Ayy masallah bitmis resmen hayirli olsun canim :) 167 gun de biter mi acep
Aminnn inşallah son günleri ben de geciremicem kesin nisanda 25 günü zor bitirdimbende çok sordum senin gibi öyle böyle bitiyo cnm az kaldı bizimki ama inan son günler daha zor geçiyo Allah hepimizi sağ salim kavuştursn inşallah
Sabırlı ol canım ne ölmesi inşallah tez zamanda kavusun ne kadar yapacak ?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slm çok kötüyüm nişanlım askere gitti ölmek istiyorum mutsuzluktan
Sabret canım ben de 330lardan düştüm.daha fazla da olabilir :) sayılı gün bitiyo geçmese de zor olsa da kavuşmak var ucunda86 asker safagim 258 dugun
benim oncelik asker safagimda 78 olduk hayirlisiyla.. bakiyorumda herkesin herşeyi hazir ben nisanlim askerde diye bir hevesle ceyizi bitirdim kalan hersey icin donmesini bekliyorum herşey çok sıkışacakBu arada şafak 158
Ne mutlu sana çabucak geçer inşallah sen hiç anlamadanŞafak 11 Bilecik
Ne mutlu sana çabucak geçer inşallah sen hiç anlamadan
Bilmez miyim gece 12 yi bekliyorum bir gun daha eksilsin diyeSağolasın cnm bütün bekleyenler için öyle olur inşallah çok zor çoook geçti ama nasıl
Bilmez miyim gece 12 yi bekliyorum bir gun daha eksilsin diye
Aynı canım 12 de atiyo safaklar seviyorum bu saatleri :)Bilmez miyim gece 12 yi bekliyorum bir gun daha eksilsin diye
Ikiside :)Kizlar asker safagimi dugun safagimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?