi bize.gerci biz yarın pelinin alcılarını aldırmaya gidicez ama sen yinede söle selamımı :))))
ben ameliyat olmadan bir gün önce gece 12 de en son içtim yani 10 gn önce falan değil .herkez ayrı birşey diyo kime inanacağımı şaşırdım ya ama neyse ben ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman başlarım:1no2:
Kızlar bu arada randevum yaklaştıkça heycanlanıyorum inşallah adet dönemime denk gelmez ve inşallah isteğim burna kavuşurum.. Pelincim inşallah güzel bir burunla dönersin çok merak ediyorum burnuşunu sizde saffet beye diyinki size yeni bi hasta gönderiyoruz bizim yorumlarımızdan yola çıkarak sizde ameliyat olmayı karar verdii:)) pelin biraz daha sık kendini içmemeye çalış canım
Kızlar bu arada randevum yaklaştıkça heycanlanıyorum inşallah adet dönemime denk gelmez ve inşallah isteğim burna kavuşurum.. Pelincim inşallah güzel bir burunla dönersin çok merak ediyorum burnuşunu sizde saffet beye diyinki size yeni bi hasta gönderiyoruz bizim yorumlarımızdan yola çıkarak sizde ameliyat olmayı karar verdii:)) pelin biraz daha sık kendini içmemeye çalış canım
canım ben hiç heyecan yapmadım şimdiye kadar ama 1 saat sonra alçı çıkacak bakalım ne olcak yawastan heyecan geliyo :)benimde adet dönemime gelcek die korkuyodum hatta tedbirli girdim ameliyata sende öle yaparsın zaten esofman giyebiliyosun yani sorun yok.
Canım inşallah istediğin gibi burnun olmuştur sadece iki resim gördüm ordanda belli değil çok geçmiş olsun canım:))
foto yüklemeye çalıstım yüklenmiyo bugunde denicem cekilenleri koyacagım.şuanda çok şiş ama öncekinden güzel olmuş :)